LJUBAVNI NEDELJNI HOROSKOP 23 - 30. april 2018: Šta vas čeka do kraja meseca?

LJUBAVNI NEDELJNI HOROSKOP 23 - 30. april 2018: godine - Bičemo kratki i jasni. Šta vas na polju ljubavi i emocija očekuje u poslednjoj sedmici ovog prolećnog meseca? Ako vas interesuje odgovor, potražite ga u nastavku...

Pixabay


OVAN (21. 3 - 20.4)
Partner pokušava da vam stavi do znanja da prihvatite neke njegove stavove, ako ste u braku ili dužoj vezi. Venera blizu Algola, do 24. aprila, upozorava da je uzrok rasprava s Lavom najverovatnije njegova posesivnost. Krajem nedelje, možete da se nađete u dilemi za koju od dve osobe da se odlučite.

BIK (21. 4 - 21.5)
Konjunkcija Marsa i Plutona, vladalaca kuće ljubavi, upozorava da se klonite svađa sa partnerom. Sredinom perioda, ulaskom vašeg vladaoca Venere u Blizance, u nekom kafiću ili piceriji očekuje vas susret sa atraktivnom mlađom osobom. Krajem nedelje, može da vam se udvara neko koga poznajete preko poslovnih kontakata, ako ste žena.

BLIZANCI (22. 5 - 21.6)
Sekstil između Jupitera, vladaoca polja ljubavi i "spoja" Marsa i retrogradnog Plutona, najavljuje strastveni susret sa osobom sa posla. Aspekti nekretnice Algol, do 24. aprila najavljuju mogućnost ulaska u tajnu vezu. Krajem nedelje, ulaskom Venere u vaš znak, raste vaša popularnost, naročito kod suprotnog pola.

RAK (21. 6 - 22.7)
Pozicija Venere blizu Algola i Saturna koji je nedavno krenuo retrogradnim hodom, opominje da ozbiljno shvatite neke partnerove primedbe na vaše ponašanje prema njemu. Klonite rasprava sa Ovnovima, Škorpijama i Jarčevima. Ulazak Venere u vašu 12. kuću 24. aprila donosi vam tajnu simpatiju.

LAV (23. 7 - 23.8)
Pozicija fiksne zvezde Algol, do sredine nedelje, najavljuje poznanstvo sa najverovatnije zauzetom osobom na položaju koja će na sve načine pokušavati da privuče vašu pažnju. Posle 24. aprila, ulaskom Venere u vaše 11. astrološko polje, možete da stupite u kontakt sa nekim vazdušnim znakom preko društvene mreže.

DEVICA (23. 8 - 23.9)
Početkom perioda možete da očekujete poziv za izlazak od osobe koja stiže s nekog puta. "Spoj" Marsa i retrogradnog Plutona u kući nervnog sistema, pod uticajem retrogradnog Jupitera, upozorava da se klonite rasprava sa partnerom, zbog njegove posesivnosti, naročito ako se radi o nekom Biku ili Škorpiji.
`
VAGA (23. 9 - 22.10)
Već početkom perioda, Pluton kreće retrogradnim hodom, što će se najviše odraziti na partnerovo ponašanje. Vaš vladalac Venera u konjunkciji sa Algolom, do 24. aprila, nepovoljno utiče na odnos sa partnerom. Krajem perioda, preko neke društvene mreže ili interneta možete da upoznate atraktivnu, mlađu osobu.

ŠKORPIJA (23. 10 - 21.11)
Venera, vladalac polja ljubavi i tajni, u konjunkciji sa Algolom, do 24. aprila, opominje da se klonite rasprava sa partnerom, pre svega zbog njegove posesivnosti. Ukoliko ste slobodni, krajem perioda, očekuje vas strastveni susret sa interesantnom mlađom osobom koju najverovatnije već poznajete preko poslovnih kontakta.

STRELAC (22. 11 - 21.12)
Direktan hod Merkura, planete komunikacija, preko astrološkog polja ljubavi donosi vam nove susrete i poznanstva sa vrlo interesantnim osobama. Pozicija Venere, u drugoj polovini nedelje, najavljuje mogućnost ulaska u vezu sa nekim koga ćete najverovatnije upoznati na nekoj proslavi, rođendanu i sl.

JARAC (22. 12 - 29.1)
U vreme prve Mesečeve četvrti, 22. aprila, kada i Pluton kreće retrogradnim hodom, može da vas privuče harizmatična, ali verovatno zauzeta osoba. Posle 24. aprila, ulazak Venere, simbola ljubavi, u vašu kuću posla, donosi vam povećano interesovanje mlađe osobe koju poznajete preko poslovnih kontakata.

VODOLIJA (20. 1 - 19.2)
Vladalac polja partnerskih odnosa, Sunce, prelazi preko Bika, pa vašu pažnju već početkom perioda može da privuče neka zauzeta osoba na položaju, naročito ukoliko ste žena. Pozicija Saturna, jedan od vladalaca vašeg znaka koji simbolizuje prošlost, donosi vam obnovu veze sa starom simpatijom.

RIBE (20. 2 - 20.3)
 U vreme prve Mesečeve četvrti, 22. aprila, kada i Pluton, planeta harizme, usporava preko vaše astrološke kuće više sile, može da vam se udvara neko ko često putuje, naročito ako ste žena. Do 24. aprila, na kraćem putu očekuje vas strastveni susret sa nekom Vagom ili jednim Bikom.
Zdravlje Moguće stomačne tegobe.
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар