VIKEND HOROSKOP za kraj meseca: 27 - 29. oktobar 2017.

U završnici smo meseca oktobra. I, pred nama je jedan veoma zanimljiv vikend, koji pruža neke vrlo interesantne mogućnosti...

Unspash / Pixabay



U petak, 27. oktobra Mesec je ušao u Vodoliju i u kvadratu je sa Jupiterom i Suncem u Škorpiji. Venera u Vagi u kvadratu je s Plutonom u Jarcu, podseća  Sensa klub.

A to vam daje sposobnost da učinite izvrsne stvari za druge ljude, Venera u Vagi lako uspostavlja veze s drugima, a Pluton u Jarcu je feniks koji ustaje iz pepela putem tih novih veza i emocionalnih pitanja što izlaze na površinu", objašnjava poznati astrolog G. Scott, dodajući kako Pluton u Jarcu zaista može promeniti život. 

U petak pogled na stvari postaje objektivniji i postoji iskrena želja da se u svoj i život drugih ljudi unese više radosti i ljubavi. To je i dobar dan da sagledate kako ono što činite daje pozitivan doprinos drugim ljudima i društvu.

Mesec će u Vodoliji biti i u subotu; biće u trigonu s Venerom u Vagi. To dvoje stvara pravu harmoniju s drugim ljudima, kaže britanski astrolog. Budući da su u kvadratu s Merkurom u Škorpiji, sve to ima i dubinu, emocionalnu kvalitetu te se neće pristati na nešto trivijalno, na površne veze za "jednokratnu upotrebu".

Subota je sjajan dan za romansu - možete objektivno videti nekoga ko vam se sviđa i ono što želite te ste u stanju artikulisano, vrlo jasno i elokventno o tome komunicirati s drugima. Ali dan ima i svoju mračnu stranu, koju ocrtava Merkur u Škorpiji, stoga ako nešto ne bude išlo onako kako želite, prihvatite to i nemojte dopustiti da to pokvari ceo dan; jednostavno prođite kraj toga i gledajte stvari koje mogu funkcionisati, savetuje Gregory Scott. 

U nedelju veče Mesec prelazi u Ribe i to će biti u trigonu s Jupiterom i Suncem u Škorpiji. Mesec u Ribama vrlo je intuitivan, a planeti u Škorpiji daju emocionalni intenzitet. Nedelja je još jedan sjajan dan za emocionalnu dubinu i uvid, uz sposobnost izražavanja toga na način razumljiv drugim ljudima zahvaljujući tome što spomenuti planeti tvore veliki trigon s MC-om (Medium Coeli) u Blizancima.

Izvor: Sensa klub
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар