Ljubavni nedeljni horoskop: 14 - 21. mart 2016.

Najpre ono što se na zvezdanom nebu već desilo. Naime, 12. marta Venera je ušla u znak Riba. Ona je egzaltirana u ovom znaku i doneće nam veliki emotivni zanos, romantiku, čulnost, seksualnost.

Photo by Idea go / FreeDigitalPhotos.net

Zahavaljujući tome, period do 21. marta će biti protkan velikim strastima i nerealnim ljubavnim očekivanjima, a stepen tajnih odnosa će vrtoglavo skočiti, jer će svo vreme Venera biti u kvadratu sa Marsom i konjukciji sa Neptunom.

Biće ljubavi, biće, tajni, sve će prštati od seksa, a koliko će odnosi započeti u ovom periodu biti trajni, to je već veliko pitanje. Ipak, doneće vam opijenost i magiju.

Pogledajte i: OPŠTI NEDELJNI HOROSKOP

Ovo je, dakle, vreme kada se teži srodnoj duši koja donosi ostvarenja sna o ljubavi. Pritom je, na ulasku u Ribe, Venera napravila najpre kvadrat sa Marsom u Strelcu, što će ustalasati ljubavne strasti. Mars u Strelcu teži nezavisnosti, slobodi i neće spremno dočekati ljubavna osećanja i želje. Mudrošću, strpljenjem se mogu izbeći ljubavni sukobi i pretvoriti vešto u ljubavne strasti...

Pogledajmo, u nastavku, i konkretne poruke Alo! ljubavnog horoskopa za  za ovaj nedeljni period.


OVAN 21. III - 20. IV

Ove nedelje Ovnovi bi trebalo da opraštaju partneru. Pokušajte da se stavite u ulogu partnera i da pokažete malo više razumevanja. Poznati ste po tome da kod vas nema nežnosti i bilo bi dobro da o tome razmislite. Ponudite se partneru bez rezerve, zadovoljite partnerove potrebe i što je najvažnije imajte razumevanja. Izbegavajte avanture, jer vam to može pokvariti partnerske odnose i doneti velike probleme, pa je čak moguće i da dođe do prekida veze ili braka. Slobodni pripadnici ovog znaka mogu svoj erotski potencijal da koriste koliko im je volja, jer im je senzualnost u ovom periodu naglašena. U ovakvoj situaciji teško ćete naći idealnog partnera, ali vi ste zadovoljni i sa povremenim avanturicama. Pripremajte se za jednu ozbiljnu vezu, jer idete ka jednom periodu kad ćete biti ulovljeni i kad ćete biti toliko zaljubljeni da nećete znati šta vam se dogodilo.

BIK 21. IV - 21. V

Mlađi pripadnici ovog znaka bi trebalo da znaju da nije dobro da se upuštaju u bračne vode rano i da je mnogo bolje za njih da steknu neko iskustvo i zrelost, pa da uplove u bračnu luku. Već ste na pragu da se upustite u ozbiljnu vezu, koja će se brzo završiti brakom. Ljubav u partnerskim odnosima će biti naglašena ove nedelje i spremite se za jedno lepo, veliko uživanje. Potrudite se da to traje malo duže i da budete maksimalno posvećeni partneru. Isključite svoju ljubomoru bar ove nedelje i videćete koliko ćete biti zadovoljni što umete da pružite i primite ovoliku količinu ljubavi koja je među vama. Slobodni Bikovi će razmišljati do tome da je vreme da naprave neke veće pomake u životu i da se napokon skrase, jer imaju jaku potrebu da naprave svoje ljubavno gnezdo. Ukoliko ste mlađi, to se u skorije vreme neće desiti, ali trudite se, pronađite osobu koja bi vam najviše odgovarala za zajednički život. Ništa se ne dešava preko noći, za sve je potrebno vreme.

BLIZANCI 22. V - 22. VI

Na ljubavnom planu samo lepa dešavanja. Ove nedelje u vaš život ulazi jedna jako interesantna osoba. Možda je odavno poznajete, ali sad je period zbližavanja, pa ga i koristite da se bolje upoznate. Izlazite, družite se, radite sve što oboje želite i ubrzo biste mogli da uđete u ozbiljniju priču. Još nije vreme za ozbiljnije vezivanje, ali polako, vreme će vam pokazati koliko ste u stvari oboje spremni za zajednički život. Blizanci koji su u braku imaju jedan melanholičan partnerski odnos, odnosno izgledate kao da vam nije stalo jedno do drugog, a u stvari potrebna vam je inicijativa sa bilo koje strane da izađete bar negde na kafu, da popričate, da odete na kraći odmor gde biste razbuktali svoju ljubav i strast i setili se početka veze. Morate da priznate da bi vam to jako prijalo i da biste se osećali kao da ste se ponovo rodili. Imate vremena ove nedelje dobro da razmislite kako da iznenadite partnera.

RAK 23. VI - 23. VII

Na ljubavnom planu Rakovi su ove nedelje dosta zbunjeni. Prosto, ne možete da verujete da vas je jedna osoba toliko privukla i da ne možete da prestanete da razmišljate o njoj. Jeste, to se dešava slobodnim Rakovima koji neće moći da izbegnu svoju sudbinu. Ovo je osoba vašeg života i to treba odmah da vam bude jasno. Bićete zatečeni, pa ćete se pitati da li je to odgovarajuća osoba ili je ta osoba toliko mistična da vas privlači kao magnet. Opustite se i prepustite ovim lepim dešavanjima. Zauzeti pripadnici ovog znaka se pitaju da li su nešto pogrešili u odnosu sa voljenom osobom. Kod vas je mirna situacija, jer ste prestali da prebacujete jedno drugom neke stvari iz prošlosti. To je dobro, jer ovo je trenutak da kažete jednom drugom šta želite. Da li želite da nastavite zajedno ili ćete prekinuti vezu, brak? Sve vam izgleda negativno, međutim, samo sačekajte da vreme prođe i videćete da ste oboje bili bezrazložno zabrinuti.

LAV 24. VII - 23. VIII

Slobodni Lavovi imaju opuštenu nedelju. Nezainteresovani ste da se pokrenete i da nađete srodnu dušu. Naterajte sebe da poboljšate raspoloženje i da se osvrnete oko sebe, jer postoji neko kome se sviđate, a vi to uporno zanemarujete. Veoma ste hladni i ne reagujete na poruke. Pogledajte malo bolje vaš profil na društvenim mrežama i videćete o kome vam govorim. Što se tiče Lavova u ozbiljnim i bračnim vezama, ne vidi se kako će se vaš partner izboriti sa vašim neraspoloženjem i nezainteresovanošću u partnerskim odnosima. Vreme je da se probudite i da vidite da vas neko voli, ceni i da vas želi zauvek kraj sebe. Partner se toliko trudi, a vi ste nezainteresovani za bilo kakvu vrstu druženja. Isto tako, partner ima strpljenja za vas, ali zapitajte se dokle će moći da vas trpi i da razume nešto što nije ni lepo ni prijatno. Pokažite partneru koliko ga cenite i volite, predložite zajednički izlazak, šetnju, druženje. Videćete da će se stvari odvijati u boljem smeru.

DEVICA 24. VIII - 23. IX


Ove nedelje ulazite u malo otežan period što se tiče ljubavnih dešavanja. Neće vam sve ići kako treba jer je nastupio period nerazumevanja i netolerancije. Sada je vama, koji ste u braku i vezi, došao period kada ćete testirati jedno drugo. Da li ćete glatko proći taj test, zavisiće od vaše volje i želje da zadržite voljenu osobu pored sebe. Budite posvećeni jedno drugom i možete ove probleme lako prevazići. Slobodne Device ili one koje su u nekim neobaveznim vezama imaće problema sa nervozom i to će prouzrokovati da vam se odnos i veza poljuljaju. Ovde možete očekivati i prekid veze na neki period. U lošim ste energetskim potencijalima, tako da ćete biti nezainteresovani za nešto ozbiljnije u vezi. Dobro razmislite šta radite, jer ako dođe do prekida onda povratka nema. Među vama će se stvoriti loša energija i tu će biti kraj. Ako vam je stalo do partnera, vodite računa šta i kako radite.

VAGA 24. IX - 23. X

Dobra vest za slobodne Vage. Napokon shvatate da vam je stalo do voljene osobe i trudićete se da ove nedelje postignete dogovor u vezi sa zajedničkim životom. Mogli biste uskoro da doživite prijatno iznenađenje. Recimo, možete nepalnirano ostati u drugom stanju, tako da će se stvari u vašem životu ubrzavati mimo vaše volje. Ali i na vaše i na partnerovo zadovoljstvo. Samo se opustite i dozvolite sebi da živite punim plućima. Zauzete Vage imaju period kad se smiruje tenzija. Oboje ste shvatili da nema mesta stresnim situacijama i da je sve bezrazložno počelo da se kvari među vama. Volite se, to je činjenica i to će vam pomoći da prevaziđete sve teškoće koje ste imali u poslednje vreme. Pokušajte da spustite loptu i da pozitivno gledate na voljenu osobu. Uspećete da prevazđete sve teškoće, a vaš brak će biti ponovo harmoničan. Planirate zajednički odmor i to će vam prijati.

ŠKORPIJA 24. X - 22. XI


Slobodne Škorpije ove nedelje imaju mogućnost da ostvare svoj ljubavni plan, međutim, i pored mnogo poznanstava i prijateljstava, čini vam se da se ništa ne dešava. Međutim, to samo tako izgleda, ali ovo je samo zatišje pred buru. Kod vas je problem što niste otvoreni za neku iskrenu vezu, već želite samo seks. Sve dok je tako, nećete imati mogućnost da uplovite u lepu i ozbiljnu vezu. Zauzete Škorpije imaju ove nedelje odnos čas toplo, čas hladno, čas se volite, čas se ne trpite. Vi ste od onih parova koji uspevaju da izglade svoje odnose, jer ste opsednuti jedno drugim i to je najlepše u vašoj vezi. Volite se, ali ste oboje impulsivni i često dolazi do usijanja u vezi. Ne obraćajte pažnju na to, jer je to svojstveno vašem horoskopskom znaku, mnogo turbulencija u vezi, jer ste i sami takvi. Znate vas dvoje sve da rešite, jer zajedničkim snagama je sve lakše postići.

STRELAC 23. XI - 21. XII


Strelcima ljubavni horoskop predviđa dosta konfliktnih situacija u odnosima sa partnerom. Nema poboljšanja ove nedelje i nemojte ih skoro ni očekivati. Vas dvoje kao da ne živite jedno sa drugim, uvek ste u raskoraku i nikad jedno drugo ne razumete. Ono što je najgore je to što se nijedna strana ne trudi. Sad je odličan period da stavite tačku na takvo ponašanje i da krenete od početka, jer među vama je prava ljubav, ali problemi oko vas se gomilaju i stvaraju loše odnose. Bez obzira na sve, vi umete i da razgovarate i da se dogovarate, pa ćete tako i ovog puta zahvaljujući razgovoru krenuti sa mrtve tačke. Samim tim, počećete da rešavate konflikate. Slobodne Strelce privlače osobe suprotnog pola, ali na tome će se sve ove nedelje završavati. Došlo je vreme da krajem nedelje, tačnije za vikend, krenete u akciju i da se zbližite sa jednom osobom koja vas već duže vreme veoma privlači. Bićete ispunjeni.

JARAC 22. XII - 20. I


Ovo je je period kada Jarčevi moraju da shvate da nisu uvek u pravu. Njihova ambicija se preliva i na ljubavno polje, gde uvek moraju da dominiraju i gde insistiraju da njihova reč bude poslednja. Napokon shvatate da niste uvek u pravu i da i partner ima ista prava kao i vi. Nezadovoljstvo će se javiti u početku, ali shvatićete da je vreme da naučite kad se treba povući i prepustiti da neke probleme i situacije rešava partner. Ova situacija će vas zbližiti i na kraju ćete biti srećni jedno pored drugog. Slobodni Jarčevi dolaze u sitaciju kad ne mogu da se odluče za kog partnera da se vežu. Međutim, shvatićete da ponekad treba pustiti život da ide svojim tokom, a prave stvari uvek isplivaju na površinu, kao što se i pokaže kome je najviše stalo do vas. Složićete se da se različitosti privlače, ali isti partneri ostaju zajedno. Opustite se, nemojte biti u grču, slobodno se prepustite ovim lepim događanjima i uživajte, najbolje stvari i osećanja su pred vama.

VODOLIJA 21. I - 19. II

Na emotivnom planu, Vodolije pucaju od ljubavne energije i čini vam se da vam je neprekidno malo nežnosti, ljubavi, pažnje. Vi biste još i još, ali vaša glad za ljubavlju je prouzrokovana strašću koju nemate gde da potrošite. Posvetite se partneru i pokažite mu koliko ga volite i cenite i koliko vam je stalo. Otputujte, radite nešto ludo, oraspoložite voljenu osobu, uradite nešto što nikad do sada niste. Slobodni pripadnici ovog znaka su na dobrom putu da svu svoju ljubav daruju jednoj plemenitoj osobi koju izuzetno cene i vole. Ova veza je još u samom početku i ova nedelja donosi mnogo strasnih trenutaka za kojima iskreno odavno čeznete. Pokrenućete se od sreće i od ljubavnog zanosa i napokon ćete reći sebi da je to sve što ste tražili u životu. Na dobrom ste putu da uspete u zajedništvu, ali polako, nemojte žuriti, jer ste skloni da stvari idealizujete. No, bez obzira na sve, očekuje vas izuzetno lepa i srećna budućnost pored ovog partnera. Došlo je vaših pet minuta.

RIBE 20. II - 20. III


Ukoliko ste slobodni, još ne planirate da se vezujete za neku osobu. Izlazite, provodite se i smatrate da vam je to dovoljno u životu. Ulazite u period zasićenja, a onda ćete iznenada da uđete u lepu i ozbiljnu vezu. Nemojte biti protiv ove sudbinske veze, jer ako propustite ovu šansu, drugu skoro nećete imati. Ribe koje su u braku i vezi očekuje nestabilnost u odnosima i to će biti naglašeno krajem nedelje. Desiće vam se neka komplikovana situacija iz koje nećete znati kako da se izvučete i koja će vam doneti probleme. Već neko duže vreme su zategnuti odnosi među vama, pa vam treba još više tolerancije i razgovora kako biste sve ovo pregurali kako treba. Pokušajte da pronađete kompromis i da nađete neko trezveno rešenje. Možete da se razdvojite na neko vreme i situacija će se smiriti i neće doći do prekida veze. Zaista, ovo shvatite ozbiljno i iskreno porazgovarajte, jer razgovor je najbolji alat za rešavanje problema.

Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар