Vikend horoskop: 6 - 8. mart 2015.

Salvatore Vuono/freedigitalphotos.net
Mesec bez aspekata sa drugim planetama u Devici na početku vikenda, dakle u petak, nam omogućava da napravimo mnogo realniju analizu svojih osećanja i svega što utiče na naše emocije, pa možemo da prođemo kroz neku vrstu zatišja u međuljudskim odnosima. 

Oni koji su u akciji, moraju biti mnogo oprezniji, jer je prevelika energija "u igri", što može da se otme kontroli i pređe u eksploziju agresije. Dve snažne energije su suprotstavljene jedna drugoj, a bolja opcija je da se izabere put ljubavi, kreativnog rada i pozitivnih promena. Ako nas obuzme želja za destrukcijom, sigurno nismo na dobrom putu.

U subotu, 7. marta, bi bilo dobro uspostaviti unutrašnju ravnotežu. Ako su vas prethodni dani izbacili iz ležišta, danas biste mogli naći svoj balans.

Iako ne baš udarni radni dan, ova subota je, astrološki gledano, dobra za poslovne kontakte. Obratite pažnju, dan je dobar za kontakte ne i za donošenje poslovnih odluka. Ako niste u radnom odnosu, možete svejedno iskoristiti dan za širenje i učvršćivanje mreže poznanika. Dobri kontakti su svakome potrebni.

Danas stvari vidimo sa više jasnoće, lakše rezonujemo, emocije nam ne zamagljuju vid, a da pri tom nismo ostali bez instinkta koji nam pomaže u boljem shvatanju tuđih motiva. Ipak, zaobiđite ljubavne rasprave, makar za ovaj jedan dan, ako ste uleteli u tu fazu. Biće vremena i sutra za to ako se baš mora.

Današnji dan bi bilo dobro posvetiti i porodici, užoj ili široj, onoj u kojoj ste rođeni ili koju ste sami stvorili.

Nedelja - težak dan, ispunjen snažnim emocijama koje traže zadovoljenje. Ali i dan koji ostavlja otvoren prostor za dijalog kod onih koji su spremni da se pre svega izbore sa sobom i trezveno pogledaju i saslušaju Drugog.

Uopšteno, emocije mogu u nedelju prenaglašene. Lako je doneti pogrešan zaključak ukoliko ne omogućimo sebi da razgovaramo sa drugom stranom. Trebalo bi zadržati i prisebnost pod teretom sopstvenih osećanja i, možda, povređene sujete i ne odreagovati burno na netaktične izlive druge osobe.

Ovnovi rođeni u prvih deset dana aprila, Rakovi rođeni u prvih deset dana jula, Vage rođene u prvih deset dana oktobra i Jarčevi rođeni u prvih deset dana januara trebaju više prisebnosti danas.

Lavovi rođeni prvih deset dana avgusta i Strelčevi rođeni prvih deset dana decembra, mogli bi da prođu najbolje što se današnjeg dana tiče, ali i za njih važi da danas ne treba donositi ishitrene odluke.

Bliznaci rođeni prvih deset dana juna, Device rođene prvih deset dana septembra i Ribe rođene od oko 3. do oko 13. marta, imaju dobru priliku za isceljenje odnosa, ako reše prethodni, ne baš lak zadatak – da razreše svoje unutrašnje sukobe.

Najzad, u nedelju je i jedan lep praznik - Dan žena. Potrudite se da iskoristite njegove potencijale.
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар