Ljubavni nedeljni horoskop: 11 - 18. april 2016.

Emocije, ljubav, strast. Šta je to što bi vas moglo sačekati narednih sedam dana?

 

Venera je u Ovnu već nekoliko dana i ostaće tu do kraja meseca. A ona tu ide u akciju bez oklevanja. Strasti su u vazduhu i ovo razdoblje donosi akciju, borbu, izazove, želju za ponovnim zavođenjem. Ipak, treba znati i da je ovo vrlo nestrpljiva i netaktična Venera.

Od 10. do 16. aprila ona pravi trigon s Marsom, što samo potvrđuje da nas čeka strastveno razdoblje u kojem se traži mnogo hrabrosti i akcije. Lako se kreće na put,  sklapaju poznanstva; sve je dinamično i brzo. Svakako je povoljno vreme za nove ljubavi, ali samo za odvažne i spremne na akciju.

OVAN 21. III- 20. IV

Ljubav vam je sigurno oblast o kojoj ne volite da pričate jer nemate čime da se pohvalite. Pravili ste greške koje sada otplaćujete. Većina vas je zaljubljena, ali nesrećno. Ovo je logična posledica aktivnosti na emotivnom planu, koje su u raskoraku sa osećanjima. U slučaju da ste zauzeti, vodite računa jer ćete biti pod budnim okom voljene osobe, koja je u ovoj nedelji pojačano ljubomorna.

BIK 21. IV - 21. V

Partner je svu svoju pažnju usmerio na posao i finansije. Vi brinete, ali nepotrebno, ne možete čak ni da konkretizujete razlog svoje nervoze u odnosima sa voljenom osobom. Slobodnim Bikovima je potreban flert, ali se može naći neko ko će vas fascinirati. U toku ove nedelje biste mogli da upoznate neku osobu koje ne živi u vašem gradu ili državi i da se zaljubite. To novo iskustvo bi moglo da vas izbaci iz ravnoteže jer je ovo što se dešava potpuno novo za vas.

BLIZANCI 22. V - 22. VI

Vaš emotivni život bi bio zanimljiva tema za neki triler. Družite se sa nekim kome se sviđa ista osoba kao i vama, a ona se u međuvremenu zabavlja sa nekim trećim ili će. Rasplet vaše romanse se bliži kraju i donosi vam ostvarenje cilja. Slobodni mogu upoznati nekoga i na nekom putu u inostranstvo ili odmoru. Voljena osoba želi da popriča sa vama na neku temu, ali ne zna kako.

RAK 23. VI - 23. VII

Upali ste u emotivnu minus fazu jer previše brinete zbog stvari na koje inače nemate direktan uticaj. Povoljan vam je period za eksperimentisanje i neku lepu avanturu, ali ne i za ozbiljnu vezu koju želite da planirate. Za zauzete je ovo period u kom se ne dešavaju neke bitne promene, a partner će vam izaći u susret i na neki način se žrtvovati za vas. Od vas i vaše spremnosti da se uhvatite u koštac sa promenama zavisi da li ćete učiniti pravi izbor koji nije kratkoročan. Na poslu je napeto, borite za za svaki dinar od zarade, ali cilj vam je sve dalji. Postoji mogućnost da je razlog upravo emotivna neispunjenost i odnos partnera prema vama.

LAV 24. VII - 23. VIII

Jedan od mogućih problema u komunikaciji sa osobom koju volite bi mogla da bude vaša arogancija i želja da sve bude po vašem scenariju. Budite malo fleksibilniji i manje se nervirajte. Moguće konekcije sa jednom osobom koja polako ulazi u vaš život. Budite spontani i kulminacija će se desiti do kraja meseca, sjajna veza koju ne treba da propustite. Za zauzete je ovo period blagostanja. Energija koju vam daje partner će vas pokretati i na poslovnom planu.

DEVICA 24. VIII - 23. IX


Na emotivnom planu tražite nekoga ko je stabilan. Poznanstvo je moguće preko radog mesta, vašeg ili potencijalnog partnera. Ovo bi moglo da vam pojača inspiraciju za nove poslovne ideje koje će vam otvoriti put za napredovanje. Zauzeti će tražiti prostora za sebe, tako da su moguće nesuglasice kao posledica napetosti iz prethodnog perioda.

VAGA 24. IX - 23. X


Slobodni će želeti da se opuste i da flertuju, ovo je naročito naglašeno za one koji putuju. Ovih dana bi u vaš život mogla da uđe neka nova osoba, koja će osvojiti vaše misli, a uskoro bi mogla da pređe i na srce. Ushićenje i sjaj u očima je teško sakriti, a i zašto bi. To je blagoslov, sve i da ste zauzeti. Zauzeti će imati mogućnost da reše raniji nesporazum u komunikaciji i na neki način ponovo počinju da veruju voljenoj osobi.

ŠKORPIJA 24. X - 22. XI

Ovaj period definitivno doživljavate kao jedan od lošijih. Ne možete sebi da oprostite neke pogrešne poteze koje ste vukli na emotivnom planu. Prepreku je stvarao neki vaš bes odranije koji niste otvoreno ispoljili, a niste ni rekli pravi razlog svog nezadovoljstva da ne biste ispali smešni. Logično, jer razlog i jeste smešan, a to su vaša sumnja i ljubomora, koje nemaju nikakvog utemeljenja. Druga polovina ovog peiroda donosi jednu novu energiju i nove okolnosti... Želite nekoga ko bi vas zasmejavao i pored koga biste se osećali sigurno. Na to vas može pokrenuti i susret sa partnerom iz prošlosti. Poznanstva su moguća na svim mestima gde se vi osećate prijatno.

STRELAC 23. XI - 21. XII


Na emotivnom polju se kod vas posle dužeg vremena javlja osećaj da će se nešto pozitivno preokrenuti. Za slobodne je to pojavljivanje vrlo interesantne, obrazovane osobe. Oni zauzeti će ipak pokrenuti promene kroz neki manji ispad voljene osobe. Ali ishod tog konflikta će pokrenuti neophodne promene. Zaljubljenost je najbolji motiv i pokretač, negujte to osećanje i neka vam ono bude pokretač za ono što ste dosada želeli, ali niste imali volje da uradite.

JARAC 22. XII - 20. I


Inspiraciju da se dokazujete dobijate od osobe koju volite ili one koja je nedavno ušla u vaš život. Ne ustručavajte se da to i pokažete i nađite vremena za ono u čemu uživate. Posao vam neće pobeći, može samo da vas premori ako nemate meru. Za slobodne je ovo je period u kome radoznalost sa jedne strane i potreba za postojanim odnosom sa druge strane, mogu odvesti u problem. Ovo vas može u potpunosti udaljiti od osobe koja vas interesuje, a da to i ne primetite.

VODOLIJA 21. I - 19. II

Na emotivnom planu možete da očekujete interesantna poznanstva, ali vi nećete imati želju da to i održite kao vezu. Zauzetima je na vidiku tajna veza. Ako ste slobodni, znajte da biste do nove ljubavi mogli da dođete na nekim neobičnim mestima, gde nikada ranije niste bili. U pitanju bi mogla da bude osoba koja ne živi u vašem gradu, a možda ni u zemlji.

RIBE 20. II - 20. III

Pokušajte da razumete svoju drugu polovinu i bez uvredljvosti rešite problem koji je nastao vašom krivicom ili nepažnjom vaših rođaka. Ttražite konkretne promene bilo da ste zauzeti ili slobodni pripadnik znaka. Osećate neku napetost, a ako ste u vezi napravite kompromis koji će vas na kraju zadovoljiti. U slučaju da ste slobodni, ipak ćete se odlučiti za brze i strastvene kontakte, a u tome ćete privući vatrene znakove.
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар