Prognoza astrologa: Ovih šest datuma biće najsrećniji u martu 2023.

Saturn, planeta vremena i karme, ulazi u Ribe 7. marta nakon skoro 30 godina. Ovaj astrološki period će trajati oko dve i po godine i imaće snažan uticaj na sve horoskopske znakove, naročito na Ribe, Strelčeve, Device i Blizance. Takođe, pun Mesec je 7. marta u Devici, tako da će se ovaj događaj poklopiti i sa Saturnovim ulaskom u Ribe što će doneti tektonske promene na svim poljima.

Photo by juan mendez / pexels.com

A evo i kojih će šest datuma, prema prognozi astrologa, biti najsrećniji u martu mesecu ove godine:

3. mart – ogledalo datum

Dan 3.3 u ovoj godini biće pogodan za razvoj. Možete ga posvetiti sticanju novih znanja, opuštanju i pronalaženju kreativnih aktivnosti.

Ovaj povoljan dan je izuzetno važan jer možete savladati izazove i biti motivisani da popravite stvari. Možete napraviti planove i usmeriti sebe na neki bolji put u životu.


7. mart – dan promene položaja Saturna

Od marta 2020. Saturn je u znaku Vodolije, a  7. marta ove godine planeta će se preseliti u Ribe. Ovo će biti izuzetno važan događaj prema astrolozima. Generalno, takva tranzicija će nam doneti mnoge važne promene u svim područjima života. Prve pozitivne stvari čućete već 7. marta kada možete preduzeti inicijativu za dalji napredak.


16. mart – Venera ulazi u Bika

Planeta će ostati u ovom znaku do 10. aprila. Ovo će biti vrlo dobra i važna tranzicija pošto je Venera potpuno bez snage u Ovnu, a 16. mart će biti vrlo svetao i izuzetno povoljan dan. Na ovaj dan je vrlo važno obaviti kućne poslove, čišćenje i dovesti stvari u red generalno.

Pokušajte da se na ovaj dan posvetite želji da promenite svoj život nabolje, transformišete loše navike u pozitivne. Ovo je savršen dan i da uradite nešto za sebe.


19. mart – Merkur ulazi u Ovna

Merkur se ne oseća savršeno u znaku Ovna, ali mu je svakako bolje nego u Ribama. Prelazak u Ovna će nam dati novu inspiraciju i samopouzdanje, vratiti pažnju i pojačati žudnju za znanjem.

U ovom znaku planeta će ostati samo do 2. aprila. Ovaj dan svakako može i treba biti posvećen finansijskim i pravnim poslovima.


20. mart – prolećna ravnodnevica

Ovo je vrlo povoljan i možda najsvetliji dan marta. Astrolozi primećuju da se mlad Mesec ovog puta skoro potpuno poklapa s ravnodnevnicom, s manje od jednog dana zakašnjenja. Ovo će blagotvorno uticati na naše raspoloženje. Dvadeseti mart se može smatrati danom dobre energije, i tada možete raditi apsolutno bilo koji posao po svom izboru. Ovo je dobar dan i za odmor i za rad. Slušajte svoju intuiciju.


23. mart – Plutonova promena epohe

Najudaljenija planeta Pluton izvršiće prelazak u znak Vodolije i time se završava petnaestogodišnji period boravka u Jarcu. Ova tranzicija može 23. mart učiniti misterioznim, neobičnim i ispunjenim važnim događajima, prenosi atma.hr.

Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 коментара:

  1. Анониман7. март 2023. 13:02

    POZ.SVIMA ZELIM JAVNO DA SE ZAHVALIM..KAJKI KOJA NAM POMOGLA
    OKO NASIH PROBLEMA U BRAKU KOJE SMO IMALI
    STALNO SMO SE SVADJALI BILO JE TU SVEGA...JAKO CUDNO SE PONASAO POCEO DA PIJE NIJE DOLAZIO KUCI MA HAOS ZIVI..ODLUCILA SAM OVO JAVNO SVIMA RECI ONDA SAM PRONASLA GOSPIDJU KAJKU KOJA JE RESILA NAS PROBLEM SADA ZIVIMO KAO PRE NEPIJE NELUTA MA BOG JE POZIVEO EVO BROJ AKO VAM TREBA NEMA KOME NISAM SE OBRATILA SVI SU ME VARALI ALI USPEHA NIGDE!!!KAJKA JE ZENA KRALJICA AKO I VI IMATE BILO KAKAV PROBLEM POZOVITE JE OSTAVI NJEN BROJ NADAM SE DA SE NECE LJUTITI
    I NICEGA SE NESTIDIM
    +381611762842 VIBER WCP ILI POZIV

    ОдговориИзбриши