HOROSKOP: Najmoćniji mladi Mesec i pomračenje Sunca 26. februara - Očekujte čuda i veliko ostvarenje snova

U završnici drugog meseca ove godine, 26. februara 2017,  očekuje nas snažno pomračenje Sunca i mlad Mesec u znaku Riba, što će doneti veličanstvenu pozadinu za početak manifestacije novog, jedinstvenog i finog postojanja. Saznajte kako će na vas uticati "magija" najmoćnijeg mladog Meseca u 2017. godini...

Foto: Anthony/pixabay.com
Pomračenje utiče na elektromagnetsko polje Zemlje i taj poremećaj utiče na sve na Zemlji, uključujući ljudska bića. Naše elektromagnetsko polje se menja, tako da naša energija se spaja s novom frekvencijom koja dolazi iz svemira. Dakle, u danima pre pomračenja, možemo očekivati ​​da ćemo osetiti promene u atmosferi. Uočićemo da naše emocije, misli i osećanja reaguju dok ne pronađu harmoničnu ravnotežu.

Mi ćemo ostati u toj fazi transformacije energije otprilike šest meseci, sve dok se sezona pomračenja ne završi 21. avgusta. Pomračenja su vrata koja se širom otvaraju, tako da možemo ući u novu, kosmički nabijenu, višu dimenziju. Ona označavaju zatvaranje prethodnog poglavlja našeg života i početak potpuno novog.

Pomrčenje Sunca daje nam energetski podsticaj koji nam je potreban da bismo manifestovali sveži početak koji smo priželjkivali i slušali i verovali onome što nam duša šapuće. Pomračenja su podsetnik da je naša duša svesna naše sudbine i suštinski zna koji putovi vode do prave ljubavi i ispunjenja naše misije i svrhe.

Ako smo spremni obratiti pažnju i raditi s kosmičkom energijom ovog ciklusa, unapredićemo našu evoluciju i ostvariti isceljenje. Kako bismo iscelili emotivne povrede, moramo da se usresredimo na svoje odbačene, nevoljene i nepoželjne aspekte prizivanjem i prihvatanjem praštanja, osetljivosti, saosećanja i empatije.

Mlad Mesec i pomračenje dolaze kako bi osvetliti potrebu za zaboravljanjem starih trauma, tako da se bolne rane mogu ublažiti i isceliti, a naša energija fokusiraće se na stvaranje novih i zdravih iskustva. Riba je znak predaje i zaboravljanja, što znači da bismo trebali da pokušamo da odolimo želji za kontrolisanjem i manipulacijom događaja, pa umesto toga duboko dišite s verom da će svemir sigurno voditi naše duše na njihovom putu.

Ribe vladaju okeanima, tako da ćemo se za vreme mladog Meseca osećati kao da smo okupani osvežavajućom, obnavljajućom i čistom energijom. To je podsetnik da se prepustimo toku i da prestanemo da pokušavamo da se borimo protiv struje.

Najvažnija stvar koju treba da zapamtimo - s Ribama, Neptunom i pomračenjem Sunca apsolutno sve je moguće. Oni koji dovode to u pitanje, postoji li čarolija, uhvatiće sebe kako ponovo razmišljaju o tome, jer neće biti u mogućnosti naći logično objašnjenje za mistične događaje koji se odvijaju tokom tog perioda. Dakle, pametno je osloboditi se napetosti i otpora i predati se ljubavi i mogućnostima koje su nam suđene.

Srećom, to mogu učiniti čudesa u ljubavnom delu naših života, jer kada podignemo vibraciju našeg srca, usklađujemo se s visokom vibracijom koja dolazi iz svemira. Te energije podižu nove i stare odnose na viši nivo.

Nakon što naša energija poraste, samo one osobe čija energija je na toj istoj visokoj frekvenciji, rezonovaće i magnetski će se privlačiti. Ukoliko se uskladimo s isceliteljskom energijom svemira, više nećemo privlačiti prijateljstva ili odnose s onima koji nam žele izazvati probleme ili štetu i čija je energija na mnogo nižoj frekvenciji.

Mi smo naučili na teži način da što više volimo sebe, pa ćemo više mira, zadovoljstva i ljubavi privući. Važno je da našu dušu održavamo punom energije tako što ćemo investirati u naše emocionalno, psihičko, fizičko i duhovno zdravlje. Osećaćemo potrebu da započnemo s kreativnim radom koje uključuju umetnost, ples, pevanje, pisanje ili možemo krenuti na časove joge, meditacije, a možemo da učimo kako se svira neki muzički instrument ili više vremena da provodimo u prirodi.

Uočićemo da osećamo svaki atom u vibracijskoj energiji oko nas i da upijamo misli i osećanja od drugih ljudi. To može dovesti do privremenih trenutaka turbulencije, jer će nam biti potrebno neko vreme da shvatimo koje emocije pripadaju nama, a koje pripadaju drugim ljudima.

Otkrićemo da nosimo puno teške, emocionalne energije koja pripada našim prijateljima, partnerima ili rodbini i shvatićemo da je vreme da prestanemo da se osećamo odgovornim za to kako se drugi ljudi osećaju.

Eterična Riba isijava snažnu žensku, vrlo osetljivu, božansku energiju i šalje neodložnu poruku koja nam savetuje da je vreme da se ponovno povežemo i meditiramo ili da se jednostavno opustimo i uživamo, ​​kako bi se osigurali da ne postanemo preopterećeni apsorbiranjem spoljnih nadražaja.

Naša sposobnost da se intimno povežemo s drugima putem energetskih vibracija nam daje dubok uvid u naše odnose i jača veze koje imamo s onima iz naše neposredne blizine. Kao što smo saznali, telepatske veze su pojačane za vreme ovog perioda. Tajanstven i duhovan, plavi planet Neptun, koji vlada Ribama, odmaraće se u blizini ovog mladog Meseca.

Neptun je planeta iluzija i podsvesti i može učiniti da se osećamo nadrealno, kao da smo začarani, kao da živimo u snu. Naši umovi će biti puni fantazije i čuđenja, a mi ćemo se osećati osnaženi i neograničeni, kao da možemo postići sve što naše misli mogu dočarati.

Neptun će pozitivno uticati na sve što radimo u toj eteričnoj fazi Ribe. Dakle, bitno je da budemo otvoreni, tako da možemo primiti neočekivano tokom tog retkog nebeskog događaja koji isporučuje obilje prijatnih šokova i iznenađenja.

Globalna poruka tokom ovog pomračenja Sunca i mladog Meseca:

Ako hrabro otvorimo svoje srce i odaberemo ljubav, uprkos našim strahovima, naša prošlost ima priliku da se isceli i svemir nas ljubazno nagrađuje, nudeći nam više mogućnosti i ljubavi.

Preporučuje se da se namere za nove početke postave 24 sata pre mladog Meseca, tako da ih uhvati momenat te intenzivne univerzalne energije.

Izvor: Atma
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар