Čuveni recept profesora Mermerskog: Uništava ćelije raka i leči kompletni organizam!

Foto: beeki / pixabay.com
Čisti krvne sudove, leči srce, bukvalno obnavlja imuni sistem, čisti jetru, bubrege, sav sistem izlučivanja, kao i probavni sistem od patogene mikroflore. Poboljšava rad mozga i pamćenje, čuva od infarkta, insulta i leči osobe koje su ih preživele. Sredstvo protiv zapaljenja zglobova. Odlično je sredstvo protiv svih vrsta karcinoma. Reguliše i telesnu težinu.

SASTOJCI
15 svežih zdravih (sa sjajnom korom) BIO limuna
12 glavica svežeg bijelog luka
1 kg pravog meda
400 gr proklijalog žita
400 gr sveže orahove jezgre

PRIPREMA PROKLIJALE PŠENICE:
400 gr pšenice staviti u prokuvanu staklenu teglu, pa naliti vodom da ogrezne, najbolje preko noći. Posle 10-12 časova preko čiste krpe/gaze prosuti vodu i dobro oprati zrnevlje i iscediti kroz gazu.
U tegli ostaviti isceđenu pšenicu. Posle 24 sata se dobija pšenica sa klicama (dužine 1-2 mm).

PRIPREMA LJEKOVITE HRANE:
Samleti zajedno proklijalu pšenicu, orahe i očišćene glavice belog luka. Samleti 5 limuna sa koricom, i sve zajedno izmešati u emajlirani sud. Od ostalog limuna uzeti samo sok i mešati sa ostalom masom, dok smesa ne postane homogena. Dodati med i duže mešati sa drvenom varjačom-kuhačom, pa sipati u tegle koje treba čuvati u frižideru. Posle 3 dana smesa je gotova za konzumiranje, dok sve postane kompaktno…

DOZIRANJE
Ova hrana se uzima 30 min. prije doručka, prije ručka, pre večere i pre spavanja.
Za lečenje raka – uzima se na svaka 2 sata!

Recept garantuje zdravlje i dug život; čuva svežinu tijela, mladost i energiju, zato što sadrži sve neophodne vitamine, mineralne soli, bioaktivne supstance, proteine, ugljene hidrate i biljne masnoće. Poboljšava rad svih unutrašnjih organa i žlijezda. 


aura.ba
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар