VIKEND HOROSKOP: 23 - 25. jun: Prilika za jačanje intimnih veza

Leto je počelo. I uživate li u njemu? Ovaj vikend donosi mnogo sunca, ali potrudite se na da se ne završi samo na tome...

Unspash / Pixabay

Od petka je Mesec u znaku Raka, pa će taj osećajan znak biće osobito naglašen jer je u njemu odnedavno i Sunce. Bićemo usredotočeni na svoje osjećaje, a manje zainteresirani za ideje i razmenu ideja s drugima, kaže G. Scott. Budući da Mesec u Raku žudi za povezivanjem na intimnom nivou, petak je dan za jačanje intimnih veza, kosntatuje
Sensa klub.

Mesec je u petak u sekstilu s Uranom u Ovnu: imate li san, učinićete što je potrebno da ga ostvarite jer ste fokusirani na to kakav je vaš život trenutačno, a kakav želite da bude - zahvaljujući tome što je Mesec u Raku, to ćete jednostavno osetiti. Veza s Uranom u Ovnu daće vam motivaciju, želju i nagon za delovanje kako biste ostvarili ono što želite. 

Subotu obeležava mlad Mesec u Raku, što će dodatno naglasiti osećajnost i romantičnost. Mesec je taj dan u sekstilu s Venerom u Biku, što donosi veliku dozu senzualnosti i telesne privlačnosti. "Ako ste sami, otvorite oči i uši", savetuje G. Scott.


U nedelju Mesec prelazi u znak Lava. Mars u Raku u trigonu je s Neptunom u Ribama. Bićete uzbuđeni zbog romantičnih prilika koje su vam dostupne; dotad ćete možda već i imati neka divna nova ljubavna iskustva. U svakom slučaju, i dalje ste odlučni ostvariti svoje snove.


Izvor: Sensa klub
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар