NEDELJNI HOROSKOP: 3 - 10. oktobar / listopad 2016.

Kako će se raspored planeta odraziti na Vaš poslovni i emotivni život u narednom sedmičnom periodu?

stux / Pixabay

Mars, planeta akcije i seksualnosti, ušla je krajem septembra u Jarca, znak ambicije, odgovornosti i discipline u kojem je njegov uticaj jak, kada nastupa period pojačane poslovne aktivnosti, ali i burnih dešavanja na ljubavnom planu.

Istovremeno, posle višemesečnog retrogradnog hoda, Pluton, simbol moći, velikog bogatstva i harizme, krenuo je direktnim hodom preko Jarca, donoseći poboljšanje situacije na finansijskom planu.

Početkom perioda Mars obrazuje izazovan aspekt s Jupiterom, planetom prosperiteta, a zatim i kvadrat s mladim Mesecom u Vagi, zbog čega bi trebalo obratiti više pažnje na odredbe ugovora, a prolongirati pravne procese, ročišta, suđenja i slično.

Početkom oktobra, uzburkana osećanja mogu da rezultiraju ljubomornim scenama i partnerovom posesivnošću, naročito ako ste dama.

Sekstil sa Neptunom, planetom mašte, inspiracije i zanosa, pogoduje umetnicima, naučnicima, farmaceutima, kao i zaposlenima u turizmu i marketingu. Trebalo bi obratiti više pažnje na zdravlje kostiju, zglobova, naročito kolena, zube i kožu.




OVAN


Nešto se poboljšava u poslovnom delu. Imate odličnu komunikaciju sa saradnicima i do vas dolaze povoljne informacije. Okolnosti vas polako vode ka napredovanju koje priželjkujete. Odlično je vreme za bilo koju vrstu javnih nastupa ili traženja materijalne potpore za određene projekte. Povoljno vam je sve vezano za zakon i papire. Novca će biti, ali imate tendenciju da previše trošite. U emotivnom delu se budite. Zauzeti Ovnovi popravljaju odnos sa voljenom osobom. Imate više slobode ili veće poverenje partnera, a i partner rešava nešto bitno u svom životu pa dolazi do rasterećenja. Slobodne očekuje interesantan period. Još ste zainteresovani za strastvene kombinacije ali to za vas nije čudno. Potrebno je da vas prvo fizički pokrene. Imaćete priliku da preko posla ili na nekom javnom mestu upoznate nekoga interesantnog.




BIK


Posao nekako uvek okupira vašu pažnju. Ukazuju vam se mogućnosti da napredujete, ali opet se sve zasad odvija nekako traljavo. Vaše strpljenje i taktičnost će se na kraju isplatiti. Moguća su iskušenja jer je aspekt vaših tajnih neprijatelja jak. Povoljniji je period Bikovima koji se bave privatnim poslom. Vodite računa o konkurenciji. Trebalo bi da pazite kome šta pričate, važne planove zadržite za sebe. Osećate potrebu da sredite emotivni život, ali suviše pričate o stvarima kojima ste nezadovoljni, kojeg god da ste statusa. Slobodni verovatno primećuju nekog zauzetog ili iz drugog grada. Nije vam svejedno ali teško ćete sada nešto promeniti. Ne umete da se opustite pa ovaj odnos može da se pretvori u nešto krajnje komplikovano. Zauzeti su na udaru kritika partera. Voljena osoba traži više pažnje i to na konkretan način. Napravite kompromis.




BLIZANCI


Iznenada se poslovne okolnosti menjaju i vi osećate tračak nade. Vaš pozitivan stav se vraća i pokrećete se. Iskoristite prilike koje su pred vama u ovoj nedelji jer tokom sledeće nešto može da da se komplikuje. Pomoć ili podršku imate od prijatelja ili ljudi na visokom položaju. Povoljan je period ako se bavite privatnim poslom. Nervoza jenjava, a i finansije se popravljaju. Postajete otvoreniji za suprotan pol. Kao da se i emotivno budite nakon perioda u kom ste samo analizirali prošlost. Slobodni Blizanci mogu da očekuju interesantan susret sa osobom koja je fizički vrlo privlačna. Može vam se činiti da ste propustili priliku da produbite odnos s nekim. Prilika će se u narednim nedeljama vratiti i ponovni susret je sasvim siguran. Zauzeti imaju potrebu da promene osećaj nezadovoljstva trenutnim odnosom. U slučaju da se to ne desi - ovo je početak kraja. Dešavaju se stvari koje dugoročno nisu loše za vas.




RAK


Doveli ste u red neke odnose i postavili dobru osnovu za poslovno funkcionisanje. Serija uspeha se nastavlja i u ovom periodu. Kako dani budu odmicali tako ćete vi imati više energije i bolje mogućnosti. Mogu vam se ponuditi i honorarni poslovi koji su vam naklonjeni. Nemate razloga da brinete jer će se nešto krajem nedelje konačno rešiti i vi stavljate tačku na neopravdana strahovanja. Plaši vas da ne ponovite neku emotivnu grešku. Trebalo bi da shvatite da ste sada u potpuno drugim okolnostima, pa to nije moguće. Ne dozvolite da vas opterete neka loša iskustva i ne obnavljajte neke kontakte. Osoba koju srećete blizu doma ili upoznajete preko rođaka može neplanirano dobro da vas zabavi. Možda nije sve idealno kada je potencijalni partner u pitanju, ali su strasti jake. Zauzeti imaju prolazne nesuglasice. Imate potrebu da nekoga zaštitite ali u tome umete da preterate. Sada ste preemotivni i to se odražava i na odnos sa voljenom osobom.




LAV


Okolnosti vas navode da ste pred nekim svršenim činom. Kao da nemate mogućnost da birate a vi biste tako nešto da eskivirate ili „uhvatite pod svoje“. Nemojte da se nervirate oko stvari koje ne možete da promenite i probudite svoju praktičnu prirodu. Izbegavajte rasprave i okrenite se ka pouzdanim saradnicima. U najboljem su položaju Lavovi koji putuju, rade za strance ili pišu. Period kriza u emotivnom delu polako prolazi. Vaše nezadovoljstvo ne jenjava, ali ste spremni na kompromis. Za mnogo toga ste u pravu ali menjate pristup - to je dobitna kombinacija. Na kraju možete da dobijete ono što želite. Brinete za jednog člana porodice, verovatno mlađeg. Slobodni bi trebalo da se osvrnu oko sebe. Neko koga poznajete vam već izvesno vreme šalje signale koje niste primećivali. Prijatno ćete se iznenaditi. Samo budite otvoreni i spontani.




DEVICA


Proteklo vreme niste svoju pažnju posvećivali poslovnim aktivnostima. Vreme je da se priberite i pratite dalja dešavanja. Probudite urođenu taktičnost i pokrenite se jer izvesne okolnosti ukazuju na vaš potencijalni boljitak. Koliko god saradnici bili naporni možete da profitirate u poslovima koji se otvaraju. Bez svađa koliko god da ste u pravu. I finansije bi mogle da se brzo poprave. Dugo ste biti u nekakvom stanju trpljenja. Budite se i shvatate šta vam je potrebno. Polako se pokreću manje promene koje vam govore da ste na putu isceljenja. Vi ste znak koji je veoma analitičan, ali to sve sada pada u vodu. Opuštate se i krajem nedelje osvajate osobu koja vam je interesantna. Slobodne Device imaju više samopouzdanja. Privući će vas kreativna i pomalo misteriozna osoba. Zauzeti jasnije izražavaju svoje stavove i potrebe. Partner vas sledi.




VAGA


U dobrom ste poslovnom periodu. Želite da promenite monotoniju, pa se lako latite poslova koji vam prijaju dok druge zapostavljate. Povoljne vesti stižu do kraja nedelje i to popravlja vaše raspoloženje. Budite oprezni u finansijskim ulaganjima. Novac vam dolazi sa dve strane. Odličan ste posrednika ali i vođa. Malo se bolje organizujte i shvatite na koga možete da se oslonite. Moguće su manja miniranja od strane ljubomornih saradnika. Vi ste znak koji vlada lepotom pa će ta karakteristika biti u prvom planu. Imate potrebu da se sredite i zablistate kao nekad. Potreba za emocijama jača i to će prvo osetiti rođeni u prvoj dekadi znaka. Privlačite poglede i svaki potencijalni partner vam se čini dobrim. Bez impulsivnih reakcija! Slobodne Vage mogu da prodube jedno poznanstvo. Popustićete pred nečijim izlivima emocija, ali ne idealizujte osobu koja je pred vama. Zauzeti osećaju bitno olakšanje. Verovatno će to pratiti i neka druga promena - nešto u vezi s partnerom će se rešiti. Otvorenije možete da popričate o daljim planovima.




ŠKORPIJA


Napokon možete da odahnete. Završavate važne projekte na kojima ste radili i poslove oko kojih ste brinuli. Dolazi vest ili papir o rešenju. Prijatelji vam daju potrebnu podršku ili pomoć u završnici. Vreme je da se opustite, a ne da impulsivno ulećete u novi radni zadatak. Sjajno vam je položen privatan deo i trebalo bi da napunite baterije. Emotivni deo postaje tema za koju imate vremena. Slobodne Škorpije svakako imaju mogućnost da biraju. Privlače vas osobe koje vam deluju nedostupno a sada je to baš naglašeno. Pažnju vam privlači jako uspešna osoba. Za početak bi to trebalo da ostane tajna i sve da krene kao avantura. Vi krećete u osvajanje. Neće vam biti dosadno, a stimulansa neće faliti. Zauzete Škorpije napokon mogu da nadjačaju partnera. U slučaju da vam se ne povinuje vrlo brzo će tom odnosu doći kraj.




STRELAC


Taman kada malo usporite, otvore se nove mogućnosti i vi još bržim tempom nastavljate dalje. Ni sada nećete da usporite a dinamičan tempo se nastavlja. Imate odlične kontakte sa osobama na položaju ili uticajnim ljudima. Splet srećnih okolnosti vas prati. Finansije vas i dalje brinu ali ste i sami krivi za to. Sredite se i planirajte dugoročnije. Lepe vesti vam stižu iz daljine. Emotivni deo vam mami osmeh na lice. Mnogi Strelčevi misle na nekoga iz prošlosti ili će se neko vama znan javiti do kraja nedelje. Imate potrebu za nežnošću i osećajem bliskosti. Slobodni Strelčevi mogu suviše da se trude. Usporite i osvrnite se oko sebe. Prija vam kontakt sa osobom iz drugog mesta, možda čak inostranstva, ili nekoga ko često putuje. Samo ne dozvolite da sedite na dve stolice. Zauzeti Strelčevi se opuštaju. Voljena osoba se trudi da vam ugodi.




JARAC


U poslovnom delu je redovno stanje. Većina obaveze završava s lakoćom. Trudićete se da pomognete nekome od saradnika ili osobi koju vam preporučuje prijatelj. Naglašeniji vam je privatan deo od svakodnevnih poslovnih obaveza. Najinteresantniji je period onima koji rade u državnim institucijama. Nešto vam ide u prilog, ili ćete dobiti vest o napredovanju. Osećate potrebu da se bavite emotivnim statusom. Slobodni Jarčevi mogu da obnove kontakt iz prošlosti koji je bio površan. Pojavljuje se osoba koja sada izgleda mnogo bolje nego ranije. Šanse za interesantan emotivni susret su vezane i za posao. Nakon dugog perioda osame želite pažljivo da napravite izbor tako da mogu izostati neka bitna dešavanja. Zauzeti kao da su odahnuli. Nešto je u perspektivi da se brzo reši. Voljena osoba vam daje na značaju i dolazi do pozitivnih promena.




VODOLIJA


Davno ste shvatili da možete da se oslonite samo na sebe. Ove nedelje se to opet simbolički potvrđuje. Mnogi će se naći u situaciji da rade tuđi posao da bi to bilo kvalitetno završeno. Niste neko ko posmatra iz prikrajka. To vas košta vremena i živaca ali vam u suštini nije teško. Ne ponestaje vam elana, ali ne dozvolite da vaš privatan život trpi. Postavite granice. Povoljno vam je sve što je vezano za strance i inostranstvo. U emotivnom delu hvatate neki pravac. Jasnije vam je šta vam odgovara. Slobodne Vodolije upoznaju nekoga interesantnog na mestima zabave ili preko posla. To je neko ko se bavi privatnim biznisom ili je vezan za inostranstvo. Koliko god vam je to interesantno, vrlo je moguće da taj odnos zasad nećete ozvaničiti. Zauzeti počinju rasprave. Želite nešto da izgurate po svaku cenu, ali niste vešti u objašnjavanju. Nesporazum vas vodi u dublji konflikt. Budite jasniji u onome što želite jer je i partneru stalo.




RIBE


Počinjete da pokazujete svoje pune potencijale. Izvesne okolnosti počinju da se menjaju i vi funkcionišete nekako rasterećenije. Postojali su izvesni preduslovi u prethodnim nedeljama - ako ste to dobro odigrali, sada možete da očekujete lepe vesti. Svakako se ubrzo pomerate sa trenutnih pozicija. Ovo bi trebalo da bude ozbiljnija promena, kod mnogih i promena firme, ne samo radnog mesta. Samo ostanite optimistični i slušajte svoje osećaje koji su tu sa razlogom. Vi ste znak koji se bavi maštanjem i to se neće promeniti. Osećate da su izvesne promene blizu. Slobodne Ribe upoznaju nekoga kroz svakodnevicu - odlazak u prodavnicu, na putu do posla, u omiljenom kafiću i slično. Vikend vam donosi prijatno osveženje i interesantno poznanstvo. Zauzete Ribe su još u fazi trpljenja. Želite ozbiljniju promenu ali ne želite da se suprotstavite partneru. I to će se ubrzo promeniti.
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар