Ljubavni mesečni horoskop za jun 2016.

Zagledani u zvezdano nebo, svakako da ćemo na njemu u anrednom periodu videti pre svega - više Sunca. S razlogom, jer upravo ovog meseca počinje leto. Iskoristite energiju i vibracije tog godišnjeg doba koje ipak ne traje beskrajno i na planu emocija i ljubavi. U kojoj će vam meri zvezde biti u tome saveznik, sugeriše naš ljubavni horoskop za jun 2016. godine.


condesign / Pixabay


Jun je nestabilan i turbulentan mesec. Planete koje prolaze kroz znak Blizanci (Sunce, Venera i Merkur) prave T-krst u promenljivim znakovima, sa Jupiterom (u Devici) i sa Neptunom (u Ribama). Taj krst okuplja napete aspekte: dve opozicije i četiri kvadrata. U ovom slučaju radi se o: Jupiter – Neptun opoziciji (bila je aktivna prošle godine), opozicija između Saturna i planeta u Blizancima, kvadrati Saturn – Neptun, Jupiter – Saturn, Neptun sa planetama u Blizancima i Jupiter sa planetama u Blizancima. Planete koje prolaze kroz znak Blizanaca i prave aspekte sa tri sporije planete (Jupiter, Saturn, Neptun) imaju ulogu u stvaranju krsta koji donosi značajne, impresivne i zbunjujuće događaje.

Na makro planu donosi pobune i značajne događaje vezano za transport, komunikaciju i informacije, ali isto tako i područja u kojima su Jupiter, Saturn i Neptun imali uticaja u prošloj godini: pravo, religija, kultura, medicina, migracije, granice, stranci i strane zemlje i slično.

Isto tako, mogu se očekivati dramatični događaji, sukobi i katastrofe. Tokom juna 2016. godine događaji će biti intenzivniji, uzimajući u obzir činjenicu da se na dan 18. juna formira kvadrat između Saturna i Neptuna.

Neptun ima značajnu ulogu tokom juna 2016. godine, jer je tokom meseca retrogradan i stacioniran i ostaje tako sve do 12. stepena Riba (retrogradno kretanje počinje 13. juna). Neptun povezujemo sa idealizovanjem, kreativnošću, maštom, predanošću, ali isto tako sa lažima, prevarama, kriminalom, iluzijama, dvosmislenošću, haosom, neharmonijom, otuđivanjem, progonstvom, obmanama.

Sa druge strane, tokom juna može doći do reformi, transformacija, konstruktivnog razvoja i usmeravanja na pravi put. To će biti istaknutije u drugom delu juna kada se formira harmoničan egzaktan aspekt između Jupitera i Plutona (26. juna).

Drugi značajan događaj u junu događa se kada Merkur završava svoje retrogradno kretanje u Biku. Merkur se kretao retrogradno više od dva meseca i doveo nas do analiziranja, razmišljanja i razrešavanja određenih aspekata u našem životu. Konkretno, radi se o području u kojem Merkur – Mars opozicija (koja se formira 9. juna), može doneti važne događaje, zaključke i odluke u prvom delu meseca.

Na kraju, ali ne i poslednje, velika vest: 30. juna Mars kreće direktno, nakon dva i po meseca retrogradnog kretanja. Mars je u svom sedištu, u Škorpiji, snažan i pozitivan. Ciljevi postaju jasni, barijere se prelaze a sve što se preduzme, svaka akcija sada ima veći izgled za ostvarenje uspeha.

Evo kako se sve to konkretno odnosi na horoskopske znakove.


OVAN
ljubavni horoskop za jun 2016. godine.

Sve do 17. juna, Venera, planeta ljubavi i vladar kuće parova Ovna je u 3. kući Ovna. Uz prisustvo Venere u 3. kući svi neočekivani susreti mogu dobro proći ili ulazak u novu vezu može biti temeljen na zajedničkim intelektualnim interesima. Ali, Venera je u lošem položaju zbog Saturna, Jupitera i Neptuna, zbog čega će vaš ljubavni život istrpeti razne blokade, zbunjujuće situacije ili preterane emotivne reakcije. Nakon 17. juna Venera ulazi u puno mirniju kuću. Od tog datuma nadalje biće više zadovoljstva, bliskosti i težićete da izgradite stabilniji i sigurniji odnos. Voljena osoba, porodica i dom biće u prvom planu.


BIK
ljubavni horoskop za jun 2016. godine.

Mars se vratio u kuću partnerstva Bika, kroz koju prolazi retrogradnim hodom, i tu ostaje do 30. juna a tada nastavlja da se kreće direktno. U tom periodu mogu se očekivati kritični trenuci koji stavljaju na test veze. Traži se dobro i loše kroz odnos. Ono što ima vrednost preživljava i ojačava. Ono u čemu se ne prepozna vrednost raspada se. Ali, nemojte požurivati stvari! Krajem juna možete da donesete najbolje odluke, jer to je vreme kada ćete imati sve potrebne argumente, prave zaključke i kada situacija postaje jasnija. Osim toga, u prvom delu meseca na vezu utiče novčana situacija. U drugom delu meseca odnos se temelji na komunikaciji. Jun može doneti i obnovu odnosa.


BLIZANCI
ljubavni horoskop za jun 2016. godine.

Jun je mnogo bolji mesec, za razliku od prethodnih meseci, za vaš ljubavni život. Stvari su počele da se poboljšavaju u poslednjoj nedelji prošlog meseca kada su se dogodile dve značajne stvari: Mars je izašao iz kuće parova Blizanca (ne žurite sa zaključkom, ponovno se vraća u junu!) i Venera, planeta ljubavi, ušla je u Blizance. Izlaskom Marsa iz kuće parova Blizanca otpušteno je i puno napetosti u vašem ljubavnom životu. Venera svojim dolaskom u vaš znak donosi i nove ljubavne prilike, više strasti i sreće u vezi ili braku. Venera će boraviti u Blizancima do 17. juna i do tada iskoristite ove povoljne okolnosti. Drugi deo juna je isto tako povoljan, ali više za dom i finansijska pitanja.


RAK ljubavni horoskop za jun 2016. godine.

Krajem prošlog meseca Mars se vratio u kuću strasti Raka, samo što je sada retrogradan i stvari se neće promeniti tokom juna. Mars otvara čitavu paletu starih emotivnih pitanja u ljubavnom životu ili ćete se naći u neobičnoj ljubavnoj situaciji, ponekad komplikovanoj, teškoj, koja vas tera da razmislite o temama slobodne ljubavi, avanture ili čak majčinstva ili očinstva. Mars počinje da se kreće direktno 30. juna. Do tada ne savetujemo da donosite važne odluke u ljubavnom životu, zato što slagalica neće biti složena, neki delovi će nedostajati ili će se situacija preokrenuti na neočekivan način. Nakon 17. juna situacija počinje da se popravlja. Tada u vaš znak ulazi Venera.


LAV ljubavni horoskop za jun 2016. godine.

Što se tiče ljubavnog života mesec pred nama nije baš velikodušan prema Lavovima. U prvom delu juna ćete se zabaviti, puno ćete se družiti i veza će zadržati balans ili će barem tako izgledati okolini, ali nećete biti u potpunosti zadovoljni. Napete situacije i neke stvari brinuće vas i smetaće vam. Imaćete određene sumnje. Nakon 17. juna može doći do frustracija, razočaranja, udaljavanja ili raznih ograničenja. Sa druge strane, kod kuće neće biti mirno. Može doći do neprijatnih i stresnih situacija vezano za porodična pitanja, finansije, roditelje i razne obaveze.


DEVICA ljubavni horoskop za jun 2016. godine.

Tokom juna planete su velikodušne prema vašem ljubavnom životu. Jupiter, vladar kuće parova Device, ostaje u Devici a Venera, planeta ljubavi je jako dobro smeštena. Tokom prvog dela meseca, Venera je u 10. kući Device, na jednom od najboljih mogućih mesta i donosi dodatno snagu, ali može na neki način ljubavni život povezati sa poslovnim životom. Nakon 17. juna Venera dolazi u 11. kuću, srećnu kuću. Isto tako, odatle Venera formira harmonični aspekt sa Jupiterom. Povećavaju se prilike za ljubav! Oni koji su u vezama mogu očekivati da ljubav procveta zahvaljujući nežnosti, brižnosti, harmoničnom odnosu i optimizmom. Povoljan je period za planiranje budućnosti.


VAGA ljubavni horoskop za jun 2016. godine.

Komplikacije u vašem ljubavnom životu tokom juna mogu se nastaviti. Razlog tome je retrogradno kretanje Marsa, vladara kuće partnerstva Vage. Događaji mogu biti poprilično stresni. Ipak, čini se da je ovo stanje samo privremeno tokom juna. Zarada i novčana pitanja mešaju se u ljubavni život. Možda ste zajedno sa partnerom ispred finansijskog izazova ili vaš partner ima takav problem koji narušava harmoniju u vašem odnosu. Inače, prvi deo juna podstiče romatična putovanja, duhovne teme između para i ohrabruje udaljene ljubavi. Drugi deo meseca povezuje vaš odnos sa karijerom ili društvenim aktivnostima.


ŠKORPIJA ljubavni horoskop za jun 2016. godine.

U ljubavnom životu prvi deo meseca juna neće biti prijatan, zato što je Venera, vladar kuće parova Škorpije, u vašoj 8. kući. Ovaj položaj Venere donosi razne strahove, brige, sumnju, ljubomoru i obeshrabruje. Preterano ćete analizirati svaku situaciju. Učinite sve što možete da se napeta situacija ne pogorša, posebno u ovom periodu kada je Mars u Škorpiji i retrogradan. Frustracije vrlo lako dovode do sukoba, zato budite oprezni! Od 17. juna Venera ulazi u 9. kuću Škorpije, što je mnogo ugodniji i bolji položaj. Situacija u vašoj vezi postaje opuštenija i pozitivnija. Tada će vas privlačiti zajedničke duhovne ili kulturološke teme. Može se desiti i da se upustite u romansu s nekim ko je iz udaljene zemlje ili bi se mogli odvažiti na put zbog ljubavi.


STRELAC
ljubavni horoskop za jun 2016. godine.

Za vas jun otvara vrata ljubavi! Sa Suncem i Venerom u kući parova Strelca, prve dve dekade juna donose puno novih prilika. Sunce vam daje energiju i naglašava važnost partnerskog odnosa i zato će voljena osoba biti centar vašeg sveta. Sve vaše želje i planovi vrteće se oko voljene osobe. Venera vidno pojačava vašu žeđ za ljubavi i strašću. Ako ste u vezi ili braku, možete očekivati harmoničan i lep odnos uz puno ugodnih i ispunjavajućih zajedničkih trenutaka. Od 13. do 30. juna kroz kuću parova prolazi Merkur, podstiče komunikaciju između vas i voljene osobe i može doneti vrlo značajne i posebne susrete i putovanja.


JARAC ljubavni horoskop za jun 2016. godine.

Prvi deo juna je poprilično jednoličan. Nedostatak vremena i puno obaveza uticaće na vaš ljubavni život. U najboljem scenariju radite zajedno sa voljenom osobom (posao, obuka) ili zajedno ulažete napor za ostvarenje zajedničkih ciljeva. Postoji mogućnost i za romansu na poslu ili romansu koja ima veze sa poslom. U drugom delu meseca situacija se drastično menja. Venera, planeta ljubavi i harmonije, 17. juna ulazi u kuću parova Jarca. Odnos sa voljenom osobom postaje nežniji, ispunjeniji i pun razumevanja. Bićete emotivno otvoreniji za druge i za one koji nisu u vezi otvaraju se nove mogućnosti za ulazak u novu ljubavnu vezu.


VODOLIJA ljubavni horoskop za jun 2016. godine.

Senzualnost pristiže u talasima tokom juna. Kroz kuću ljubavi Vodolije prolaze Sunce, Venera i Merkur. Sunce donosi vitalnost i energiju, Venera romanse, flertove i ljubav, a Merkur sklonost eksperimentima i novome. Pod ovakvim uticajem jun je otvoren za sve mogućnosti: prosidbe, nove ljubavi, obnove veza, istraživanje novih mogućnosti, upuštanje u nova ljubavna iskustva. Možete očekivati puno zabave, jer vam jun donosi sve moguće užitke. Tu i tamo može doći do prepreka, ali ako želite biti srećni tada nije vredno da im posvećujete puno pažnje.


RIBE ljubavni horoskop za jun 2016. godine.

U prvom delu juna bićete usmereni na dom i porodicu. Verovatno ste, zajedno sa partnerom, okupirani kućom ili se više družite sa roditeljima i rodbinom. Za vašu emotivnu stabilnost, biće vam potrebna privatnost, mir i sigurnost. Od 17. juna planeta ljubavi Venera veličanstveno ulazi u kuću ljubavi Riba. I 21. juna pridružuje joj se Sunce. Sunce pojačava snagu strasti. Venera donosi senzualnost, romantiku i moć zavođenja. Isto tako, Venera donosi mogućnosti i stvara povoljne okolnosti za ljubav. Ovo je obećavajuć period za vaš ljubavni život, posebno kada su Sunce i Venera u dobom odnosu sa Jupiterom, Velikom Srećom, smeštenim u kući parova Riba.

 Autor: tarot-horoskop.com
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар