LJUBAVNI NEDELJNI HOROSKOP: 8 - 15. avgust 2017

LJUBAVNI NEDELJNI HOROSKOP: 8 - 15. avgust 2017: Proverite poruke astrologa za narednih sedam dana na planu emocija i ljubavi.

Ana Paula Lima / Pexels

  OVAN (21.3.- 20.4.)  ARIES

   Ovnovi će ove nedelje biti spremni za nove izazove i puni optimizma pokušavaće da ostvare nove kontakte. Poznanstva su najčešća preko prijatelja. Zauztei sa partnerom pokuštavaju da reše stare probleme, ali nekima to može predstavljati problem i neće se najbolje snalaziti u emotivnoj vezi.


     BIK (21.4.- 21.5)  TAURUS

   Bikovi će ove nedelje najbolje da se provedu ako se budu više družili sa prjjatellima. Tako mogu upoznati nove i zanimljive ljude, ali se nekima ljubavna prošlost može vratiti i ponovo oživeti. Zauzeti će biti otvoreniji za rešavanje problema, ali partner može biti nespreman za kompromis.



    BLIZANCI (22.5.- 21.6.)  GEMINI

   Bliznaci ove nedelje deluju neodlučno i mogu odabrati da pobegnu u svet mašte i nerealnih želja. Neka emotivna situacija može im delovati ili bolje ili gore nego što jeste. Važnije odluke trebalo bi da pričekaju. Kod zauzetih, ondnos sa partnerom zahtevaće više obostranog prilagođavanja.



    RAK (22.6. - 22.7.)  CANCER

   Rakovi ove nedelje mogu računati na to da će im se emotivni planovi odvijati po želji, a odnos sa partnerom može biti emotivnijii. U vezi je prisutno više razumevanja i malo želje da se postigne neki dogovor. Slobodni pripadnici znaka imaju velike šanse da ostvare svoje ljubavne želje.


   LAV (23.7.- 22.8.)  LEO

   Lavovi se ove nedelje mogu osećati spremnije za neke nove emotivne korake, slobodni će biti aktivniji i lakše sklapati nove kontakte, naročto ako se radi o nekoj osobi iz inostranstva. Zauzeti će sa partnerom imati pozitivan odnos, ali sa onoliko bliskosti koliko im partner bude dopustio..



   DEVICA (23.8. - 22.9.)  VIRGO


   Device će ove nedelje biti sklone maštanju, idelizaciji i neralnim očekivanjima od na emotivnom planu. Ipak biće i onih srećnika koji mogu upoznati veoma privlačnu osobu u koju bi mogli da se zaljube, a neki mogu započeti značajnu emotivnu vezu. Odnos sa partnerom biće romantičniji..



   VAGA (23.9. - 22.10.)  LIBRA


   Vage se ove nedelje dobro snalaze na emotivnom planu, lakše sklapaju kontakte, a nekima bi pažnju mogla da privuče veoma zanimljiva osoba koja odiše samopouzdanjem, a koju mogu upoznati preko prijatelja. Odnos sa partnerom biće strastveniji, mogući su novi planovi.



     ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)  SCORPIO

   Škorpije se ove nedelje mogu više truditi oko partnera, zahvaljujući tome što će on delovati manje opterećeno nekim postojećim problemima. Slobodni će biti skloni maštanju, a neki mogu imati tajne ljubavne planove koje će želeti da sprovedu u delo, pa su moguće i tajne veze.



  STRELAC (23.11.- 21.12.)  SAGITARIUS
   Strelčevi ove nedelje mogu osećati konfuziju u svom emotivnom životu i neki bi mogli da se nađu u ljubavnoj dilemi. Sklonost ka tajnim vezama takođe je naglašena. Ipak, biće i onih koji će se truditi da privuku pažnju neke nove osobe koja može imati veze sa inostranstvom.



   JARAC (22.12.- 20.1.)  CAPRICORNUS
   Jarčevi ove nedelje mogu osećati pozitivnije emocije prema partneru, a i oni sami će se više truditi da budu otvoreniji i nežniji, pa se odnosi u vezi mogu poboljšati. Slobodni pripadnici znaka mogu upoznati novu osobu koja ih može veoma privući, a moguća je nova emotivna veza.



   VODOLIJA (21.1.- 19.2.)  AQUARIUS
   Vodolije će ove nedelje biti raspoložene za druženje i nova poznanstva, a neka nova osoba mogla bi prilično da privuče njihovu pažnju. Komunikacija sa partnerom biće otvorenija, a mogući su i novi zajdenički planovi. Neki bi mogli da se zaljube ili započnu novu ljubavnu vezu.



RIBE (20.2.- 20.3.)  PISCES
   Ribe ove nedelje mogu pred partnera postavljati neke zahteve koji njega mogu opterećivati, pa je u vezi moguće nerazumevanje. Slobodne Ribe mogle bi imati novo poznanstvo koje ih neće ostaviti ravnodušnima. Neki bi mogli da se zaljube ili započnu značajnu emotivnu vezu.



conopljanews.net
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар