Ritual blagoslova za čišćenje doma od negativne energije

rise-a-mui / pixabay.com

Po Feng shuiju, kore naranče su odličan način kako očistiti dom od negativne energije i povratiti harmoniju u njega. Jedino što će vam biti potrebno za ovaj mali ritual čišćenja su 3 sveže naranče, voda, staklena posuda i sveže cveće.


Postupak:

1. Ogulite naranče, uzmite koru, a plodove ostavite za jelo. Podelite koru svake naranče na 9 komada. Stavite ih u posudu i prelijte vrućom vodom do 3/4 posude.

2. Ponavljajte sledeću pozitivnu afirmaciju: “S ovom ceremonijom odlazi negativna energija, a zamenjuje je pozitivna.”

3. Stavite posudu na ulaz ukoliko želite očistiti celi dom. Poprskajte tom vodom celu kuću i ponavljate svoju odabranu mantru i pozitivnu afirmaciju. Prođite kroz sve sektore u domu i ne propustite ni ormare.

4. Vodu i koru bacite, a naranče možete koristiti za jelo.

5. Nakon ovog feng shui čišćenja, otvorite prozore i vrata kako biste ispunili dom svežom energijom.

6. Postavite sveže cveće u središnji deo sobe ili doma.

U narednih 9 dana tri puta zamenite cveće.

Neka to bude svaka tri dana, a poslednji buket neka ostane sve dok ne uvene.

lovesensa
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 коментара:

  1. ja stvarno nisam vjerovala u ovo, ali eto ne treba biti nikad pesimista u zivotu, trazila sam kako da vratim momka pomocu ovih magija i prvo sam naisla na dvoje koji su me prevarili i eto naletila sam na zenu koja me uvjerila u sve i vrati mi i momka i nadu u zivot i hvala joj mnogo na tome, nikakve pare nisu vrijedne nase one patnje, evo dat cu broj promoviram vec jednostavno bolje je da odmah nadjete kako treba ca ne ljude koje ce vam iscjediti novac, evo vam+4915211239855 viber ili wacaps

    ОдговориИзбриши
  2. ja stvarno nisam vjerovala u ovo, ali eto ne treba biti nikad pesimista u zivotu, trazila sam kako da vratim momka pomocu ovih magija i prvo sam naisla na dvoje koji su me prevarili i eto naletila sam na zenu koja me uvjerila u sve i vrati mi i momka i nadu u zivot i hvala joj mnogo na tome, nikakve pare nisu vrijedne nase one patnje, evo dat cu broj promoviram vec jednostavno bolje je da odmah nadjete kako treba ca ne ljude koje ce vam iscjediti novac, evo vam+4915211239855 viber ili wacaps

    ОдговориИзбриши