Za obilje i bogatstvo u 2017: Šest stvari sa kojima treba ući u Novu godinu!

Dobar feng šui za dobru novu godinu podrazumeva da sebe opremite stvarima i bojama koje će vam doneti sreću i blagostanje, ali i više novca. Zato treba da znate da su feng šui stvari sa kojim treba uću u novu godinu kako bi privukli bogatstvo i zdravlje uglavnom su crvene boje.

geralt / Pixabay

Ova vatrena boja predstavlja i vatreni element u feng šuiju i snažan simbol bogatstva i napredovanja.

Evo kojih šest elemenata treba imati u nastupajućim prazničnim danima:


Crveni novčanik

Novi novčanik simboliše da ste spremni da primate novog bogatstvo pri ulasku u novu godinu (kako materijalno tako i duhovno), a crvena boja će pomoći da privučete dobre vibracije.


Crvena odeća


Privucite sreću u novoj godini tako što ćete nositi garderobu u ovoj boji. Feng šui učitelji savetuju da upravo u crvenoj provedete novogodišnje veče. Nije važno da li su u pitanju diskretne minđuše ili neki odevni komad.


Crvene cipele


Cipele su uvek povezane sa hodanjem u bolje situacije, godine, vreme... zato će crvene cipele biti simbol da ste spremni da zagazite napred u bolje sutra.Zlatni nakit


Diskretnim zlatnim nakitom prizvaćete obilje i više novca u novoj godini za vas i vaše najbliže.Novi sat


Sat simboliše da se pomerate unapred, zato će kupovina novog sata doneti pozitivnu či energiju. Najobičniji i najjeftiniji ovakav detalj imaće pozitivna učinak na vas u narednoj godini.
Velika torba


Ovaj detalj simboliše da vi očekujete dosta dobrih stvari i da bam je potrebna velika torba kako bi u njoj smestili sve blagodeti ovog sveta.

Izvor: Lovesensa.rs
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар