TEST: Izaberite svoj "mistični" kvadrat i otkrijte šta vam kosmos poručuje

Evo testa koji je postao apsolutni hit na društvenoj mreži Fejsbuk. Izaberite jedan od ovih "mističnih" kvadrata, u kome se navodno krije poruka koju kosmos ima u ovom trenutku upravo za vas. Brzo reagujete i izaberite kvadrat koji vas najviše privlači, a zatim pročitakjte i poruku.

Facebook


1 - Vreme je da pobedite svoje strahove. U čemu god da oklevate, znajte da uvek postoji pozitivan pristup stvarima. Vi ste vrlo jaka osoba. Potrebno je samo da u to verujete kako biste krenuli napred. Najmoćnija stvar koju imate je vaš um.

2 - Jednostavno se prepustite životu i pustite da se put pred vama sam razotkrije. Nemojte da brinete o tome šta vaš sledeći potez. Samo kada se brinete, sebi stvarate prepreke. Neka se život dogodi. Tek kad to učinite, dok hodate svojim putem, na njemu ćete pronaći sve što vam je potrebno.

3 - Sada je potrebno da se usredsredite na svoju vezu s prirodom i svoju vezu sa samim sobom. Koncentrišite se na stvaranje zdrave ravnoteže u vašem životu između posla, porodice, ličnih zadataka i boravka na otvorenom. Okrenite se prirodi kada se osetite izgubljeno.

4 - Morate da postanete više otvoreni kada je u pitanju mišljenje drugih ljudi. Nije sve crno-belo, niti bi trebalo da bude. Morate da donosite odluke nakon sagledavanja situacije iz svih uglova, to je jedini način da budete fer.

5 - Vreme je da počnete sebi da stvarate najbolji život! Vi imate moć da učinite sve i svašta, a sve što treba da uradite je – da pokušate. Razmislite šta želite - ljubav, zdravlje, bogatstvo? Kada nešto zaista osećate, to će biti vaše.

6 - Morate da napravite pauzu od nekih stvari - od svega što vam ne da da spavate, što vam crpi energiju. To prepustite nekom drugom, a vi se fokusirajte se na ono što zaista želite da radite. Šta je to što čini da se osećate ostvareni i kreativni? Važno je da imate ravnotežu, a osećaj da ste zarobljeni u svemu što radite je vrlo nezdrav. Dajte nekome do znanja da vam je potrebna pomoć.

7 - Poslušajte ono što vam srce vam govori da učinite. Koristite svoju intuiciju. Sve je energija i sve je povezano. Nemojte da sumnjate u svoje unutrašnje poruke. One su obično tačne. Znakovi su svuda oko vas, budite otvoreni za sve životne poruke.

8 - Život može biti pozitivan i negativan, svetao i mračan, srećan i tužan… Tek kada budete u stanju da naučiti nešto iz svake situacije, ispunićete se pozitivnošću. Potrebno je da razvijete zahvalnost za sve životne situacije i za sve pouke koje možete izvući.

9 - Vi ste voljeni. Čak iako nemate nikoga oko sebe ko vam to govori. Voli vas ceo Svemir. Pokušajte da pošaljete ljubav svima koje poznajete, biljkama, životinjama, Bogu ili ljudima uopšte. Dobićete ljubav natrag.

Facebook
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар