Kakva žena odgovara njegovom horoskopskom znaku?

Mozda ne bi bilo loše da znate, s obzirom da i tako čitate horoskope (dokaz je i što ste trenutno na ovoj strani!) kakve to pripadnice lepšeg pola odgovaraju njegovom horoskopskom znaku, mozda baš i pre nego što se upustite u vezu s njim...

By Ambro / freedigitalphotos.net


Ovan


Njemu je najbitnije da njegova partnerka misli da je on najlepši, najbolji i najpametniji. Ukoliko pokuša da mu na neki način protivuriječi ili slomi ego, biće eliminisana. Ovan ima svoj raspored, svoj život, a ako se neko uklopi - super, ako ne - onda ništa. Bitno je da on ne mora da pravi kompromis.

Bik


Želi djevojku sa kojom će se zabavljati u kafiću, restoranu, jer Bik voli da uživa, ali i da niko ne remeti njegov red i mir. Tako da ako mislite da njemu možete da javite da se spremi za par minuta jer ste odlučile naprasno da idete u bioskop, na primjer, zaboravite na to. Sve mora da se planira, ali u skladu sa njegovim rasporedom. Ako niste vične kuvanju, ne prilazite mu.

Blizanci


Blizanci, najveći vjetropiri, vole da im uvijek bude zabavno. Očekujte da ćete se osjećati kao tinejdžerka pored njih. To je dobra strana, ali pripadnik ovog znaka se ponaša tako i kad se radi o ozbiljnim stvarima. Ako ne želite da se dopisujete do besvijesti, da vam račun za telefon bude viši nego obično, zaobiđite ovog vječitog dečaka. Njega ne možete natjerati da uradite ono što vi hoćete, nije podložan manipulacijama, jer kako može neko izmanipulisati manipulatora? Prazne priče ni o čemu može da vodi cijeli dan.

Rak


Raspoloženje mu se mijenja brzo, a s obziorm na to da je često napet, može lako da plane. Računajte na to. Njemu mora da se ugađa stalno. Počev od hrane, do mjesta na koja se izlazi. Teško da ćete se izboriti sa tim da oboje budete zadovoljni, jer Raku svašta smeta. Moraćete da popričate sa njegovom mamom, da biste dobili neki savjet. I da, porodica mu je na prvom mjestu, pa ne bi trebalo da se borite sa tim. Ako niste spremni na prilagođavanje njegovom svijetu, onda nastavite dalje.

Lav


Najglasniji i najupadljiviji pripadnik Zodijaka, Lav mora da plijeni pažnjom. Ako ne obraćate dovoljno pažnje na njega, ako mu ne dajete za pravo ili ga zapostavite makar jedan dan, to neće izaći na dobro. Ne može da podnese da sve nije po njegovom, pa čak i kad griješi. Ako ne želite da slušate monologe koji će veličati njega, ili ne želite da ga sami hvalite svakodnevno, najbolje da odustanete od Lava.

Devica


Pedantan, lijepo obučen, ispeglan i sređen muškarac Djevica je gotovo uvijek ovakav. Svemu i svakom može da nađe manu, ali i sebi. Cinizam čuva u malim bočicama, ne možete da ga ubijedite da ste možda vi u pravu, jer on uvijek nađe nekako put do jednog rješenja za sve. Može da planira čitav život sa vama, a opet da ništa ne uradi. Ovaj muškarac mora da shvati da nije sve savršeno i da se lični odnosi i emocije ne planiraju, jer nisu posao.

Vaga


Nelagodnost i neodlučnost su dve mane ovih muškaraca. Oni će se uvijek truditi da naprave kompromis. Neće se u prvo vrijeme znati da li su zaljubljeni ili samo lijepo vaspitani. Ne vole da budu sami, uvijek su u društvu, u krugu porodice, a za vas ako imaju vremena. Dobro je što ovi muškarci znaju da se izvine, a ono što nikako ne vole su svađe i besomučne rasprave.

Škorpija


Ovaj muškarac se teško vezuje, a sklon je poistovjećivanju ljubavi i seksa. Njemu je bitno da ima redovne doze zadovoljstva, sve ostalo može da sačeka. Ljubomoran je i posesivan, ali je takav jer je nesiguran. Ako mislite da imate dovoljno energije i mašte, ali i strpljenja za ovog muškarca, pred vama je izazov. Ako niste spremne na totalnu posvećenost, bolje ne ulazite u bilo kakav odnos sa njim, jer on lako ostavlja. Nema kompromisa. Nema kajanja.

Strelac


Nestalan i promjenljiv, ovaj veseli pripadnik Zodijaka neće moći da se dugo zadrži pored vas ako mu stalno namećete svoje stavove i ako kontrolišete njegovo vrijeme. On voli svoju slobodu više nego išta. Ne želi da mijenja ništa kod sebe, već da partnerka prati njegov ritam. Nekad ne zna šta hoće, ali zna šta neće. Svoju životnu filozofiju ne mijenja ni zbog koga, pa se ne trudite da mu pričate šta treba da radi. Tako ćete samo vidjeti vrata.

Jarac


On može da priča satima, ali i da čeka danima. No, ne ide mu to u prilog jer vreme prolazi, a on još nije ni prišao vama. Da, baš vama. Inicijative nema, pa se i teško odlučuje da priđe nekoj djevojci. Ako je već u vezi, mora sve da bude po propisima, da bi djevojka bila izabrana za onu koju će predstaviti svojima. Spor je, ali temeljan. Treba izdržati sve testove. Ako nemate strpljenja, ne upuštajte se u vezu sa njim.

Vodolija


Neuhvatljivi. Njega privoljeti da se oženi je gotovo nemoguće, pa se ne nadajte mnogo. On više voli da živi za društvo, za izlaske, nego za zajednicu koja podrazumijeva neku obavezu. Ne shvata ozbiljno brak, tačnije, ne shvata kako to uopšte postoji, jer je to samo papir. Njegova tajna je u tome da će prihvatiti samo ženu koja mu prvenstveno bude prijatelj, pa onda sve drugo. Dok takvu ne nađe, vjernost mu neće biti previše poznata.

Ribe


On se teško otvara drugima. Mora prvo da bude siguran da li se radi o osobi koja može da se uklopi u njegov život, pa tek onda kreće u akciju. Bitno je da ga partnerka ne ograničava, jer u takvu vezu neće ulagati svoju energiju. Ljubitelj je muzike i filmova, pa ako niste zagriženi za umjetnost ili za prilagođavanje, onda je najbolje da se ne trudite da mu čitate misli. Ne zaljubljuje se lako, tako da je potrebno mnogo strpljenja da se ostvari dobar odnos sa njim, prenosi Super žena.
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар