Nedeljni horoskop: 13 - 20. mart / ožujak 2016.

Pročitajte astrološke poruke za naredni nedelji period!

Ilustracija: Quique / pixabay.com
12. marta Venera je ušla u znak Riba. Ona je egzaltirana u ovom znaku i doneće nam veliki emotivni zanos, romantiku, čulnost, seksualnost. Zhavaljujući tome, period do 21. marta će biti protkan velikim strastima i nerealnim ljubavnim očekivanjima, a stepen tajnih odnosa će vrtoglavo skočiti, jer će svo vreme Venera biti u kvadratu sa Marsom i konjukciji sa Neptunom.

Biće ljubavi, biće, tajni, sve će prštati od seksa, a koliko će odnosi započeti u ovom periodu biti trajni, to je već veliko pitanje. Ipak, doneće vam opijenost i magiju.

Pogledajte i: LJUBAVNI NEDELJNI HOROSKOP

Osim toga, dolaze nam Martovske ide (svetkovine u čast boga Marsa koje su se održavale u drevnom Rimu. Kako je 15. marta 44. godine pre nove ere ubijen Cezar, smatra se da je ovaj datum baksuzan).

Zbog planetarne konstelacije, posebno oko sredine meseca, trebalo bi biti oprezan u svemu. Iako su zvezde za mnoge nepovoljne u martu, nekima će ipak doneti sreću. Lavovi i Ovnovi dobiće od Marsa i Saturna ogromnu količinu energije, što će im pomoći da ostvare neke svoje planove. Bikovima, Rakovima, Vodolijama i Škorpijama predstoji manje-više solidan period, dok će ostali znaci osetiti lošu planetarnu postavku.

A već 20. marta, Sunce će ući u znak Ovna i doneti onaj prolećni polet da počnemo nešto novo, ili krenemo u ono što stalno odlažemo, da se usudimo da se pokrenemo...

Mesečev kalendar:
  • 15. mart – prva četvrt
  • 23. mart – pun mesec

Ne zaboravite ni da je tarot karta meseca marta - Pustinjak. A njegova je poruka da se duhovna potraga odvija  u unutrašnjosti, pa povremeno treba da zastanemo i odvojimo se od spoljnjeg sveta da bismo se prisetili svojih istina. Unutrašnji mir i zadovoljstvo, čini se, ne možemo pronaći u spoljnom svetu, nego u sebi. Važno je prihvatiti sebe onakvima kakvi jesmo jer samo tada možemo osetiti zadovoljstvo i zahvalnost.

Ojačajte se afirmacijama:

  • Učim u svakoj situaciji, iskustvo stvara mudrost.
  • Istinu nalazim u svome srcu.


Energetsko čišćenje

17 mart je dan povoljan za veliko spremanje u kući, koje ipka ne podrazumeva samo usisavanje i brisanje prašine - potrebno je i energetsko čišćenje kađenjem tamjanom ili stavljanjem soli u ćoškove, koja se potom usisa posle 24 sata. Tokom energetskog čišćenja, izgovara se afirmacija: "Neka svako zlo nestane iz kuće, jer ću ga u suprotnom spaliti. Moja reč je jača od mača i može da saseče svako zlo".


OVAN


Kod mnogih dolazi do izvesnog rasterećenja. Postoji mogućnost javnog priznanja. Svakako se nešto poboljšava kada je reč o bitnim poslovnim projektima. Sve je to ipak vezano za vaša pređašnja zalaganja. Budite taktičniji u komunikaciji sa šefovima jer je kod njih prisutna izvesna nervoza koja nije direktno vezana za vas. Povedite računa da sve što radite bude legalno zbog mogućih zakonskih problema. Najbolji je period za put, privatan ili poslovni.

Više ste posvećeni poslu ili nekim isplaniranim svakodnevnim obavezama, tako da ne mislite puno o ljubavi. Slobodni Ovnovi svakako mogu da upoznaju nekoga posredstvom posla, ali teško da će sada doći do uspostavljanja bližeg odnosa. Kao da tražite dlaku u jajetu i teško se opuštate. Zauzeti Ovnovi ili kritikuju partnera ili je došlo do manjeg zahlađenja u odnosu. Svakako to nije u skladu sa vašim temperamentom. Tokom vikenda ćete uspeti da se prvo sami smirite, a onda odnos usmerite u pravcu koji vama prija.



BIK


Vama je u poslednje vreme teško udovoljiti. Kada niste na radnom mestu, imate potrebu da nešto radite. A kada ste na poslu, razmišljate o tome gde biste mogli da skitate. Sada svakako polako počinjete da pravite balans. Ipak, ovo nije period u kome treba da zapnete. Još uvek nešto ne zavisi od vas. Završavajte ono što možete i ne nervirajte se oko stvari koje trenutno ne možete da promenite. Ne obazirite se na tračeve kojima ste okruženi. Finansije se popravljaju.

U ljubavi većini nije dosadno već izvesno vreme. Razne ludosti vam padaju na pamet. Na ovom polju ste neorganizovani ili je nešto neizvesno. Trudite se da budete spontani i oslonite se na unutrašnje osećaje. Bez obzira što ima dešavanja, vama nešto nije baš sasvim po volji. Nemojte da vas to brine. Slobodni Bikovi mogu da upoznaju nekoga tokom izlaska, u prijatnom društvu. Zauzeti Bikovi se trude da budu taktični u odnosu, ali im to do kraja ne uspeva.



BLIZANCI


Stvari se stišavaju na poslovnoj sceni, ali vi ne osećate umor. Važite za veoma aktivan znak koji ne voli dosadu. Opet, nemojte da se trudite da pokrećete nešto samo da vam ne bi bilo dosadno. Više se posvetite sebi i privatnom životu. Napravili ste neke bitne poslovne poteze u prethodnom periodu i sada treba da se opustite. Saradnici su nervozni, pa neko može da pokrene neki trač o vama. Samo ga prokomentarišite osmehom.

Vaše potrebe u emotivnom smislu kao da se menjaju iz dana u dan. Ovo je naročito naporno zauzetim Blizancima. Rasprave sa partnerom su veoma moguće. Razlog je to što ga zbunjujete i suviše analizirate. Moguća vam je tajna veza i to sa Bikom, Lavom ili Strelcem. Slobodni Blizanci treba da se kreću i putuju. Poznanstva su moguća upravo na putu i kada ste u pokretu. Prija vam poznanstvo sa nekim ko je komunikativan i spontan. Imate slična interesovanja pa nećete stići da primetite nešto što vam eventualno ne bi odgovaralo. Za sada je to dobro.



RAK


Vi sijate, a to saradnike kao da iritira. Stalno vas nešto ili zapitkuju ili provociraju. Svakako ste u dobrom poslovnom periodu tako da ne treba time da se bavite. Oslonite se na izreku: "Ko drugome jamu kopa, sam u nju upadne". Podrška prijatelja je učestala u kom god pravcu da ona ide. Finansije mogu da se poprave kroz "brze poslove" sa prijateljima. Platite neka dugovanja, a ostalo potrošite na sebe - zaslužili ste.

Slobodni Rakovi mogu da upoznaju nekoga u trenutku kada su baš opušteni. To je verovatno neka proslava gde spontano dolazite u centar pažnje. Vi niste znak koji to baš voli, ali će vam to za promenu prijati. Kod zauzetih Rakova dolazi do obnavljanja bliskosti sa voljenom osobom. Verovatno postoji uticaj neke treće osobe na vaš odnos, ali on polako slabi. Samo budite iskreni i nasmejani. Sve loše odbijate od sebe.



LAV


Istrošili ste se tokom prethodnih nedelja, pa osećate da treba da usporite. Kao da su sve oči uprte u vas, a vi se teško pokrećete. Prija vam da pravite planove o potencijalnim poslovnim promenama, ali nije sada vreme za to. Neko pokušava da vas sabotira, pa bi trebalo da obratite pažnju na tekuće obaveze. Sitni administrativni poslovi vas umaraju, ali je sada vreme da ih završite i rasteretite se. Ne preuzimajte tuđe obaveze na sebe.

Ljubav je i dalje vaša pokretačka snaga. Za slobodne Lavove je ovo period u kome maštaju. Problem je što se sada neće pojaviti osoba koja će ispuniti vaše visoke kriterijume. Zauzeti Lavovi su uglavnom dobro. Prijaju vam zajedničke aktivnosti sa voljenom osobom. Maštate o nekim boljim vremenima i velikim promenama. Bez obzira da li je to realno ostvarivo, to vam sada prija.



DEVICA


Već izvesno vreme ste u krizi, ali najgore je prošlo. Vaša analitičnost i sposobnost dobre organizacije treba da bude u prvom planu. I dalje uz mnogo uloženog napora završavate sve poslovne obaveze, ali to daje rezultate. Želite poslovnu promenu koja vam za sada još deluje kao da je daleko. Pokušavate sve da projektujete, ali niste sigurni šta vam je činiti. Ne zaboravite da imate urođenu intuiciju. Oslonite se na nju.

U emotivnom životu imate potrebu da se zaštitite kojeg god da ste statusa. Zauzete Device kao da ne reaguju na partnerove pokušaje da bude pažljiv. Nađete neku zamerku i jednostavno ostajete u nekom svom filmu. U suštini su vaši strahovi trenutno jaki. Pričajte o tome da se ne biste nepotrebno udaljili. Slobodne Device maštaju i teško da će neko sada dostići vaš ideal. Svakako ćete flertovati, ali će bitna dešavanja verovatno izostati.



VAGA


Hvata vas jaka nervoza kada počnete da mislite o poslu. Mnoge Vage žele promenu, ali za sada to nije na vidiku. Savet je da u svakodnevnom funkcionisanju nešto promenite. Pazite se ako neko nov ulazi u vaše poslovno okruženje jer će vam praviti izvesne probleme. Za sada možete da smislite kakva promena bi vam prijala. Ne pretrpavajte se poslom jer će vas to dodatno unervoziti. Komunikacija sa autoritetima vam se čini kao komplikovana, ali nije baš tako.

Osećate potrebu i da preuzmete dominantniju ulogu u emotivnom odnosu. Ovo je naročito naglašeno kod zauzetih Vaga. Mogući su vaši izlivi ljubomore i nesigurnosti što je kod većine potpuno neopravdano. To nije princip koji prija vašem znaku. Potrebno je da što više pričate sa voljenom osobom da se ne biste udaljili i zahladili odnos. Slobodne Vage su sada više strastvene nego emotivne. Možete da upoznate nekoga preko prijatelja, Interneta ili u šetnji večernjim satima.



ŠKORPIJA


Bez obzira na nerviranje iz proteklog perioda, vi imate plan i držite ga se. Rešićete nešto što vam je bitno, a vezano je za projekat koji se odugovlači ili tek treba da počne. Naročito je povoljan period za Škorpije koje rade sa ljudima iz drugih mesta i strancima. Uz to će se i finansije popraviti ili stabilizovati. Prisutne su izvesne sabotaže u poslovnom okruženju. Savet je da ne reagujete burno već da prihvatite igru i nadmudrite protivnika.

Većinu emotivnih kriza ste ostavili iza sebe. Kako ličnih tako i partnerskih. Vreme je da se opustite i prepustite. Slobodne Škorpije sasvim spontano puštaju nekoga u svoju svakodnevicu. To je neko pored koga se smejete i ne mislite o sitnicama. Fizički vam je ovo veoma privlačna osoba, mlađa ili mladolika, koja nešto uči ili često putuje. Zauzete Škorpije se nekako drže uz partnera. Mnogi će se odlučiti za naredni korak u odnosu (brak, decu, zajednički život).



STRELAC


Vi ste u svom elementu, tako da poslovni deo neće biti loš. Biće neplanirano dobrih vesti ili poslovnih ponuda. Dobro promislite o uslovima pod kojim počinjete nešto da radite. Inače umete da se saplićete o sitnice, pa je tako i sada. Oslonite se na prijatelje i savete onih koji su iskusniji. Jedna loša procena može da vas košta već početkom sledeće nedelje. Novac dolazi, ali vi trošite i više nego što zaradite. Neće vam to sada smetati jer su na pomolu neki vanredni prilivi novca.

U emotivnom životu niste sigurni šta želite za sebe. Šarmantni ste i privlačite pažnju, ali isto tako i dižete veliki zid oko sebe. Upravo zbog toga odbijate potencijalno dobre ljubavne ponude. Strelčevi imaju strah od promena i neizvesnosti. Slobodni Strelčevi koriste svaku priliku za flert. Postoji više potencijalnih kandidata, ali usled suviše balansiranja možete da ostanete sami. Zauzeti Strelčevi imaju priliku za ulazak u tajnu vezu koja neće otići daleko. Opet postoji opasnost da budete otkriveni ličnom nepažnjom.



JARAC


U proteklom periodu bili ste nervozniji nego obično. Sve se otezalo i komplikovalo. Sada je vreme da se završe zaostali poslovi i naplate potraživanja. Ne krećite sa novinama već samo postavite osnovu u smislu plana i kontakata. Postajete nestrpljivi pa vam fali takta u svakodnevnom funkcionisanju. Izdržite još malo i ne gubite strpljenje. Finansije se poboljšavaju, ali vi to kao da ne primećujete. Učite na nekim svojim greškama iz prošlosti.

Izmoreni ste i to je jedini razlog zbog kojeg vam emotivni život izgleda loše. Prilike za razmenu emocija će biti u slučaju da se sami otvorite za to. Još uvek suviše mislite o prošlosti i to vas koči. Slobodni Jarčevi mogu da upoznaju nekoga na putovanju ili u društvu prijatelja. Zauzeti Jarčevi su okupirani materijalnim stvarima i nehotice odbijaju partnera od sebe. Drugi opet partnerski odnos doživljavaju kao oazu mira. Ako pripadate prvoj grupi, setite se nekih lepih trenutaka i suštine tog odnosa koji vas je ispunjavao.



VODOLIJA


Ne možete da utičete na neke poslovne okolnosti i to vas frustrira. Vaše eventualne burne reakcije mogu samo da ugroze vaš status. Za sada budite mirni i samo pratite dešavanja na poslovnoj sceni. Mnogi vas ne razumeju, ali vas u suštini sada ne sabotiraju. Doći će vaših pet minuta. Bavite se nekim hobijem jer kroz to možete da zaradite. Finansije se kratkoročno popravljaju - dolazi vam novac koji ste već zaradili, a kasni.

Emotivni život možete sami da iskomplikujete. Slobodne Vodolije u želji da nekoga privuku mogu suviše da se trude. Nešto što izgleda neopterećujuće i interesantno za oboje, može da se pretvori u izbegavanje sa obe strane. Savet je da budete spontani i nasmejani. Poznanstva su vam vezana za proslave. Zauzete Vodolije se trude da budu suviše dominantne u odnosu sa voljenom osobom. Ali kao da preovladava pesimistički momenat u vašem pristupu. Nema potrebe za tim.



RIBE


Dešavanja iz prethodnog perioda su vas umorila. Nije vreme da posustajete jer slede interesantna dešavanja i promene koje ste priželjkivali. Možda to nije ono što ste direktno želeli, ali je svakako dobro za vas. Vreme će pokazati da je i bolje od onoga što se vi sami za sebe smislili. Komunikacija sa saradnicima vam je i dalje nekako teška i promenljiva. Opet, vi se suviše trudite, pa otuda i toliko stresa. Usmeravajte svoju pažnju u konkretnim pravcima i ne mislite suviše daleko unapred.

Niste potpuno sigurni šta da mislite o svom emotivnom životu. Slobodne Ribe su usmerene na lične potrebe i to vam donosi zadovoljstvo. Koliko god maštate o pojavljivanju idealnog partnera, sada niste spremni za tako nešto. Biće prilika za flert, ali kao da vi birate da to ostane samo na tome. Zauzete Ribe uživaju u trenucima sreće. Nastavlja se pozitivno turbulentan period. Ne pravite neke daleke planove već uživate u svakom trenutku.
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар