Ljubavni nedeljni horoskop: 7 - 14. novembar 2016.

Ljubavni horoskop za ovu nedelju: 7 - 14. novembar 2016: proverite šta vas na polju emocija očekuje tokom ove jesenje sedmice. 

Etienne Loiselle / freeimages.com


Kao što smo u našem nedeljnom horoskopu već konstatovali, tokom novembra Venera dolazi na Marsovo mesto, ulazi u znak Jarca 12. novembra i suprotstavlja se Plutonu, Jupiteru i Uranu. Ovakva neharmonična mešavina uticaja donosi nesklad u vezama. Biće zaista napeto kada je reč o saradnjama, udruženjima i partnerstvima. Nije povoljan period ni za umetnike, jer može uticati na sve što ima veze s estetikom ili harmonijom.

Ovaj mesec je vrlo dinamičan, pun preokreta, u kojem oni koji žele ostvariti radikalne promene u svom životu ili društvu u kojem žive mogu to i ostvariti ako se aktiviraju i ako imaju jasno određene ciljeve i razrađen plan. Tokom meseca posvetite se konkretnim aktivnostima i stvarima, jer ćete imati viška energije, koja ako se ne potroši na takav način ciljano, onda će se manifestovati na destruktivan i haotičan način.

A kada su konkretne sugestije za ljubavni život u narednom  periodu, pred vama su astrološke prognoze Alo! ljubavnog horoskopa za ovu nedelju:


OVAN


Ovnovi koji su u braku, vezi napokon shvataju koliko su srećni što kraj sebe imaju pravog partnera. Potrudite se ove nedelje da budete naklonjeni svom bračnom drugu, budite pažljivi i maksimalno se posvetite jedno drugom. Dobro bi bilo da partnera iznenadite prijatnim vikendom van mesta boravka i da probudite strast. Ovo će biti jako dobar period za učvršćenje vaše bračne zajednice.

Ukoliko ste pripadnik ovog znaka koji je bez partnera, znajte da će se planete potruditi da u ovoj nedelji imate jači uticaj na osobe suprotnog pola nego što ste imali do sada. Iskoristite ovaj period i pronađite sebi partnera jer u ovom periodu možete naići na osobu koja će vam pružiti stabilan ljubavni odnos i ta veza može jako dugo da traje. Ako još uvek čeznete za osobom iz prošlosti, shvatite da tu povratka nema i da ne treba da gubte vreme.


BIK


Usamljeni Bikovi će ove nedelje na nekoj proslavi upoznati interesantnu osobu sa kojom će nastaviti u smeru ozbiljne i uspešne veze. Osećaćete se predivno, zadovoljno i emotivno ispunjenim jer će to biti osoba koja će zadovoljiti sve vaše standarde i očekivanja.
Ta osoba će vam biti beskrajno interesantna, tako da će vam ova nedelja biti ispunjena prelepim dešavanjima. Bikovi koji su u vezi, braku mogu očekivati lepa iznenađenja jer ćete svakim danom sve više otkrivati pozitivne osobine svog partnera koje do sada niste uočili. Očekuje vas zajedničko letovanje koje će vam biti nezaboravno. Provod, opuštanje i uživanje će dovesti do iznenadne trudnoće, što ćete doživeti kao veliku sreću.

Planirajte svoju srećnu budućnost na vreme da ne budete zatečeni događanjima.


BLIZANCI


Slobodni Blizanci stalno propuštaju prilike za ostvarenje svojih ljubavnih želja. Ovde se radi o tome da ste još uvek vezani za osobu iz prošlosti ili je problem druge vrste, a to je da ste nesigurni i neodlučni kad vam se ukaže prilika za upoznavanje. Uvek se dešava da se ustručavate kad god je potrebno da stupite u kontakt sa osobom koja vam se dopada. Vreme je da skupite snagu i da prevaziđete ovaj bezazleni problem koji vas već duže vreme koči.

Blizance koji su u vezi, braku očekuje miran i stabilan period. Kod vas će se samo pojaviti vremensko razdvajanje jer oboje ste dosta zaposleni i nemate vremena jedno za drugoga. Jednog dana ćete sve ostaviti i pobeći na vaše pusto ostrvo, negde gde volite oboje da idete i rasplamsaćete svoju ljubav i strasti i nadoknadićete izgubljeno vreme u prethodnom periodu. Kod vas je veza stabilna i ništa je ne može poljuljati, pa čak ni manjak vremena.


RAK


Slobodnim i romantičnim Rakovima se ukazuje prilika za lepu avanturu. Osećaćete se predivno i zbog toga nemojte da propuštate priliku da se malo opustite i uživate pored neke interesantne osobe. Nemojte očekivati da ta površna veza može da potraje, jer će biti zasnovana na strasti i fizičkoj privlačnosti. Za vas još nije došlo vreme smirivanja u nekoj mirnoj luci.

Ako ste u braku, vezi sada dolazi momenat da vratite ljubav i sreću u vašu vezu, brak. Sada je dobar trenutak kada je sve to moguće.
Na vama je da učinite prvi korak, da se posvetite jedno drugome i da zajedničkim koracima krenete u mnogo lepšu i srećniju budućnost.

Uspeh vas očekuje na ljubavnom planu jer odavno imate skrojen plan za vašu obostranu sreću.

Rakovima u braku postoji mogućnost proširenja porodice, i to iznenada, bez vašeg plana, ali to će vam doneti veliku sreću i radost.


LAV


Slobodni Lavovi će preko posla ili društvenih mreža upoznati veoma interesantnu osobu. Trenutno niste u dobrom raspoloženju da krenete u novu vezu, pa možete propustiti ovu izuzetno dobru priliku. Što pre se budete otarasili prošlosti, mnogo će vam biti lakše da nastavite dalje. Nemojte nikako propustiti ovu osobu jer sa njom postoje velike šanse da to bude izuzetno lepa i ozbiljna veza. Lavovi koji su u braku polako gube komunikaciju sa partnerom i na to treba obratiti pažnju ove nedelje. Ukoliko na vreme shvatite da ste se odaljili jedno od drugog, veće su šanse da se vratite vašoj zajedničkoj sreći.

Najvažnije je da nađete vremena jedno za drugoga, možda negde da otputujete, da bezbrižno provedete vreme kako biste probudili uspavane strasti, i evo vas u sreći i zadovoljstvu. I sami ste već duže vreme osećali i pitali se šta se među vama dešava. Sada znate.


DEVICA


Device koje su same trenutno su veoma angažovane na ljubavnom planu. Izlazite, družite se, stupate u kontakt i smatrate da su sve ove površne veze neobavezne. Nije tako, u jednom momentu ćete naići na osobu zbog koje ćete se uozbiljiti jer ćete osetiti čistu, iskrenu ljubav. Ta osoba će ostaviti trag na vašem srcu, tako da ćete zastati, zapitati se da li se to stvarno vama događa. Jeste, na putu ste velikoj ljubavi i životnoj sreći sa pravom osobom.

Zauzete Device će ove nedelje imati probleme u vezi, braku jer će partner napokon shvatiti da održavate kontakt sa osobom iz prošlosti. To će vas dovesti u težak period kada nećete imati argumente da se odbranite.

Dobro razmislite šta ćete reći partneru, jer to što radite nije po životnim pravilima, čak biste mogli da dođete u iskušenje da doživite avanturicu van bračne zajednice.


VAGA


Što se tiče ljubavi, slobodne Vage bi trebalo da se preispitaju zašto u njihovu srcu nema mesta za drugu osobu. Zašto ste dozvolili da toliki trag na vašem srcu i duši ostavi osoba iz prošlosti? Morate da okrenete leđa prošlosti i da krenete u mnogo bolju budućnost. Nećete dugo čekati da upoznate osobu svog života. Pokrenite se, nemojte biti inertni, nije sve tako kako se vama čini. Očekujte prelepu ljubavnu vezu koja će se završiti brakom.

Vage koje su u braku očekuje mirna nedelja što se tiče partnerskih odnosa. Nekako ste se učaurili i kao da se ništa ne dešava, samo se svet kreće oko vas. Posvetite se jedno drugom, dozvolite da vas preliju osećanja, recite jedno drugom šta osećate i razbuktajte strast. Ukoliko među vama još ima ljubavi, to će se dešavati munjevitom brzinom, a ako ste već mnogo godina zajedno, onda se dodatno potrudite.


ŠKORPIJA


Ukoliko ste Škorpija koja je u vezi braku - nema dobrih prognoza za poboljšanje odnosa na ljubavnom planu. Evo i zašto. Mnogo više provodite vremena sa prijateljima i familijom nego sa voljenom osobom. Partner je nezadovoljan ovakvim vašim ponašanjem i da znate da je u pravu. Sada je na vama da ispravite grešku, da se osvestite i počnete da primećujete osobu koja je verna, vredna i ljubazna. Kao da ste na sve to zaboravili. Iznenadite partnera zajedničkim odlaskom bar na vikend i potpuno se posvetite jedno drugom.

Ukoliko ste slobodna Škorpija, znajte da vam se ove nedelje otvaraju velike šanse za ulazak u emotivnu vezu. Znajte da će od vas zavisiti da li ste ozbiljni u namerama da uđete u neki ozbiljniji odnos ili ćete i dalje biti u fazonu flerta i zabavljanja. Razmislite, ovakva prilika se ne propušta i ne dešava svaki dan.


STRELAC


Ukoliko ste slobodan Strelac i ostvarite jedno lepo poznanstvo početkom ove nedelje, lako se može pretvoriti u prelepu ljubavnu priču sa srećnim krajem. Potrebno je što pre da raskrstite sa prošlošću i da se okrenete budućnosti jer je vama zacrtano da budete jako zadovoljni i srećni sa partnerom.

Strelčevi koji su u braku polako ove nedelje izlaze iz teškoća koje su ih zadesile u prethodnom periodu. Možete biti bezbrižni jer težak period je iza vas tako da sada budete mnogo obazriviji jedno prema drugom i pokušajte da izgradite sopstveni svet. Ogradite svoju ljubav bedemom da vam nikad niko više ne poremeti odnos koji je dobar. Uskoro očekujte da vam partner predloži proširenje porodice, tako da ćete oboje biti presrećni budućim dešavanjima. Trudnoća će vas još više zbližiti i shvatićete šta su najveće vrednosti u životu. Napokon ćete biti kompletni kao porodica.

JARAC


Početkom nedelje će se javiti ljubomora u partnerskim odnosima i to će vas dosta poremetiti ove nedelje. Ako postoji velika razlika u godinama, to će biti ljubomora koja je nesavladiva. Kako vreme prolazi vaša veza, brak kreće nizbrdo zbog vaših sumnji i sve češćih ljubomornih scena. Potrebno je mnogo razgovora i kompromisa u ovakvim situacijama. Jedini lek je da se osamite, da odete na zajednički odmor i da se tamo povrati poverenje jedno u drugoga. Naravno, tada će sve leći na svoje mesto i bićete smešni jedno drugom zbog ovakvih dešavanja. Ubuduće nećete imati ovakih izliva emocija koje mogu narušiti vaš skladan život.

Ukoliko ste sami, očekujte lepo poznanstvo preko društvenih mreža jer ste u poslednje vreme tamo veoma aktivni.

To će vas pokrenuti i dovesti u situaciju da se što pre upoznate. Možda sada ne verujete u to, ali uverićete se uskoro.


VODOLIJA


Između vas i voljene osobe će se stvoriti trzavice za koje ćete misliti da su nepremostivi problemi. Ništa nije nerešivo ukoliko se obe strane ne potrude. Potrebno je samo više volje i razgovora i situacija će se odmah popraviti. Na taj način ćete lakše doći do mira i stabilnosti u vašoj vezi, braku. Počnite ispočetka, nemojte se vraćati na staro vreme i potezati priču šta je bilo nekada, a šta je sada. Samo se okrenite budućnosti i nećete morati da se opterećujete nevažnim stvarima. Sve ovo važi i za slobodne Vodolije. Stalno ste u nekom melanholičnom raspoloženju, stalno žalite za nekim bivšim vremenima i bivšim ljubavima. Pa pogledajte oko sebe, tolike oči vas posmatraju, među njima se nalazi jedna osoba koja ne zna kako da vam priđe.

Zar zaista želite da propuštate ovakve prilike? Ovo je odličan period da stavite tačku na prošlost i da krenete ka mnogo lepšoj i uspešnijoj budućnosti.


RIBE


Ukoliko ste slobodni, u prethodnom periodu ste imali probleme u emotivnoj vezi. Niste se razumeli, dosta je bilo prepirki i nervoze. Sada je odgovarajući period, ova nedelja da rešavate međusobne konfliktne situacije i da napokon odstranite iz života sve ono što vam je bilo problem. Odličan je period pred vama, jedino je problem ko će napraviti prvi korak. Odlučite se i krenite.

Odmah ćete biti prihvaćeni od strane partnera i ubrzo ćete vrati sreću i ljubav u vašu vezu. Ako ste slobodan pripadnik ovog znaka, znajte da vas očekuju razna, zanimljiva dešavanja, zabave i proslave. Jedna osoba vas odavno posmatra i na trenutak će vas osvojiti, a na vama je da uživate u ovim trenucima i ne pitajte se da li je to ono za čim žudite.

Prestanite da budete realistični u stvarima gde ne vlada trezvenost i realizam, ovde vladaju instinkti, ljubav, privlačnost i harizmatičnost.
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар