Merkur u Vagi i Venera u Škorpiji: Čega da se klonite?

Merkur u Vagi i Venera u Škorpiji, ove nedelje, utiču na sve znake, a najviše na Vage, Ovnove, Device, Škorpije i Bikove.

Nissor / Pixabay

 
Merkur, planeta komunikacija, biznisa i flerta, krajem nedelje ulazi u znak Vage, najavljujući nove kontakte, susrete i poznanstva i na emotivnom i na profesionalnom planu. 

U drugoj polovini perioda obrazuje konjunkciju sa Jupiterom koja odgovara studentima, kao i onima koji sarađuju sa strancima ili često putuju zbog posla. 

Napeti aspekti sa Mesecom, krajem nedelje, upozoravaju da se klonite rasprava i izbegavate provokacije, naročito sa ženama. 

Takođe, Merkur obrazuje izazovan aspekt sa planetom akcije, zato budite oprezniji prilikom potpisivanja ugovora, naročito u vezi sa sudskim procesima.

Oslabljena pozicija Venere, simbola ljubavi i novca, koja prelazi preko znaka Škorpije, može da bude razlog ljubomornih scena ali i partnerkine posesivnosti. Iako je nazivaju ženskom planetom, Venera podjednako utiče i na muškarce jer njena u horoskopu pokazuje mesto gde tražimo srodnu dušu.

Merkur u Vagi i Venera u Škorpiji, ove nedelje, utiču na sve znake, a najviše na Vage, Ovnove, Device, Škorpije i Bikove.


Kompetan tekst pogledajte na novosti.rs.
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар