Nedeljni horoskop: 12 - 19. jun 2016.

Jun ide svojim tokom, a kako seovonedeljni uticaj planeta projektuje na vaše konkretne zodijačke znake, pogledajte u nastavku teksta. Pred vama je  novi nedeljni horoskop (12 - 19. jun 2016).

Ilustracija: Quique / pixabay.com


18. juna se formira kvadrat između Saturna i Neptuna. Neptun ima značajnu ulogu ovog meseca jer je  retrogradan i stacioniran i ostaje tako sve do 12. stepena Riba (retrogradno kretanje počinje 13. juna). Neptun povezujemo sa idealizovanjem, kreativnošću, maštom, predanošću, ali isto tako sa lažima, prevarama, kriminalom, iluzijama, dvosmislenošću, haosom, neharmonijom, otuđivanjem, progonstvom, obmanama.

Sa druge strane, može doći do transformacija, konstruktivnog razvoja i usmeravanja na pravi put. To će biti istaknutije u drugom delu juna kada se formira harmoničan egzaktan aspekt između Jupitera i Plutona (26. juna).
Pogledajte i HOROSKOP ZA LETO 2016.

Drugi značajan događaj u junu događa se kada Merkur završava svoje retrogradno kretanje u Biku. Merkur se kretao retrogradno više od dva meseca i doveo nas do analiziranja, razmišljanja i razrešavanja određenih aspekata u našem životu. Konkretno, radi se o području u kojem Merkur - Mars opozicija (koja je formirana 9. juna), može doneti važne događaje, zaključke i odluke u prvom delu meseca, zaključuje Sensa.

U nastavku, pogledajte i nedeljni horoskop koji je za svoje posetioce pripemio Wannabe magazine:


Ovan - Nedeljni horoskop: 12. jun 19. jun

Svim pripadnicima ovog zodijačkog znaka koji su imali stagnaciju i probleme na poslu, dolazi period kada će sve krenuti da se rešava. Naredni dani vam donase ozbiljne pomake koji će vas povesti ka uspesima, tako da više nema potrebe da se brinete. Iako će neki smatrati da su potezi koje činite previše ozbiljni, samo nastavite tako. Ovnovi će imati potrebu da flertuju, što će zauzetima stvarati probleme u vezi. Ali, prijaće vam novo društvo od osobe koja će vam se naći u blizini, nezavisno od toga da li ste slobodni ili ne. Povedite računa o ishrani kako ne biste narušili zdravlje.


Bik
- Nedeljni horoskop: 12. jun 19. jun

Bikovima dolazi prijatan i povoljan period i na poslovnom i na emotivnom planu. Zbog toga što ćete osećati i intuitivno predosećati šta je najbolje da uradite, imaćete ozbiljne uspehe na poslu, pa ćete tako početi konačno da ostvarujete ono što ste još pre zamislili i poželeli. Slobodnim Bikovima se otvaraju velike mogućnosti za lepa i zanimljiva poznanstva koja će ulepšati tople dane koji dolaze. Dok zauzeti uživaju u savršenom odnosu sa partnerima, slobodni će flertovati i stvarati dobre uslove za razvoj veze. Povedite računa o svom vidu i čuvajte se očnih infekcija koje vam prete.


Blizanci
- Nedeljni horoskop: 12. jun 19. jun 

Na poslu nije sve tako sjajno, jer su svi protiv onoga što kažete i uradite. Potrebno je da se smirite i strpite, a kasnije će naići i trenutak kada će svi uvideti da ste upravu. No, dok traje ovo protivljenje budite mirni, jer sve što kažete može vas dovesti u ozbiljne sukobe sa kolegama, a pre svega nadređenima. Na emotivnom planu će biti haotično, pa ako imate neku tajnu vezu, bolje sve završavajte, da se ne biste jako razočarali. Slobodni Blizanci će upoznati osobu koja se trenutno nalazi u njihovom okruženju, što će ih dodatno motivisati i doneti pozitivnu energiju.

Rak
- Nedeljni horoskop: 12. jun 19. jun
 
Poslove koje ste pokrenuli u prošlosti i koji vam već dugo zadaju probleme, biće završeni, pa će vas osloboditi tereta koji ste osećali. Sve će se dogoditi baš onako kako ste i hteli. Međutim, moguća su ogovaranja i spletkarenja u poslovnom okruženju, pa se klonite nevolja i ne komentarišite mnogo, kako ne biste nepotrebno upali u rasprave sa saradnicima. Dok slobodne čeka poznanstvo koje će ih zainteresovati, zauzeti bi tebalo da povedu računa o partneru i da ga nečim iznenade, te da malo unaprede odnose koji već dugo ne mrdaju sa jedne tačke.


Lav - Nedeljni horoskop: 12. jun 19. jun
 
Već duži period osećali ste manjak samopuzdanja što je dosta uticalo na sve aspekte vašeg života i delovanja. No, dobre vesti su tu. Polako će se dešavati situacije koje će da vam vraćaju veru u sebe, što će svakako pozitivno da se odrazi i na poslovni i na emotivni plan. Zato ćete na poslu biti veoma produktivni i vredni, pa ćete dovršiti ono što već dugo stoji neurađeno. Zauzeti Lavovi će uživati u pažnji i ljubavi partneri, dok će slobodni imati priliku za novu vezu. Savetuje vam se da to bude osoba u znaku Vage ili Blizanca, jer ćete sa njima ostvariti dobar odnos.


Devica
- Nedeljni horoskop: 12. jun 19. jun
 
Zbog toga što ste veoma vredni na poslu, ali i zbog toga što želite da to i drugi vide, može se desiti da vas neko posmatra kao konkurenciju, pa da nastanu i neki nesporazumi i sukobi. Pripazite da ne uđete u sukob sa nekim čiju naklonost imate, jer ćete je onda izgubiti. Iako najbolje funkcionišete samostalno, priklonite se malo željama tima. Slobodnim Devicama se otvara mogućnost ostvarenja emotivne veze sa nekim iz poslovnog okruženja, dok će zauzete imati probleme u komunikaciji sa partnerom. Smanjite stres i sve će biti u redu.


Vaga - Nedeljni horoskop: 12. jun 19. jun

Ukoliko ste prihvatili posao za koji ste mislili ili i dalje mislite da je nemoguće da uradite kako treba, nemojte brinuti, jer ćete postići i više nego što ste mogli da zamislite. Baš zbog toga će se mnogi saradnici oslanjati na vas, pa ćete biti u poziciji da mnogo čim i rukovodite i da vaša reč bude glavna. Na emotivnom planu nije baš tako sjajno, budući da će slobodni najverovatnije to i ostati. Neće naići niko vredan pažnje. Zauzeti bi trebalo da prestanu da rešavaju probleme svog partnera, kako ne bi izazvali neke u svojoj vezi.


Škorpija - Nedeljni horoskop: 12. jun 19. jun

Budući da ste ostvarili brojne poslovne uspehe, sada ćete ućivati u svemu tome. Došao je trenutak kada ćete biti pohvaljeni i verovatno nagrađeni zbog toga. Budući da ćete malo moći da odahnete što se obaveza tiče, bilo bi dobro da odmorite i odete na neko kraće putovanje. Kod zauzetih se ništa bitno ne menja, dok će slobodne Škorpije privući osobu koja im se dopada, što se može pretvoriti u zanimljiv odnos. Sve zavisi od vas. Ukoliko budete želeli da to bude veza, tako će i biti, a isto važi i ako poželite da bude samo letnja avantura.


Strelac - Nedeljni horoskop: 12. jun 19. jun 

Strelčevima sledi pogodan i povoljan  period za poslovne uspehe i ostvarenje nekih zacrtanih ciljeva. Bićete veoma produktivni, a samim tim ćete se izdvajati u svom poslovnom okruženju, pa ćete biti u poziciji da konci budu u vašim rukama. Zauzeti će biti dosta nezadovoljni i neispunjeni, pogotovo oni koji se nalaze u dužim vezama. S toga, pokušajte da se pokrenete i učinite nešto po tom pitanju. Slobodni će upoznati nekoga ko će im prijati, i nekoga ko će im biti dosta sličan. Pa da li se suprotnosti ili sličnosti privlače prosudite sami i donesite konačnu odluku kako dalje.

Jarac - Nedeljni horoskop: 12. jun 19. jun

Finansije će vam u narednom periodu biti veoma zadovoljavajuće, tako da ćete biti u prilici da pomognete nekome ko tu vrstu pomoći zatraži od vas. Poslovni planovi se ostvaruju kako ste i želeli, što pre svega znači za one koji vode svoj, privatni posao, ali i za one koji se bave nekim javnim poslom. Ukoliko postoji nešto što već dugo planirate, sada je pravo vreme za pokretanje. Budući da ćete se dosta zalagati za izvršenje poslovnih obaveza, bićete više pod stresom, pa će se to odraziti na emotivni život. Nemojte bespotrebno ulaziti u nove veze, jer se neće slavno završiti.


Vodolija
- Nedeljni horoskop: 12. jun 19. jun

Iako su izvesne turbulencije uzburkale dešavanja na poslu, pa vas i određeni strahovi uzmeniravaju, ne brinite, jer će se na kraju za vas sve završiti pozitivno i veoma dobro. Iako postoje oni koji bi da vas ospore, imate podršku od strane nadređenih, pa nema razloga za brigu. Sasvim različito od poslovnih dešavanja, na emotivnom planu će sve biti u najboljem redu. Dok će zauzeti uživati u mirnim danima punim ljubavi, slobodne Vodolije će imati mogućnost novog, interesantnog poznanstva iz kojeg se može roditi i nešto više.


Ribe
- Nedeljni horoskop: 12. jun 19. jun
 
Očekuju vas poslovni uspesi i potezi koje će svi pohvaliti. Osim toga, pruža vam se mogućnost da otpočnete jednu zanimljivu i jako važnu saradnju, tokom koje je moguće da se emotivno vežete za neku osobu i otpočnete kvalitetnu vezu. Bitno je samo da imate samopouzdanja i da uvereno stupite u nove poslovne pobede. Kao na poslu, emotivni plan vam donosi stabilizaciju osećanja i svega onoga što ste prethodno prošli sa partnerom, pa vas očekuje miran period. Slobodni će uživati u slobodi, ali i u neobaveznom flertu.
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар