LJUBAVNI NEDELJNI HOROSKOP: 1 - 8. avgust 2017.

LJUBAVNI NEDELJNI HOROSKOP: 1 - 8. avgust 2017: I upravo smo otkopčali avgust, čiji će prvi dani proteći u znaku vrelog vremena, tačnije tropskih temperatura. Osim još jednog tropskog talasa, šta vas još očekuje u sledećih sedam dana, kada su emocije i ljubav u pitanju? Hoće li i tu biti vrelo i koliko?

Katii Bishop / Pexels

OVAN (21.3.- 20.4.)  ARIES

   Ovnovi će ove nedelje biti aktivni kada su druženja i novi kontakti u pitanju, pa slobodni pripadnici znaka tako mogu sresti osobu koja će ih veoma privući. Zauzeti pripadnici znaka imaće sa partnerom dobru komunikaciju, pa je u vezi moguće postići i neki dogovor.


     BIK (21.4.- 21.5)  TAURUS

   Bikovima će ove nedelje ljubavni život biti u prvom planu, naročito ako su slobodni. Mnogi će imati prilike da započnu novu ljubavnu vezu, a želja da budu u centru pažnje će im se ostvariti. Zauzeti pripadnici znaka uneće novi optimizam u svoju ljubavnu vezu.



    BLIZANCI (22.5.- 21.6.)  GEMINI

   Blizancima ove nedelje mogu očekivati neke prijatnije emotivne događaje ukoliko im se dopada osoba iz poslovnog okruženja. Inače su preko posla moguća i nova poznanstva. Odnos sa partnerom biće pozitivan, dok slobodne ne očekuje previše ljubavnih dešavanja.



    RAK (22.6. - 22.7.)  CANCER

   Rakovima ove nedelje ljubav ponovo dolazi u prvi plan, naročito ako se radi o osobi koju mogu upoznati na nekom putovanju ili preko prijatelja. U tom slučaju moguća je neka uzbudljiva emotivna veza. Zauzeti sa partnerom prolaze kroz mirniji period sa više uvažavanja.


   LAV (23.7.- 22.8.)  LEO

   Lavovi ove nedelje osećaju više optimiznma i to prenose i na svoj ljubavni život, pa tako mnogi slobodni pripadnici znaka mogu očekivati burne događaje, nova poznanstva i ljubavi. Zauzeti pripadnici znaka biće obuzeti sobom pa ponekad mogu zanemariti voljenu osobu.



   DEVICA (23.8. - 22.9.)  VIRGO


   Devicama će ova nedelja biti mirnija i neće doneti neke promene u njihov emotivni život. Zauzeti su okupirani privatnom situacijom, a odnosa sa partneom je stabilan. Slobodni neće imati previše šansi da ostvare ljubavne planove, ali su preko posla moguća nova poznanstva.



   VAGA (23.9. - 22.10.)  LIBRA


   Vage ove nedelje u ljubvanom životu mogu osećati više stabilnosti, veza će biti emotivnija, a mogući su i zajednički planovi. Slobodni pripadnici znaka biće izuzetno optimistični, broj novih poznanstava će se povećati, a mogući su i susreti sa osobama iz inostranstva.



     ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)  SCORPIO

   Škorpije ove nedelje mogu očekivati mirniji period na emotivnom planu, zauzeti pripadnici znaka moći će da stabilizuju svoj odnos sa partnerom. Slobodne pripadnike znaka pratiće više sreće u ljubavi, a oni kojima se neko već dopada mogli bi da započnu novu vezu.




  STRELAC (23.11.- 21.12.)  SAGITARIUS
   Strelčevi ove nedelje mogu imati uspeha u novim ljubavnim vezama, naročito ako se nalaze na nekom putovanju. Oni pripadnici znaka u svežim vezama mogu da poboljšaju odnos sa voljenom osobom, dok one sa dužim stažem očekuje miran period bez značajnih promena.



   JARAC (22.12.- 20.1.)  CAPRICORNUS
   Jarčevi ove nedelje postaju potpuno okupirani svojom ljubavnom situacijom i željom da ostvare svoje emotivne želje. Neki će imati sreće da sretnu pravu osobu, ili započnu novu vezu. Zauzeti pripadnici znaka sa partnerom će ponovo osvežiti emotivne odnose.



   VODOLIJA (21.1.- 19.2.)  AQUARIUS
   Vodolije ove nedelje očekuje dosta uzbudljiv emotivni period, slobodni će imati više šansi za nova poznanstva i ljubavne veze, dok zauzeti pripadnici znaka mogu osećati kako partner u vezu unosi više optimizma i mnogo novih ideja koje će se i njima samima dopasti.



RIBE (20.2.- 20.3.)  PISCES
   Ribe ove nedelje mogu očekitvati više ljubavne sreće na emotivnom planu, slobodnim pripadnicima znaka će se povećati šanse da upoznaju osobu koja će im se dopasti, dok će kod zauzetih Riba odnos sa partnerom biti emotivniji i sa više međusobnog razumevanja. 



conopljanews.net
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар