Nedeljni horoskop 1 - 7. februar / veljača 2015.

Januar je za nama, živeo februar! Tako to ide, u životima i u kalendaru, a i po - horoskopu. Zadržimo se na njemu. U nastavku pročitajte šta vas, kada su zvezde u pitanju, očekuje uprvoj neelji najkraćeg mesta na poslovnom i ljubavnom planu, ali i kada je vaše zdravlje u pitanju.

OVAN (21. 3. - 20. 4)

Posao - Tokom retrogradnog Merkura prihvatili ste dodatne obaveze zbog čega su mogući problemi na poslu. Najvažnije je da se dobro informišete pre nego što jasno istaknete svoje poslovne interese. Nema potrebe da pred saradnicima forsirate svoje poslovne ciljeve, najbolje je da vaši rezultati ilustruju znanje i sposobnosti koje posedujete. Ponekad vam nedostaju određeni diplomatski maniri i strpljenje.

Ljubav - Zaboravite na lažne obzire i strogi glas razuma u ljubavnom životu i sledite svoja osećanja. Ukoliko ste slobodni, odgovorite na nečije udvaranje ili na ljubavni poziv.

Zdravlje - Bavite se sportom.


BIK (21. 4. - 21. 5)

Posao - Stalo vam je da se detaljno informišete o novim događanjima na poslovnoj sceni i da utičete na nečije mišljenje. Ali, taktika na kojoj insistirate ne donosi uvek pozitivne rezultate, pogotovo tokom ovog perioda zbog retrogradnog Merkura u vašem polju karijere. Izbegavajte situacije za koje nemate dovoljno znanja ili praktičnog iskustva.

Ljubav - Pokušavate da promenite svoju ulogu u ljubavnom odnosu, ali za sada nemate veliki uticaj na partnerovo mišljenje i odluke. Ne dopada vam se saznanje da neko drugi bira ili odlučuje umesto vas. Smirite svoje uzavrele strasti.

Zdravlje - Izbegavajte jaku hranu koja može da izazove alergije.


BLIZANCI (22. 5. - 21. 6)

Posao - Imate sluha za savremene ideje koje vam mogu pomoći da unapredite poslovni stil i profesionalno izražavanje. U ovom periodu uspećete da završite nekoliko poslova koji će vam doneti dobru materijalnu satisfakciju. Svoje poslovne interese udružite sa proverenim timom saradnika.

Ljubav - Zbog emotivne nesigurnosti povremeno imate potrebu da proveravate partnera. Pokušavate da utvrdite sličnosti koje vas emotivno privlače i razlike koje vas udaljavaju. Slobodni Blizanci upoznaće osobu koja će ih šarmirati neobičnim stilom udvaranja.

Zdravlje - Prilično ste napeti, jer ste zbog nečega zabrinuti.


RAK (22. 6. - 22. 7)

Posao - I pored toga što ste ažurni i odgovorni ne možete da udovoljite svim saradnicima. Povremeno osećate nedostatak volje ili koncentracije u obavljanju nekih rutinskih zadataka. Na poslu delujete uzdržano, jer ne želite da prekoračite poslovna ovlašćenja.

Ljubav - Čini vam se da prolazite kroz novi "ljubavni suton". U ljubavnom odnosu nedostaju vam veći izlivi emocija i strasti. Partner često odsustvuje iz vama nepoznatih razloga, tako da vam uskraćuje emotivnu pažnju. Potajno priželjkujete da se ostvari jedan romantičan susret ili vaša ljubavna vizija.

Zdravlje - Bez većih zdravstvenih problema.


LAV (23. 7. - 22. 8)

Posao - Tokom ovog perioda najpotrebnije vam je dodatno strpljenje, pre nego što saradnicima predstavite svoje poslovne planove. Ne možete da ignorišete nečije zahteve, bez obzira na drugačije stavove o zajedničkim interesima.

Ljubav - Nema potrebe da stalno kritikujete voljenu osobu, niti da preuveličavate nečije mane. Mudrije je da sačekate da partner prvi progovori ili da vam poveri svoje dileme. Posle iskrenog razgovora i uzajamnog poveravanja donećete ispravniju odluku o budućim planovima.

Zdravlje - Ukoliko promenite neke životne principe rešićete mnoge zdravstvene probleme.


DEVICA (23. 8. - 22. 9)

Posao - Različiti stavovi i drugačija poslovna orijentacija u odnosu sa saradnicima deluje kao otežavajući faktor, što se odražava na zajedničke dogovore i rezultate. Novi nesporazumi utiču na vašu koncentraciju i profesionalnu angažovanost. Potrebni su vam bolji uslovi da biste uspešno ostvarili poslovne ciljeve.

Ljubav - Delujete zabrinuto u ljubavnom odnosu, zbog iznenadnih promena u partnerovom ponašanju. Ali, i vaši veliki izlivi emocija pobuđuju sumnju kod voljene osobe. Pokušavate da odgonetnete šta se događa sa partnerom.

Zdravlje - Zbog vremenskih oscilacija imaćete česte glavobolje.


VAGA (23. 9.- 22. 10)

Posao - Poslovna strategija koju primenjujete donosi samo delimične rezultate, što vam ne uliva naročito samopouzdanje pred saradnicima. Pokušajte da budete dovoljno promišljeni pred osobom koja bi mogla da zloupotrebi vaše izjave.

Ljubav - Ne dopada vam se emotivno osporavanje, jer mnoge stvari koje činite nisu po ukusu voljene osobe. Osećate jaku potrebu da promenite ustaljeni ritam u partnerskom odnosu, jer želite da ulepšate svoj ljubavni život. U neformalnim susretima ne uspevate da privučete nečiju pažnju, čak ni uz pomoć zavodničkog šarma i poznatih ljubavnih trikova.

Zdravlje - Zdravstveno stanje se brzo popravlja.

ŠKORPIJA(23.10.-22.11)

Posao - U susretu sa saradnicima često provejava zajedničko nepoverenje ili pritajeni sukobi zbog različitih poslovnih interesa. Neko vas indirektno sputava da ostvarite svoje namere, zbog čega trpite izvesnu nepravdu ili gubitak. Nema potrebe da izgovarate pogrešne reči pred saradnicima koje ne poznajete dovoljno, budite mudri, suzdržani i sačekajte povoljniju priliku za uspešnom akcijom.

Ljubav - Potreban vam je neko da vas emotivno inspiriše i dodatno oraspoloži. Od partnera očekujete više pažnje i nežnosti i jasno pokazujete koliko ste razočarani njegovim ponašanjem.

Zdravlje - Psihički problemi su rezultat izneverenih nadanja.


STRELAC (23. 11. - 21. 12)

Posao - Zadovoljni ste novim informacijama na poslu, jer naslućujete mogući uspeh ili dobitak. Stalo vam je da delujete ubedljivo pred saradnicima koji sumnjaju u vaše profesionalne i organizatorske sposobnosti.

Ljubav - Osećate novi emotivni uzlet i žarku želju da ostvarite ljubavne namere, bez obzira na povremeno nerazumevanje okoline. Partner ima drugačiju orijentaciju i deluje nesigurno, ali veruje u vaše dobre namere. Zadržite samopouzdanje i optimizam. Ukoliko ne dajete dobar primer, ne možete očekivati da neko prihvati vašu životnu viziju ili da uvažava vaše potrebe.

Zdravlje - Nerazumno rasipate energiju.


JARAC(22.12.-20.1)

Posao - U skladu sa svojim perfekcionističkim zahtevima delujete zabrinuto zbog nečijih komentara, ali prvi utisak može lako da zavara. Potrebno je da se vešto prilagodite novim uslovima poslovanja i da ostanete dosledni svojim namerama. U susretu sa saradnicima upotrebite svoje najjače adute.

Ljubav - Ponekad različiti pogledi na stvari ili događaje mogu da dovedu do ljubavnog razlaza, ali i da stvore novu priliku za emotivnim zbližavanjem. Uz blisku osobu sve može da se ostvari i prevaziđe i neka vas pravilno doziranje mudrosti, emocija i strasti navedu na zajedničko ljubavno rešenje.

Zdravlje - Previše ste osetljivi.


VODOLIJA(21.1.-19.2)

Posao - Nove informacije i događaji na poslovnoj sceni potvrđuju vaša ambiciozna očekivanja. Spremni ste da preuzmete vodeću ulogu pred saradnicima. Stalo vam je da u poslovnim pregovorima tačno definišete zajedničke odnose i pravila ponašanja.

Ljubav - Priželjkujete nove ili neobične emotivne kontakte. Ono što drugima deluje teško ili nemoguće za vas predstavlja uigranu varijantu emotivnog potvrđivanja. U ovom periodu očekuju vas prijatne promene i novi događaji u odnosu sa voljenom osobom.

Zdravlje - Mogući su psihosomatski problemi, jer potiskujete osećaj nesigurnosti.


RIBE (20. 2. -20. 3)

Posao - Imate utisak da vas okolina ne razume dovoljno i da neko od saradnika ne ceni vaše zalaganje. Ponekad je dobro da prihvatite teže okolnosti kako biste eliminisali mogućnost ucenjivanja ili poslovne kontakte koji ne zadovoljavaju vaše kriterijume.

Ljubav - Pokušavate što realnije da sagledate partnerovo ponašanje, ali ne pronalazite zadovoljavajući odgovor. Nemojte da reagujete na prvu loptu, već sačekajte da se strasti stišaju.

Zdravlje - Smanjite slatkiše i cigarete.

Izvor: Novosti
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар