HOROSKOP: Najužasniji partneri su u ovim znacima!

Vernost, ljubomora, komplikovanost. Da li su to parametri koji (izmedju ostalih) definišu dobre ili loše partnere? Moguće je, pa otuda i svrstavanje sledeća tri znaka na listu iz naslova ovog teksta.


Foto: Studio Cl Art / Photl.com

Ovan


Vernost: Ako u njegovoj glavi to nije to, istog trenutka će da te prevari. Ne interesuje ga mnogo što to nije ok. Ali, ako se istinski zaljubi, (što nema šanse ukoliko niste fantastični), Ovan voli svim svojim srcem.
Ljubomora i komplikovanost: 75%

Bik


Vernost: Vole sigurnost i sreću koju im donosi čvrsta i stabilna veza. Pogotovo ako im je partnerka puna para. Javno, nisu skloni prevarama i verni su partneri, a u realnosti non stop maštaju o nekom drugom. Fizičko iskušenje im nije preteran problem, pa će mu se sigurno odupreti u realnosti, ali će sutra ceo dan da maštaju kako bi bilo da su ipak prevarili. Ako vam ovo ne smeta onda nemate o čemu da brinete.
Ljubomora i komplikovanost: 65%

Blizanci


Vernost: Iako možda žele da budu verni i odani, oni to ne umeju. Voleće vas neko vreme, a onda će sve nestati! Nakon nekoliko meseci, smuvaće se sa vašom prijateljicom. Ako nisu u ozbiljnoj vezi obožavaju da flertuju i da se muvaju, čak i kada neće da vam daju, oni će vas ložiti i folirati. Kada se istinski zaljube, Blizanci se trude da udovolje partneru i da budu verni, ali samo sebi. Ipak, dobri su za avanture i seks pod uticajem alkohola. E, da ima i pametnih ljudi u ovom znaku…
Ljubomora: 25% jer ih nije briga baš za vas, a komplikovanost, bogami 89%

Izvor: Besno pile
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар