Ljubavni nedeljni horoskop: 13 - 20. jun 2016.

Od letnje ravnodnevice 20. juna, ulazimo u period intenzivnih emocija i snažnih nesvesnih projekcija. Ali, imamo još celu jednu sedmicu pre toga, a evi i poruka planeta za te dane Pred vama je ljubavni nedeljni horoskop za period 13 - 20. jun 2016. 

Prawny / Pixabay




Od 13. juna aspekt ljubavi se popravlja i komunikacija će u odnosima biti mnogo bolja, a do kraja meseca sve će se popraviti. Odnosi će biti dosta pod uticajem flerta u drugoj polovini juna. Možemo reći da ovaj položaj vlada upravo sveprisutnom flertu u kojem se veze doživljavaju neobavezno.

Pogledajmo, u nastavku, i konkretne poruke Alo! ljubavnog horoskopa za  za ovaj nedeljni period.


OVAN Ljubavni nedeljni horoskop: 13 - 20. jun 2016.

Ovaj period je izuzetno povoljan za vaš ljubavni život. Ukoliko ste sami, na pomolu je jedna lepa romansa, i to sa osobom koju ćete sresti na putu. Da se ne bi nešto pokvarilo u odnosu sa tom osobom, dobro bi bilo da vašu vezu držite u tajnosti sve dok se neke stvari ne iskristališu. Kad bude prošlo izvesno vreme, možete objaviti da ste u vezi, ali i dalje budite oprezni da vam se neko sa strane ne umeša i pomrsi vam konce. Sreća će vas pratiti, imate dobre aspekte da uspete i budete bezbrižni. Ukoliko ste u braku, postoji mogućnost tajne veze, što vam može doneti dodatne komplikacije sa partnerom. Povedite računa da ne dođe do neprijatnosti. Uglavnom, za sve pripadnike ovog znaka ova nedelja će biti u znaku turbulencija i raznoraznih dešavanja na ljubavnom planu. Potrebna vam je razboritost, trezvenost i doslednost u donošenju velikih životnih odluka.

Pogledajte i: OPŠTI NEDELJNI HOROSKOP: 12 - 19. jun

BIK Ljubavni nedeljni horoskop: 13 - 20. jun 2016.

Slobodni Bikovi bi trebalo, po nekom nepisanom pravilu, da budu otvorenog uma za sva dešavanja na ljubavnom planu. Prihvatajte pozive za izlaske i druženja, a i sami inicirajte neka lepa dešavanja. Ako ste žensko i pri tom još i zauzeti, povedite računa da ne dođe do “fatalne privlačnosti” sa kolegom, poznanikom ili prijateljem jer vas to može odvesti u neprijatne situacije iz kojih biste se teško izvukli. Ako ste u vezi, braku, ova nedelja vam je odlična za to da se posvetite jedno drugom i da planirate zajednički odmor tokom ovog meseca. U poslednje vreme ste imali dosta obaveza i na neki način ste zapostavili jedno drugo. Posvetite se jedno drugom i osećaćete se ponovo zaljubljenim, srećnim i zadovoljnim. Iskrenost i poverenje dovešće vas do velikog zadovoljstva, a zahvaljujući kompromisima uspećete da održite vezu, koja se temelji na ljubavi. Vaš ponos i inat ostavite po strani, jer kako kažu naši stari, dogovor kuću gradi.

BLIZANCI Ljubavni nedeljni horoskop: 13 - 20. jun 2016.

Blizanci koji su u ozbiljnoj vezi, braku moraju da znaju da će im ova nedelja proći u porodični trzavicama, nerazumevanju i netoleranciji. Oboje ćete pokušavati da prevaziđete probleme, međutim, jedno od vas je manje zainteresovano za rešavanje situacije. U vašem odnosu vi ste dominantni i trenutno niste spremni na kompromis. Zahtevni ste u odnosu na partnera i to vam dodatno komplikuje život. Ukoliko se radi o nekoj drugoj osobi koja polako, na mala vrata, ulazi u vaš život, to neće biti dobro. Neće se lepo završiti jer će svi u vašoj okolini biti povređeni. Zbog svega ovoga povedite računa šta radite. Stalno nalazite načine da sebe opravdate, ali u ovoj situaciji nema opravdanja. Slobodni Blizanci napokon pronalaze osobu sa kojom će graditi zajedničku budućnost. S obzirom na to da je sam početak veze, znajte, imate dosta vremena da od ovog odnosa napravite sudbinsku priču.

RAK Ljubavni nedeljni horoskop: 13 - 20. jun 2016.

Već duže vreme Rakovi imaju potrebu da pronađu voljeno biće i da se uz tu osobu osećaju spokojno, zaštićeno i zaljubljeno. Sve gledate jednostrano i niste svesni da i vi treba da učestvujete u svim događanjima između voljene osobe i vas. Važno je da ste otvorenog uma, da umete da razgovarate, da donosite zajedničke odluke i rešenja za sve situacije u kojima se nalazite. Što se tiče slobodnih Rakova, postoji mogućnost da se zaljube u zauzetu osobu tako da budućnost postaje vrlo komplikovana. Srce će želeti jedno, a razum drugo. Odlučite se već sada, na vreme, da ne ulazite dublje u te komplikovane odnose jer ste treći u vezi i to vam neće odgovarati, doneće vam samo patnju i razočaranje. Saznali ste na vreme da vam dolazi period kada ne bi trebalo ulaziti u ljubavni trougao, ali ako vas to toliko privlači, sami ćete biti odgovorni za svoje postupke. Vodite računa i razmislite o tome kuda vas to može odvesti. Ono što ne biste voleli za sebe, ne radite drugom.

LAV Ljubavni nedeljni horoskop: 13 - 20. jun 2016.

Pred vama je opušteniji i mnogo uspešniji period što se tiče ljubavnih planova. Mnogima se dopadate i vaš šarm će izaći u prvi plan. Plenićete pozitivnom energijom gde god da se pojavite. Privlače vas romantične, nežne duše, osobe koje imaju razumevanja za druge. Postoji mogućnost da na jednom putu upoznate “osobu svog života” i dobro je da se sve dešava spontano, nemate vremena za bilo kakva razmišljanja. Za Lavove koji su u braku ili vezi nastupa izuzetno povoljan period, kada imaju mogućnost da idu zajedno na letovanje, odmor. Odlična je situacija za produbljivanje vaših međusobnih odnosa i da na kraju krajeva dođete do situacije da proširite porodicu i učvrstite temelj vaše bračne zajednice. Sreća će vas pratiti dugo i za to vreme dajte jedno drugom slobodu kretanja i razmišljanja jer jedino takav nesebičan odnos može da održi vašu vezu. Bićete podrška jedno drugom kroz čitav život i zaista ćete biti srećni.

DEVICA Ljubavni nedeljni horoskop: 13 - 20. jun 2016.

Ukoliko ste u ozbiljnoj vezi, braku, kod vas trenutno vlada zatišje. Oboje ćete biti nezainteresovani jedno za drugo i partner će vam prepustiti sve što se tiče zajedničkog života. To će vas oneraspoložiti i dobro bi bilo da stavite partneru do znanja da je zajednički život onaj kada zajedno rešavate sve probleme. Pomozite partneru da uvidi situaciju u kojoj se oboje nalazite i vremenom ćete i uspeti da ga “probudite” i onda će sve biti kao nekada, kada ste bili zadovoljni odnosom koji imate. Same Device imaju dosta posla, obaveza, putovanja, tako da će na jednom od puteva upoznati osobu sa kojom će se naći na prvu reč, rečenicu. Znaćete od starta da je to ono pravo i krenućete ubrzo u zajednički život. Bićete srećni i zadovoljni, ali samo pod uslovom da ne požurujete jedno drugo. Treba vam dosta vremena da se upoznate, da se opustite i prigrabite sreću.

VAGA Ljubavni nedeljni horoskop: 13 - 20. jun 2016.

Trenutno odajete utisak da ste srećni i zadovoljni u svojoj vezi, međutim, samo osobe koje vas dobro poznaju znaju da nije tako. Mlađi pripadnici ovog znaka su nesrećno zaljubljeni u mnogo stariju osobu i često razmišljaju o tome da li je to u redu. Ostali pripadnici ovog znaka su u nekoj paralelnoj vezi ili upravo razmišljaju da se upuste u te vode. Teške su odluke pred vama i dobro bi bilo da malo stanete, razmislite šta vam je činiti. Znaćete da odlučite šta ćete u ovakvim situacijama. Vage koje su u braku muče slične muke, ali još nisu duboko zagazile. Neka sve ostane na flertu, to osvežava bračnu vezu, pa se tako i vi ponašajte. Pokušajte sa partnerom da unesete neke novine u vaš bračni život, da osvežite sećanja na vaše početke i videćete da ćete se ponovo zaljubiti jedno u drugo, kao da vam je prvi put. Doći ete do toga da razgovarate o proširenju porodice i to će vas dodatno usrećiti.

ŠKORPIJA Ljubavni nedeljni horoskop: 13 - 20. jun 2016.

Škorpije koje su nedavno upoznale jednu plavooku osobu toliko će biti očarane njom da prosto neće prestajati da komuniciraju putem poruka, a i putem društvenih mreža. To je jedna vrsta posesivnosti, da vam draga osoba ne okrene leđa. Budite samouvereni, vas dvoje ste jedno za drugo i niko vas nikada ne može rastaviti, bar u ovom početnom periodu, kada se međusobno snažno privlačite. Pripadnici ovog znaka koji su u braku ili ozbiljnoj vezi, otvaraju vam se mnoge mogućnosti, a sve u vezi sa zajedničkim odlaskom u inostranstvo. Preko familije ćete ići preko granice, ali prvo na određeno, a zatim dugoročno. Ta situacija će vas dodatno usmeriti jedno ka drugom i bićete presrećni jer ćete moći da se oslonite jedno na drugo u bilo kojoj situaciji, a ne samo u ovoj, kada se fizički preseljavate. Planete su vam naklonjene, tako da se slobodno opustite i rešite sve u svoju korist.

STRELAC Ljubavni nedeljni horoskop: 13 - 20. jun 2016.

Vaš ljubavni život je obavijen velom tajne. Volite da svoje intimne stvari čuvate samo za sebe. Baš zbog toga ćete i biti predmet priče. Odajete utisak da ne dozvoljavate nikome da vam se približi. U stvari i jeste tako. U vašim mislima postoji jedna osoba koja vam već duže vreme ne da mira. Stalno razmišljate o toj osobi i sad je došao trenutak da joj priđete. Dobro bi bilo da se to prvo viđanje desi ove nedelje jer su odlični aspekti za to. To će vam omogućiti dugo zabavljanje, sve dok se dobro ne upoznate i ne stupite u bračnu zajednicu. To se neće odmah desiti, potrebno je još dosta vremena za to. Strelci koji su u vezi ili braku nailaze na period opuštanja, flegmatičnosti i nezainteresovanosti. Planirate zajednički odmor i to je došlo u odličnom trenutku da se ne udaljite previše jedno od drugog. Možete se opustiti jer to će spasti vašu vezu od propadanja i razdvajanja supružnika.

JARAC Ljubavni nedeljni horoskop: 13 - 20. jun 2016.

Ukoliko ste nedavno prekinuli odnos sa partnerom-partnerkom i ne možete da se izborite sa neuspehom, onda pokušajte sebi da date još jednu šansu, jer po vašem horoskopu postoje mogućnosti povratka osoba iz prošlosti. Ne čekajte, krenite odmah u akciju jer vremena nemate mnogo, što pre zgrabite ovu priliku. Uopšte rečeno, imate velikih šansi kod partnera, pa obnovite vaš odnos, koji u suštini i nije bio loš, nego je sklop loših okolnosti doveo do prekida. Ukoliko ste sami, nemojte odugovlačiti ako vam se neko dopada, odmah krenite u akciju jer je i za vas ovo izuzetno dobar period za početak neke lepe, ljubavne priče. Kraj nedelje vam je naglašeno uspešan, tako da sada znate koji vam je najbolji trenutak za izlaske i druženja. Shvatite da će sve zavisiti od vas, pa tako nemojte gubiti vreme i pronalaziti razloge zašto nešto ne treba da uradite. Bićete izuzetno zadovoljni izborom partnera jer vas očekuje srećna budućnost.

VODOLIJA Ljubavni nedeljni horoskop: 13 - 20. jun 2016. 

Ove nedelje, Vodolije bi trebale da budu maksimalno posvećene voljenoj osobi. Došao je trenutak da svojim postupcima pokažete partneru koliko ga volite i cenite. Voljeno biće jedva čeka da to oseti i da time potvrdi koliko je jaka vaša veza. Ovaj segment u vašem životu je u usponu i možete biti sigurni da su osećanja obostrana. Ukoliko ste sami, kod vas neće biti ništa novo, ali ako želite avanturu, to je realno moguće u ovom trenutku. Strpite se da dođe povoljniji period za same Vodolije. Dok čekate bolje vreme, družite se, izlazite i naići će u vaš život osoba sa kojom ćete graditi zajedničku budućnost. Nemojte očajavati jer je pitanje dana kada će vam se situacija na ljubavnom planu poboljšati i kada ćete ubrzo naići na sudbinsku osobu sa kojom ćete biti kratko u vezi, a potom i ući u bračne vode. Nemojte mnogo razmišljati, preispitivati situacije i ljude, jer sada nema potrebe za tim. Jednostavno se opustite, ne razmišljajte previše i ne opterećujte se nebitnim stvarima.

RIBE Ljubavni nedeljni horoskop: 13 - 20. jun 2016.

Ribe koje su u vezi ili braku još se preispituju da li su sve dobro uradile po pitanju sadašnjeg partnera i sada razmišljaju šta im je činiti u budućnosti. Još vas muče sumnje i ne znate šta vam je činiti. Ponekad razmišljate da odustanete, ali savet vam je da kad ste ovoliko izdržali, izdržite još malo jer će vam se otvoriti razne mogućnosti u odnosu sa partnerom. Tada će se vaš odnos popraviti, poverenje će se aktivirati i bićete oboje srećni i zadovoljni zato što ste uspešno, zajedničkim snagama, prebrodili teškoće. Ukoliko ste sami i usamljeni, trebalo bi da zaboravite prošlost i da shvatite da su oko vas nepoznati ljudi među kojima je osoba koja želi isto što i vi od života. Slični ljudi se privlače, tako da ćete i vi privući srodnu dušu sa kojom ćete ostvariti sreću. To će se sve munjevito dešavati, susret, veza i na kraju brak. Prepustite se čarima voljene osobe jer ste zaslužili. Divan period je pred vama, uživaćete u životu ispunjeni velikim zadovoljstvom.
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар