Da li je Srpkinjama novac najvažniji pri izboru partnera?

Poslednjih godina, pa čak i decenija mlade devojke sve više traže imućne partnere, kako bi osigurale lagodnu budućnost. Redakcija Super žene istraživala je da li je Srpkinjama danas zaista najvažniji faktor kod muškarca novac.

laleyla5 / Pixabay
  Ipak ova pojava nije odlika samo današenjeg vremena. Ako se prisetimo prošlosti, moramo priznati da je oduvek bilo miraždžiki.

„Današnje devojke 15-20 god imaju takođe miraz na sebi i u sebi, silikoni, da izgleda bolje nego što je majka priroda dala i samim tim ona očekuje povraćaj tog novca, dalje ulaganje“, kaže radijska voditeljka Gorica Nešović.

Događa se apsurd, da i majke forsiraju svoje ćerke da treba da izgledaju po određenom modelu inače ih niko neće hteti. Sistemi vrednosti su poremećeni, najvažnije je biti bogat, a o emocijama više niko ne govori.

„Postoji veliki broj sponzoruša koje uopšte ne reaguju na leptiriće u stomaku, a mogla bih da ispričam jednu anegdotu kad je ćerka Berluskonija pitala- tata šta je to ljubav? On kaže kad ti on pokloni dijamantsku karticu, odvede na doručak u Pariz, pokloni brilijante, a ona je rekla: A leptirići u stomaku? On kaže to su zmislili komunisti da bi mogli da j.... za džabe“, kaže Jelena Tinska za „Super ženu“.

Nije nova izreka: kad besparica zakuca na vrata, ljubav izađe kroz prozor. Ali evidentan je pad morala i pravih vrednosti.

superzena.b92.net
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар