NEDELJNI HOROSKOP: 25. septembar - 2. oktobar 2017.

NEDELJNI HOROSKOP: 26. septembar - 2. oktobar 2017. godine: Zakoračili smo u jesen i trošimo poslednju septembarsku sedmicu. Pritom je i Mars u Devici, sve do 22. oktobra. Posao i svakodnevica dosta su napeti, obaveze se gomilaju, zahteva je sve više, na snazi je hiperprodukcija, pa nam je nužan kvalitetan odmor i dobra organizacija. Energiju treba uložiti u sređivanje svakodnevnog života; malo više angažmana, organizacije, discipline.

Engin_Akyurt / Pixabay

OVAN (21. 3 - 20. 4)
 
Posao - Vladar vašeg znaka Mars trenutno nije dobro aspektovan u polju posla i problemi su neminovni, ali približava se i kvadratu sa Saturnom, planetom koja vlada vašom karijerom. To znači da je sada pravo vreme da promenite sve stvari kojima ste do sada bili nezadovoljni.
Ljubav - Planeta ljubavi Venera vam ej takođe u polju posla, zajedno sa Marsom koji vam remeti odnose. Može se javiti ljubomora, netolernacija, nezadovoljstvo i sklonost "kombinacijama" sa strane, zato budite oprezni.
Zdravlje - Planeta Merkur u polju bolesti ukazuje na recidev hroničnih tegoba.


BIK (21. 4 - 21. 5) 
 
Posao - Vladar vašeg znaka Venera je u Devici, znaku svog izgona, što se manifestuje kroz gomilu problema i nespretnost u rešavanju istih. Ipak, sekstil Jupitera ka vladaru vašeg polja karijere Saturnu, ukazuju da ćete dobiti pomoć od osobe ili institucije vezane za inostranstvo.
Ljubav - Mars, vladar vašeg polja partnerstva, zajedno sa nepovoljno postavljenom Venerom u Devici, dovodi do komplikacija, ali sa povoljnim ishodima. Mogu se pojaviti problemi na početku nove veze, dok neke predstavnike znaka očekuje kraj jedne emotivne priče.
Zdravlje - Problemi sa sinusima i glavobolja su sezonskog karaktera.

Pogledajte i:  

VELIKI MESEČNI HOROSKOP ZA OKTOBAR 2017. ZA SVAKI ZNAK 



BLIZANCI (22. 5 - 21. 6) 
 
Posao - Na događaje tokom ove nedelje teško možete da utičete, iako je vaš vladar Merkur povoljno postavljen u Devici. Zato je najbolje odložiti sve odluke i sva rešenja za naredni period. Planeta sreće Jupiter vlada vašim poljem karijere i pravi dobre aspekte tako da vam profesionalna stabilnost nije ugrožena.
Ljubav - Ne očekujte velike promene u narednom periodu. Venera je u istom znaku sa vašim vladarem Merkurom, tako da podiže nivo tenzije u vezi, ali neće biti ključnih dešavanja.
Zdravlje - Bolovi u nogama su posledica nošenja neadekvatne obuće, ravnih stopala ili proširenih vena.


RAK (22. 6 - 22. 7) 
 
Posao - Vaš vladar Mesec ukazuje na to da ove nedelje ne vredi da se nervirate oko događaja koji su nominovni. S druge strane, Mars koji vlada poljem karijere, sa Merkurom upozorava da može doći do grešaka i problema vezanih za ugovore i pravila u firmi, kao i menjanja određenih normi. Budite oprezni.
Ljubav - Saturn je vladar vašeg polja parnerstva, a aspektovan kvadratom Venere, Marsa i Merkura, najavljuje brojne neprijatne događaje na emotivnom planu. Ne ulazite u rasprave i korekcije odnosa sa ljudima jer može doći do raskida i razlaza.
Zdravlje - Apatija i nesanica zahtevaju ozbiljniji tretman.

Pogledajte i:

VELIKI HOROSKOP ZA JESEN (OKTOBAR, NOVEMBAR I DECEMBAR) 2017.



LAV (23. 7 - 22. 8) 
 
Posao - Planeta karijere Venera se nalazi u Devici, vašem drugom polju, što će dovesti do usijanja zbog prisustva Marsa, kao i do raznih problema vezanih za oblast finansija. Sve se okreće oko zarade i veličine prihoda.
Ljubav - Saturn, vladar polja emocija, vraća vas na konflikte iz prošlosti. Shvatićete da je vaše poverenje bilo iskazano pogrešnim osobama, ali na pogrešan način. Slobodne Lavove čeka poznanstvo sa osobom koja bi da napusti prethodnu vezu, ali čeka neki vid sigurnosti. Pazite da ne budete nečiji alibi za raskid.
Zdravlje - Nervoza stomaka odraz je stresne svakodnevnice.


DEVICA (23. 8 - 22. 9) 
 
Posao - Vaš vladar Merkur, iako u vašem znaku, navodi vas na problematične događaje. Budući da vam je on ujedno i vladar polja karijere, tu će tek biti velikih turbulencija u narednom periodu. Potrebno je da budete vrlo fleksibilni na sve situacije koje dolaze i da se ne držite krutih pravila.
Ljubav - Na ovom polju ove nedelje ne očekujte značajne promene. Mala dešavanja na polju partnerstva pogoduju samo onima koji se nalaze u braku ili stabilnim vezama. Ipak, Device koje imaju turbulentnu postavku u natalnom horoskopu doživeće veće promene.
Zdravlje - Bolovi u predelu donjeg dela kičme su refleksnog tipa. Prokontrolišite bubrege i žuč.

Pogledajte i:  

VELIKI MESEČNI HOROSKOP ZA OKTOBAR 2017. ZA SVAKI ZNAK 


VAGA (23. 9 - 22. 10) 
 
Posao - Jupiter je u vašem znaku i dovešće do brojnih i velikih promena, ali to se sporo odvija. Poželjno je biti pribran i izbegavati sukobe, posebno sa nadređenima! Ove nedelje se neće desiti ništa značajno, iako planeta Merkur ulazi u Vagu, ali zato sledeće očekujte promene.
Ljubav - Mars, vladar vašeg polja partnerstva, ukazuje na to da ste nestrpljivi i ne razumete prirodu trenutnih odnosa. Kako je Mars planeta koja upravlja i neočekivanim dešavanjima, tako će vam i događaji ili promene doći iznenada. Pripremite se za to.
Zdravlje - Čuvajte se hroničnih bolesti i tegoba, kao i povreda ili stvari sa kojima često "kuburite".


ŠKORPIJA (23. 10 - 22. 11) 
 
Posao - Ovih dana ćete dobiti šansu da se poslovno pozicionirate, što će u velikoj meri anulirati prethodne neuspehe. Pod uslovom da ne podlegnete tračarenju ili flertovanju umesto radu. Vladar polja karijere Saturn je povoljno aspektovan od Jupitera, što pojačava šanse za uspeh.
Ljubav - Venera koja vlada vašim poljem emocija, nalazi se u 11. polju, što znači da ste u blagom haosu. Slobodni pripadnici znaka mogu ući u vezu sa osobom koja ih duže vreme intrigira.
Zdravlje - Osetljivi ste, izbegavajte situacije koje vam mogu narušiti imunitet.


STRELAC (23. 11 - 21. 12) 
 
Posao - Merkur, vladar Vašeg polja karijere, u istom znaku je sa Marsom i Venerom, a to znači veliku konfuziju na svim poljima. Ove nedelje nemojte da forsirate da sve planirano realizujete jer vam planete nisu naklonjene. Najbolje je biti strpljiv da ne bi nestabilnu situaciju učnili još nesigurnijom.
Ljubav - Merkur će vam, osim na poslu, remetiti i odnose sa partnerom, kao i komunikaciju sa osobama za koje ste emotivno zainteresovani. Pustite da se stvari same dešavaju.
Zdravlje - Impulsivne reakcije dovode do nervoze i skoka pritiska. Ako postane hronično, posetite lekara.

JARAC (22. 12 - 20. 1) 
 
Posao - Konfuziju na poslu ne možete izbeći. Kompromis je ključna reč za naredni period, zato budite strpljivi i istrajni jer to su inače vaše osobine. Prelazak Merkur u vaše polje karijere, otvara nove šanse, ali ne odmah, već u narednom periodu.
Ljubav - Nedelja počinje Mesecom u Škorpiji, zbog čega ćete osećati nezadovoljstva bez objektivnih razloga. Mnogo se toga nataložilo i kod vas i kod partnera, pa je najbolje da ostavite osetljive teme za sledeću nedelju.
Zdravlje - Krećite se više i budite fizički aktivni jer samo tako ćete biti zdravi. Čuvajte kolena i potkolenice.



VODOLIJA (21. 1 - 19. 2) 
 
Posao - Polje karijere je ove nedelje obeleženo Mesecom u Škorpiji, a te ukazuje na nezadovoljavajuće odnose. Potrudite se da posao odradite korektno kako se ne bi našli u problemu koji može da vam ugozi radno mesto. Vladar polja karijere Mars i Merkur upozoravaju da sledite pravila i vodite računa o dokumentima.
Ljubav - Pazite da ne ugrozite svoj sadšnji status neopreznim činom u komunikaciji. Venera i Mars vas navode na pogrešne odluke narednih dana, zato se trudite da ne radite ništa drugačije nego inače.
Zdravlje - Mogu se javiti psihosomatske bolesti.


RIBE (20. 2 - 20. 3) 
 
Posao - Sve dok je vaš vladar Jupiter u Vagi, dobro aspektovan sa Saturnom u polju karijere, šanse su na vašoj strani. Ne plašite se promena i novog posla, već pihvatite ono što vam se pruža.
Ljubav - Merkur u sedom polju, zajedno sa Marsom i Venerom provući će vas kroz problematične događaje. Pazite da ne pogrešite kad se vadite, jer umesto ispravke može doći do novih haotičnih dešavanja i još većih tenzija.
Zdravlje - Glavobolja vas muči, a posledica je promenljivog atmosferskog pritiska.

Novosti.rs
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар