VIKEND HOROSKOP: 27 - 29. mart

Salvatore Vuono/freedigitalphotos.net
U petak je Prva mesečeva četvrt u znaku Raka. Obojena je kardinalnom, pokretačkom energijom te je i to dodatni impuls za započinjanje. Okrenite novi list, pokrenite novu životnu priču. Odlučite se i zakoračite...

Mlad mesec koji je prethodio ovoj Prvoj četvrti i koji se uglavnom preporučuje za započinjanje stvari na mesečnom nivou, bio je i Solarna eklipsa (v. tekst o Solarnoj eklipsi – link na kraju članka). Ta energija je isuviše jaka da bismo njom lako baratali na tom svakodnevnom nivou. Zato, početke vezane za menjanje rutine slobodno isplanirajte za ovaj dan. Oba Svetla – i Mesec i Sunce, imaju podršku.

Saturn nas podržava sve dok prilagođavamo svoja htenja trenutnim mogućnostima i postignutom nivou uspeha. On je podrška za prve, sigurne korake ka uspehu koji je izvestan kad se čovek posveti radu na ostvarenju cilja.

A Neptun daje veru da možemo i da su snovi ostvarivi.

Neobična, ali dobra kombinacija praktičnog pristupa i entuzijazma. Uspeće oni koji smelo žele i vredno rade, posvećujući se sa pažnjom svakom koraku na putu ka cilju.


U subotu bismo, međutim, pre svega želeli da ugodimo: sebi i drugima. Podsticaj koji nas nagoni da menjamo danas bi mogao da se okrene promeni onoga čemu težimo, tačnije širenju želja. Želimo više nego što se inače usuđujemo. Potrebno nam je da uživamo, da se opustimo, da se raspustimo.

Odnosi sa okolinom su danas veoma dobri. Razumemo se, ali i pazimo jedni na druge. I pored velike potrebe da razmazimo sebe, ne zaboravljamo ni druge. U društvu je i svako uživanje lepše.

Danas bismo mogli da iznenadimo sebe i druge zaboravljenim umećem. Svašta lepo bi moglo da se stvori iz današnje potrebe da nadogradimo sivu svakodnevicu. Vodite samo računa o preterivanju. Ako ste mu skloni, trudite se da se danas klonite izazova.

Snažniji uticaj na: Bikove rođene poslednja dva dana aprila i prvih nedelju dana maja, na Lavove rođene poslednja dva dana jula i prvih nedelju dana avgusta, na Škorpije rođene poslednja dva dana oktobra i prvih nedelju dana novembra i na Vodolije rođene poslednjih dana januara i prvih pet dana februara.


Nedelja je  veoma dobar dan za pripadnike vatrenih znakova: Ovnove, Lavove i Strelčeve. Kako je sad Mesec prešao u znak Lava, glasniji smo u izražavanju svojih prohteva, a teatralniji u ispunjavanju tuđih želja.

Saturn nam daje tu neophodnu dozu mudrosti, dok izraženost znaka Lava danas doprinosi sposobnosti da i sebi i drugima i mala zadovoljstva prikažemo kao velika i značajna.

Ovaj dan je i dobar za povezivanje najmlađih i najstarijih članova porodice. Bake i deke, unuke i unuci: nedelja je dobar dan za njihovo druženje.

Izvor: Penzin
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар