Veliki godišnji horoskop za 2018: DEVICA - ljubav, posao, zdravlje, porodica

Veliki godišnji horoskop za 2018. godinu za Device: Drage naše Device, saznajte šta vam zvezde i planete nagoveštavaju za 2018 godinu. Karijera i finansije, ljubav i porodica, zdralje? Da li će i u kojoj meri 2018. biti "vaša" godina?

maggyona / Pixabay

U 2018. biće bezbroj zadataka koje treba obaviti, neke treba započeti, a druge treba završiti. Zadržite fokus na svojim ciljevima i ostvarite napredak u životu, čak i ako to znači velike troškove. Periodične mere predostrožnosti i preventivni koraci koje ćete preduzimati trebalo bi da vas zaštite od eventualne štete tokom godine, navodi Conopljanews.

Pošto Saturn prolazi kroz vaš znak tokom čitave godine, vaše ruke će biti prilično zauzete i neki od vas bi mogli pasti u depresiju. Pripazite, život nije uvek savršen. Godina 2018. doneće velike promene kod Devica. Vi biste mogli da osvojite ljude i rešite svaku situaciju vašim čistim razumoma i razgovorima, jer dominacija i agresivnost mogu delovati protiv vas. Mars je egzaltiran između maja i novembra 2018. godine, kada treba izbeći impulsivne akcije po svaku cenu.
Pogledajte i VELIKI GODISNJI HOROSKOP ZA 2018. ZA SVE ZNAKE!
Jupiter je retrogradan od marta do jula. To bi dovelo do mnogih iskušenja po vas. Budite oprezni u pogledu vašeg novca i držite se svojih obaveza. Saturn je takođe retrogradan između aprila i septembra kada se imovinski poslovi mogu odugovlačiti ili sasvim ometati. Uopšteno govoreći, Device bi ove godine mogle da se nađu u centru pažnje. Pretvorite svoje slabosti u snagu, a onda je pobeda vaša.

Poslovni potezi bi donosili dobar dobitak, ali se držate dalje od novih poduhvata. Bračni odnosi će ostati snažni tokom cele 2018. godine. Sveukupno, godina će se pokazati prilično pozitivnom, ali neke udarci i padovi u karijeri se mogu izbeći opreznim pristupom.

geralt / Pixabay


DEVICA 2018: KARIJERA


Ove godine, karijerna strana Device biće više usredsređena na srdačnost i odnose na radnom mestu. Tokom godine vaši rezultati bi bili direktno povezani sa ljudima iz vaše okline na poslu, kolegama i šefovima i zavisiće koliko se dobro slažete sa njima. Ovo će biti pozitivan korak ako biste koristili autoritativnu moć koju ste dobili da biste stekli više znanja.

Timski rad će vam pomoći da ispunite svoje profesionalne ciljeve ove godine. Neke Device promeniće posao. A unapređenja i povišice plate, takođe su namenjene drugima. Oni koji se nalaze u donjim nivoima korporativne lestvice sada bi mogli da se popnu, ali pazite da ne zapalite lestve na koje ste se popeli.


DEVICA 2018: LJUBAV

Device će u 2018. godini imati okruženje pogodno za unapređenje svojih ljubavnih odnosa. Device koje su još same mogli bi da u ovoj godini pronađu romansu i ljubav koju su želeli. Neki erotski i senzualni trenutci su na vidiku. Vaše emocije će biti pod kontrolom većim delom godine a vaša ljubav će biti jača nego ikada.

Device bez partnera imaju priliku da se upoznaju sa ljubavlju svog života u ovom vremenskom periodu. Nivo privlačnosti između vas će biti sjajan, što bi moglo da vas veže za ceo život.Odnosi koji započnu nakon prvog kvartala godine imaće veće šanse da kasnije prežive negativne trendove. Pokušajte da napravite dobar balans između romantike, zabave i praktične strane života.

Vaš materijalni život biće dvostuko blagosloven, pošto imate šansu da nešto dobijete i od svog partnera tokom godine koja je pred nama. Osećaj sigurnosti će prevladati u vašem ljubavnom životu kao i kod kuće. Porodica će bit izvor snage i podrške ukoliko se vaša ljubavna osećanja pravilno kanališu.


DEVICA 2018: FINANSIJE


U 2018. godini postojaće značajne promene u finansijskom položaju Devica. Tokom godine, prijatelji i rođaci će biti dobar izvor inspiracije za vas da zaradite više novca. Poslovi sa imovinom biće u mogućnosti da vam daju dobre plodove u toku godine. Međutim, može doći do neobjašnjivih troškova vezanih za decu i starije članove porodice. Imajte neki plan za nepredviđene situacije da biste prebrodili ovakve situacije. Ne dozvolite da vaše emocije vladaju vašim finansijama.
    Budite striktni sa vašim novčanikom kada je u pitanju popustljivost i zabava. To je zato što po ovom pitanju nema mnogo sreće u toku godine. Oni koji se bave poslovnim poduhvatima treba da nađu povoljno vreme za akumuliranje finansija. Generalno, monetarni status Devica bi bio prilično zadovoljavajući za ovaj period.


DEVICA 2018: ZDRAVLJE


Kako pone 2018. godina, Device će se u sve uklopiti kao od šale. Kako godina ide, tako i vi uzmite dovoljno vremena za odmor, opuštanje i podmlađivanje. Uzmite kratke pauze i krenite na neko lepo putovanje kako biste se napunili pozitivnom energijom. Budite sigurni da će osećaj optimizma prevladati kod vas ove godine.

To bi vam pomoglo gurate napred. Posle marta 2018. godine, međutim, potrebno je da obratite pažnju na vaše fizičko zdravlje. Izbegavajte previše napora, kao i previše odmora. Napravite dobru ravnotežu u onome što jedete i šta radite. Odlučite se da zaustavite loše zdravstvene navike koji su vas već dugi niz godina pratile. Savet za 2018. godinu je da je bolje da delujete preventivno nego da se morate lečiti.


DEVICA 2018: PORODICA


Godina 2018. poziva na veliku pažnju u vašem porodičnom životu. Dobar balans treba održavati između vašeg ličnog i profesionalnog života za dobrobit i sreću u domaćinstvu. U ovom vremenskom periodu se traže i određeni kompromisi.

U toku godine treba brzo i prilično ofanzivno odlučiti o tome ko ostaje a ko ne ostaje u vašem porodičnom krugu. Postavite sebe u centar i pokušajte da sarađujete dobro sa ostalima u porodičnom okruženju.

Izvor: Conopljanews
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар