Najgori muževi po horoskopu: Ova tri znaka su najlošija za brak

Znamo da stvari po ovom pitanju nije zahvalno generalizovati. Pa ipak, astrolozi su ponudili svoje zaključke. A po njima, mada su Rak, Škorpija i Strelac u suštini dobre i vrlo prijatne osobe, izgleda kako su zapravo dobri za sve ostalo, osim za miran bračni život. A evo i zašto...

Pixabay


Rak

Muškarac Rak nije osoba sa kojom je život lak, uprkos opštem utisku da su osobe rođene u ovom znaku vrlo prijatne. Ovaj tip je moguće podeliti u dve grupe: Muškarci koji vole svoju kuću, ali su naporni, cepidlake i kritičari. U drugu spadaju pasivni, lenji i nezainteresovani muškarci, koji se najčešće žene iz koristi, nasleđa ili zbog položaja. Ovaj tip je zanimljiv i simpatičan, ali samo onda kada to sam izabere.

Muž Raka provodi u svojoj kući mnogo više vremena nego ostali muškarci, gaji duboki tradicionalni osećaj za dom i porodicu. Iako voli ženu i decu, on nikada do kraja nije zadovoljan, uvek može da nađe nešto da kritikuje ili da se žali. Ovi ljudi su jako senzualni, traže neprekidnu erotsku stimulaciju, verni su ali i plašljivi, pa zato izbegava opasnosti kad god je to moguće.


Škorpija

Bračnu harmoniju i uspešan zajednički život najteže je ostvariti sa Škorpijom. To je ipak ostvarljivo samo pod uslovom ako je njegova supruga bude uvek u senci i prati ga u svim njegovim nastojanjima. Ne podnosi dominantne žene u bilo kom pogledu. On je tipična staromodna duša, u kući je tiranin, kao i u ostalim vidovima društvene komunikacije. Njegove ljubavne reakcije su toliko snažne i ekstremne, da je nekad sklon i nasilju. Ovaj znak je vrlo uspešan u poslu i sposoban je da izdržava sam, svojim radom i ženu i decu, koju najčešće obožava.

On je vrlo posesivan i ljubomoran muškarac. U stvari, bez obzira na to koliko ljubavi i pažnje mu je poklonjeno, on će uvek imati razloga za sumnju i stalno će verovati da i žena i deca i poslovni prijatelji rade protiv njega. Njegovi osećaji za ženu i decu su zaista plemeniti, ali on nikada neće naučiti da ih izrazi na pravi način. Njegova sebična ljubav zagorčavaće život i njemu i drugima. Seksualna nezajažljivost takođe je deo njegove prirode.


Strelac


Ovakvom tipu muškarca potrebna je mudra i taktična ženu. Strelac baš i nije rođen za brak. Po prirodi je human, tako da će na neki način učestvovati u radu raznih društvenih organizacija i u rešavanju praktičnih problema svoje zajednice. Strelci su megalomani da im često sopstveni životi izgledaju mali i nezanimljivi.

On je jak u braku. Njegova žena mora biti široke svesti, oslobođena ljubomore i pomalo bezlična, čak i ako to nije njena prava priroda. Ona će morati da bude prava umetnica kako bi u svemu mogla da ga prati i zadovoljava njegove interese. Sa ovim muškarcima nije teško živeti, ali zbog njihovog nedostatka osećaja i velikog nestrpljenja, supruga ovog tipa moraće da proširi svoje horizonte, kako bi sa njim bila na istim talasnim dužinama. Oni su veseli i zanimljivi momci, koji ljubav doživljavaju kao srećnju okolnost.

b92.net / telegraf.rs
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар