Mesečni horoskop za decembar - prosinac 2014.

I tako, malo po malo, ulazimo već i u završnicu godine. Naravno, tu je i čitav mesec decembar / prosinac da se, pod planetarnim uticajem Saturna (počeo 23. novembra / studenog i traje do 21. decembra / prosinca) završi započeto ili nadoknadi propušteno. I ne samo to... Iako opušteniji, ovaj period godine zahteva i opreznost na raznim poljima, pažljive analize i procene situacija...


OVAN

Posao - Prilično ste nezadovoljni poslom jer vas pretpostavljeni stalno pritiskaju i očekuju previše. Ovakvu situaciju teško podnosite i intenzivno razmišljate da promenite radno mesto, a u tome će vam pomoći jedan prijatelj početkom decembra. Finansijska situacija je i dalje nestabilna, troškovi iznenadni i neočekivani, što unosi dodatnu nervozu u vaš život. Ipak, tokom ovog perioda bićete u prilici da preko honorarnog posla ostvarite neočekivano dobre prihode. Sve što vam se ponudi, čak i ukoliko niste sigurni da to najbolje znate da radite - prihvatite. Na taj način bićete primorani da se usavršavate, učite i steknete iskustva koja će vam kasnije dobro doći.
Mnogi predstavnici znaka uspeće da se zaposle zahvaljujući velikoj podršci osobe na položaju. Oni koji nemaju ovakve mogućnosti zaposlenje bi trebalo da potraže u spoljnoj trgovini, industrijskoj proizvodnji, ustanovama za zabavu ili u restoranima. Kad je o poslu reč, najbolje će prolaziti Ovnovi koji imaju fakultetsko obrazovanjem. Ukoliko ste nezadovoljni sadašnjim poslovnim mogućnostima, posle 10. decembra očekuju vas povoljne promene i uspešni kontakti sa inostranstvom.
Ljubav - Ukoliko ste u braku, izbegavajte sukobe, pogotovo što će partner biti veoma svadljiv, tvrdoglav i nepromišljen. U porodici vas opterećuju mnoge stvari i najradije biste bili negde van kuće. Zbog ovakvih okolnosti više niste sigurni da li partner ispunjava vaša očekivanja i osećate da vam je potreban neko ko će vam pružiti više pažnje i zadovoljstva. U nedoumici ste da li da prihvatite vezu sa jednom izuzetno atraktivnom i strastvenom osobom. U pitanju je neko sa kojom ste već flertovali, ali nikada niste išli do kraja. Slobodni predstavnici znaka verovatno će ući u vezu punu strasti, koja će im potpuno promeniti život, jer nećete moći da kontrolišete osećanja.
Zdravlje - Povremeni problemi sa stomakom, glavoboljom, krvnim pritiskom i nesanicom.



BIK

Posao - Ukoliko tražite posao koji bi vam više odgovarao, poslednja nedelja u novembru biće vam naklonjenija nego decembar jer ćete imati nekoliko izuzetno povoljnih mogućnosti. Poslovne ponude stizaće vam kako od starih tako i od novih saradnika. Ali, verovatno ćete prekinuti kontakt sa nekim osobama, jer ste nezadovoljni saradnjom i ne želite da stalno ispravljate greške drugih, pogotovo ukoliko radite u većoj ustanovi. Obratite veću pažnju na to šta drugi pričaju, naročito žene, jer im je cilj da odgovornost za loše obavljen posao prebace na vas.
U drugoj polovini perioda biće vam jasnije kakve promene želite u poslu, a imaćete i dovoljno snage i odlučnosti da ih ostvarite. Pokrenutli ste nekoliko zanimljivih poslova, ali još niste u mogućnosti da ih započnete jer finansijski zavisite od drugih. Međutim, sredinom decembra najzad ćete biti u situaciji da većinu poslova uspeno završite. Nestrpljivo očekujete da vam neko vrati novac koji vam duguje, ali moraćete još malo da se naoružate stpljenjem jer će vas i dalje uporno izbegavati. Da biste završili sve ono što ste zamislili biće vam potrebno više slobodnog vremena, ali i energije.
Ljubav - Nezadovoljstvo trenutnim ljubavnim životom podstaći će vas na ofanzivu, kojoj inače niste skloni. Ukoliko partner nešto ne preduzme, odlučili ste da zauzmete drugačiji stav. Neki predstavnici znaka biće u dilemi da li da prihvate tajnu vezu ili da se zadrže na prolaznom flertu.
Posle 16. decembra zategnuti odnosi sa partnerom biće koliko-toliko izglađeni, pre svega zahvaljujući otvorenom razgovoru koji će pomoći da rešite većinu problema, na obostrano zadovoljstvo. Slobodni Bikovi i dalje imaju osećaj da se stalno vrte u začaranom krugu. Ali, tokom novembra upoznaće nekoliko zanimljivih osoba i verovatno započeti novu vezu.
Zdravlje - U prvoj polovini perioda najviše muke će vam zadavati nesanica i učestale glavobolja.



BLIZANCI

Posao Gotovo tokom celog perioda više ćete biti na službenim putovanjima nego na radnom mestu. Postoji mogućnost da preuzmete i dodatne poslove vaših kolega u njihovom odsustvu. Kad je o poslu reč, lakše će vam biti od petog decembra, jer ćete dobiti pomoć saradnika. Međutim, budite jako oprezni kada su u pitanju veoma poverljivi poslovi, jer lako možete doći u neprijatnu situaciju da se oslonite na pogrešne osobe koje mogu da izigraju vaše poverenje, a na kraju ćete vi biti odgovorni.
U vašem okruženju mnogo je zavidnih i ljubomornih ljudi, ali za sada se dobro držite. Sredinom ovog perioda najzad ćete uspeti da se izborite za novac koji je odavno trebalo da vam pristigne. Za predstavnike znaka koji rade sa naftom, gasom, lekovima ili kozmetikom ovo će biti vrlo uspešan period. Očekuje vas napredovanje na radnom mestu ili ćete razmišljati da pokrenete samostalni biznis. Do 17. decembra budite veoma oprezni, pazite šta dogovarate i potpisujete, jer postoji opasnost da vam promaknu mnoge sitnice koje će kasnije doneti veliki rizik, pre svega finansijski.
Ljubav - Krajem novembra verovatno ćete se razočarati u jednu osobu, ali druga polovina perioda biće mnogo povoljnija jer vas očekuje poznanstvo sa izuzetno atraktivnom i zanimljivom osobom iz neposrednog okruženja. Više vremena provodićete van kuće, a ukoliko vam to posao dozvoljava često ćete biti i na putovanju.
Postoji mogućnost da uđete u tajnu vezu sa partnerom koji nije slobodan. Reč je o interesantnoj ljubavnoj avanturi, ali kratkotrajnoj, jer ćete već sredinom decembra upoznati osobu koja će vas opčiniti humanošću i dobročinstvom. Čak ćete u jednom trenutku dozvoliti ovoj osobi da intelektualno dominira nad vama. Ovom slučajnom susretu možda na samom početku nećete pridavati mnogo značaja, ali će se osoba jako truditi da pridobije vašu pažnju i naklonoste, a vi nećete moći da joj odolite.
Zdravlje - Manji problemi sa kičmom, grlom i sinusima.



RAK

Posao - Ovo je početak stabilizacije na poslovnom planu. Većina otežavajućih okolnosti i prepreke za dalje napredovanje tokom ovog perioda biće otklonjeni. Ipak, u poslednjoj nedelji novembra komunikacija sa saradnicima biće malo otežana, jer bi vaše neslaganje sa mišljenjem drugih moglo da prouzrokuje probleme. Ukoliko se bavite privatnim poslom, novac ćete uložiti u sređivanje radnih prostorija i poboljšanje uslova rada, što je trebalo već odavno da uradite.
Posebnu pažnju obratite na novčane transakcije i dobro razmislite, jer zbog nesmotrenosti lako može doći do pogrešne procene. Već duže vreme očekujete da vam stigne novac, ali moraćete da se naoružate dodatnim strpljenjem.
Početkom decembra neke predstavnike znaka očekuju neprijatni preokreti na poslu, jer neće moći da izbegnu sukob sa saradnicima, koji će verovatno dovesti do raskidanja ugovora. Zato u ovom periodu posebnu pažnju obratite na komunikaciju sa kolegama. Ukoliko želite da radite u inostranstvu, uspećete da sklopite povoljne dogovore koji će biti veliki poslovni izazov.
Ljubav - Ukoliko ste u braku ili u vezi najviše vremena provodićete sa porodicom i partnerom. Zbog nekih porodičnih problema bićete primorani da smanjite poslovne obaveze. Predstavnici znaka koji razmišljaju o bračnoj zajednici trebalo bi to da planiraju krajem perioda.
Kod slobodnih Rakova i dalje će biti po starom, odnosno bez bitnijih emotivnih dešavanja. Ipak, intenzivno će razmišljati o osobi sa kojom su nekada bili u vezi i verovatno će doći do obnavljanja kontakta, ali ih to neće dugo držati. Više će im odgovarati neobavezni flert nego iskrena veza. Krajem perioda na jednom putovanju upoznaćete mlađu osobu koja vam neće dati mira, bar u mislima.
Zdravlje - U ovom periodu mogući su problemi sa cirkulacijom, zglobovima, stomakom i povremenim aritmijama.



LAV

Posao - U ovom periodu najvažnije je da se maksimalno koncentrišete na posao i svakodnevne obaveze završavate na vreme. Naravno, nemojte se previše iscrpljivati jer bi to moglo loše da utiče na vaše zdravlje, ali uz dobru organizaciju možete biti vrlo efikasni.
Neki predstavnici znaka prilično su nezadovoljni jer smatraju da imaju previše obaveza na poslu, a nisu adekvatno nagrađeni. Ovakva situacija tera ih da sve češće beže u sanjaranje što stvara probleme u komunikaciji sa kolegama, ali i sa pretpostavljenima, pa će početkom meseca doći do vrlo neprijatne rasprave, čak i sukoba. Ukoliko vas jako nervira jedan kolega, pokušajte da izbegnete bilo kakvu raspravu s njim jer će šef stati na njegovu stranu.
Nezaposleni Lavovi verovatno će se zaposliti u akcionarskim društvima, agencijama za nekretnine ili u medicinskim ustanovama.
Ljubav - Ovo je period lutanja u ljubavi, preispitivanja emotivnog života i vraćanja sebi, ali i vreme za meditaciju. Neki predstavnici znaka moći će samo da maštaju o ljubavi, dok će drugi prihvatiti tajnu vezu koja će im još više otežati život.
Prvi dani decembra biće puni optimizma, velikih ideala i romantičnih snova. Za prihvatanje virtuelnog poznanstva potrebno je da imate veliku stabilnost, jer će vam u protivnom samo progutati vreme i na kraju ćete se osećati kao žrtva izdaje i prevare od imaginarne osobe. Mnogo realnije je da početkom decembra upoznate osobu koja će vas i te kako zaintrigirati, pa ćete ubrzo započeti strasnu vezu. Lavovi koji su u braku ili stabilnoj dugogodišnjoj vezi poslednju nedelju novembra trebalo bi da posvete partneru za stvaranje romantične atmosfere uz sveće i vino.
Zdravlje - Osim pada imuniteta koji bi mogao da dovede do prehlade, u ovom periodu nećete imati drugih zdravstvenih problema.



DEVICA

Posao - Kao prethodni, i ovaj period obeležiće burni događaji. Očekuju vas razne poslovne aktivnosti, ali budite jako obazrivi jer su moguća iznenađenja i obrti situacija. Najmudrije bi bilo da ne komentarišete rad drugih i da se držite po strani. Sve važne odluke donosite posle drugog decembra, jer ćete od tog datuma imati podršku partnera i saradnika.
Ukoliko imate privatnu firmu, početkom decembra očekujte inspekcijsku kontrolu, pa se na vreme pobrinite za ispravnost računa i poslovnih papira. Tokom druge polovine perioda uspećete da proširite saradnju sa strancima i da ugovorite nekoliko povoljnih poslova. Sa Venerom u Jarcu možete postaviti čvršće temelje za posao koji je do nedavno bio samo nerealna šansa.
Ljubav - U širem krugu poznanika upoznaćete potencijalnog partnera. Iako niste previše komunikativni sa neznancima, ovog puta će vam neko privući pažnju upravo kroz razgovor na nekom skupu. Reč je o osobi koja se razlikuje od ostalih po nečemu upečatljivom, jer je u protivnom ne biste ni zapazili. S obzirom na to da vam se ovo ne događa često nikako nemojte propustiti sjajnu priliku za romansu. Kako Venera u aspektu sa Jupiterom predstavlja legalnost nečega, osoba o kojoj je reč već je bila u braku, ali je započela postupak za njegovo raskidanje.
Predstavnike znaka koji su u dužoj vezi očekuju porodični problemi, jer im se ne dopada vaš partner, pa ćete morati da balansirate između dve vatre i pravite razne kompromise. Nesuglasice sa članovima porodice nastaviće se tokom novembra i decembra, zbog čega ćete često biti u situaciji da se preispitujete. Zbog utiska da vam partner ne posvećuje dovoljno pažnje često ćete praviti ljubomorne scene, ali zaboravljate da mnogo vremena provodi na poslu jer želi da poveća prihode.
Zdravlje - Tokom decembra povremeno će vas mučiti glavobolja zbog deformacije vratnog dela kičme, a imaćete i manjih problema sa cirkulacijom.



VAGA

Posao - Već izvesno vreme očekujete promene na poslu, ali i dalje je sve po starom. Zbog prisustva Marsa u vašem znaku početak perioda biće prilično naporan. Srećom, imate dovoljno energije, samo je bitno da je pravilno kanališete, a najbolji način je rad. Nije vam svejedno što sve morate sami, i kuća i posao najviše zavise od vas, ali samo napred i uspećete.
Materijlna situacija vas već duže vreme muči, ali početkom decembra bitno će se popraviti, a stići će vam i novac koji uopte niste očekivali. Većina poslova koje budete dogovorili početkom perioda biće veoma uspešni, pre svega u finansijskom smislu. Verovatno ćete razmišljati o dodatnom honorarnom poslu.
Ljubav - Kada su emocije u pitanju nedostaje vam inicijativa, jer vam je lakše da sve prepustite drugoj strani. Ali, ukoliko vam se neko dopada pokažite mu da ste zainteresovani, jer će u protivnom neko drugi stići pre vas.
Početkom decembra srešćete osobu s kojom ste nekada bili u kratkotrajnoj vezi i koja će ponovo pokušati da vas osvoji. Međutim, vama su draži sloboda i neopterećujuća veza. Krajem novembra, neke predstavnici znaka, naročito muškarci ući će u tajnu vezu sa osobom koju će upoznati na nekom putovanju.
Vage koje su u braku očekuje vrlo neprijatna situacija sa partnerom, koja bi mogla da dovede čak i do privremenog razdvajanja. Komunikaciju sa partnerom opterećuju prevelika nervoza i obostrano nestrpljenje. Ukoliko ste u braku, teško ćete uspeti da se uskladite bez kompromisa. Iako vas partnerovo ponašanje jako nervira, ne zaboravite da ste i vi tome doprineli i da ne postoji ništa što sami niste kreirali. Pripadnici znaka koji su već nekoliko godina u vezi razmišljaće o braku i proširenju porodice.
Zdravlje - Na vaše (ne)raspoloženje najviše utiče promenljivo vreme. Povremeno će vas mučiti glavobolja, nesanica i melanholija.



ŠKORPIJA

Posao - Već tokom poslednje nedelje u novembru počećete normalno da funkcionišete. Ne samo da će se stabilizovati odnosi sa saradnicima nego ćete uspeti da bitno uvećate prihode. Skloni ste da precenite svoje mogućnosti, pa na kraju završite sa osećanjem preopterećenosti.
Ukoliko nameravate da promenite posao, za to će vam se ukazati prilika već početkom ovog perioda. Osim toga, uspećete da obezbedite honorarni posao, zbog čega je neophodna dobra organizacija da biste bili što efikasniji. Škorpije koje nemaju posao, uspeće da se zaposle u nekoj trgovinskoj ustanovi, ali na određeno vreme.
U ovom periodu najugroženije će biti polje komunikacija, informacija i kontakata, ali posebnu pažnju obratite na to šta potpisujete. Neke poslove moraćete da ponovite nekoliko puta pre nego što ih dovedete u red. Ukoliko ste nezaposleni, najbolje je da ga potražite u firmi koja se bavi komjuterima ili tehnikom, ali i u oblasti dizajna, dekoracije, estetike i kozmetike.
Ljubav - Već duži vremenski period emotivna strana je disfunkcionalna na onaj način koji vi priželjkujete. U narednom periodu očekuje vas nekoliko novih poznanstava, ali ćete biti neodlučni da li da se opredelite za starijeg udvarača ili partnera koji je mlađi od vas. Bitno je da ostavite dovoljno prostora za sebe i svoje emocije, jer ih često sebi uskraćujete.
Slobodnim pripadnicima znaka predstoji nezaboravna romansa prepuna obostranih strasti. Ukoliko ste u vezi koju dugo skrivate, u poslednjoj nedelji novembra biće obelodanjena, bilo to vama drago ili ne. Škorpije koje su u braku i dalje će imati problema sa partnerom, a dobrim delom tome ste sami doprineli. Zato pokušajte da više pažnje posvetite voljenoj osobi i ponovo postanete bliski.
Zdravlje
Nagomilanu nervozu uglavnom rešavate prekomernim jelom. Bolje bi bilo da smanjite obroke i da se bavite nekom rekreacijom.



STRELAC

Posao - Promena radnog mesta koja je bila nagoveštena sredinom novembra ovih dana biće konkretnija i jasnija. Neočekivani problemi i kašnjenje plate samo će ubrzati donošenje odluke o novom radnom mestu. Većinu finansijskih problema počećete da rešavate u poslednjoj nedelji novembra, ali bitnije poboljšanje očekujte tek u decembru.
Ukoliko ste nezaposleni, partner ili neka bliska osoba doneće vam lepe vesti o slobodnom radnom mestu. Poslovi koji su aktuelni za vaš znak su knjigovodstvo, sekretarski poslovi, reklamne agencije, ali i medicinske ustanove. Tokom decembra bićete u nedoumici da li da započnete samostalan biznis, što bi vam jako odgovaralo, jer biste najzad bili maksimalno slobodni i nesputani u poslu.
Ljubav - Već duže vreme razmišljate o novoj vezi ili ljubavnoj avanturi. Želja će vam se ispuniti već početkom decembra kada ćete na jednoj zabavi upoznati atraktivnu i zanimljivu osobu koja će zadovoljiti većinu vaših kriterijuma, kada je u pitanju emotivna veza. Prolazna avantura verovatno će da preraste u ozbiljnu vezu.
Ukoliko ste u braku ili višegodinjoj vezi, tokom ovog perioda bićete zaokupljeni preispitivanjem odnosa sa partnerom. Obostrano nezadovoljstvo, koje je u poslednje vreme naglašeno, moglo bi da dovede do veoma ozbiljnog sukoba. Uporno pokušavate da pronađete kompromisno rešenje, bilo bi bolje da sačekate još malo jer će poslednja nedelja decembra biti povoljnija. Ponekad ste skloni ljubomori i preuveličavanju situacije što će dodatno opterećivati vezu sa voljenom osobom. Zato, dobro razmislite da li vam je zaista stalo do partnera ili ne i budite iskreni makar prema sebi. Bračnim partnerima ljubav će dodatno kvariti i finasijski problemi, zbog čega ćete se često uzajamno optuživati. Ipak, sukobi su prolazni, a svađe i pretnje rastankom bezopasne.
Zdravlje - Problemi sa kičmom i krvnim pritiskom. Uskladite poslovni i privatni ritam i vodite računa da se ne povredite.



JARAC

Posao - Zbog velikih pritisaka kolega i pretpostavljenih u ovom periodu biće neophodno da se bolje organizujete. I pored toga, period će biti povoljan za napredovanje u karijeri, imaćete nekoliko primamljivih poslovnih ponuda i uspećete da proširite saradnju sa strancima.
Za uspostavljanje novih poslovno-partnerskih odnosa period do kraja novembra nije povoljan. Tek u drugoj nedelji decembra bićete u situaciji da bolje sagledate okolnosti i da realnije procenite osobu koja će vam sa mnogo entuzijazma ponuditi zajednički biznis. Donošenje važnih odluka ostavite za kasnije i posvetite se poslovima koje je trebalo davno da završite a niste.
Ukoliko radite u vojsci ili građevini očekuje vas napredovanje na poslu. Nezaposleni predstavnici znaka verovatno će uspeti da se zaposle zahvaljujući osobi sa jakim vezama. Period je odličan za advokate, govornike i one koji imaju javne nastupe.
Ljubav - U poslednje vreme skloni ste promenama emotivnog raspoloženja, što prilično otežava vašu procenu u ponašanju prema bliskoj osobi. Pokušavate da uskladite misli i osećanja, jer vam je stalo da ostvarite unutrašnju ravnotežu.
Često razmišljate o svojim postupcima i nečijim komentarima, ali pažljivo analizirate i partnerovo ponašanje kako biste uskladili zajedničku sliku. Najvažnije je da prevaziđete emotivnu krizu ili nesporazum u odnosu sa voljenom osobom. Umerenost predstavlja veliku vrlinu, tako da bi svaku odluku trebalo dobro da osmislite. U ljubavnoj perspektivi, dobro se dobrim vraća.
Ukoliko ste mladi ili slobodni, novi kontakti i ljubavne avanture dobro će doći kao zamena za neispunjene želje. Uživajte u ljubavnim čarolijama, ali budite i dovoljno iskreni u izražavanju svojih osećanja.
Zdravlje - Početkom decembra bićete skloni gojenju, pa ćete imati problema sa povišenim holesterolom i trigliceridima.



VODOLIJA

Posao - Sredinom perioda biće vam ponuđeni poslovi koji će zahtevati veliko angažovanje, ali će se na kraju finansijski isplatiti. Za bilo kakve poslovne odluke sačekajte decembar, jer ćete tek tada imati jasniju sliku o tome kako da se opredelite. Kontakti sa osobama koje su na funkcijama mogu vam doneti proširenje poslovne saradnje, nove projekte i uvećanje prihod, a da biste u tome uspeli najvažnije je da imate dobar tim saradnika.
Tokom prve dve nedelje decembra intenzivno ćete razmišljati o saradnji sa strancima. U istom periodu pojaviće se i nepredviđeni troškovi, kao i problemi oko naplate nekih dugovanja. Srećom, jedan prijatelj će priskočiti u pomoć i rešiti novčane probleme. Period nije povoljan za privatni biznis zbog sve većih restrikcija, pa ukoliko ne krenete u reorganizaciju pitanje je da li ćete uspeti da opstanete. Sve vam stvara tenziju i napetost, a osobe na položaju stalno su ispred vas i nešto kontrolišu što će vas dodatno nervirati.
Ljubav - Zaokupljeni ste željom da promenite nešto u odnosu sa voljenom osobom, ali ćete razmišljati i o zajedničkom životu. Ukoliko ste u vezi bez mnogo emocija i strasti, možda je bolje da svako krene svojim putem. Ovo je period kada ćete želeti potajnu ljubav ili flertovanje sa mlađim partnerom. Slobodni predstavnici znaka verovatno će ući u vezu sa osobom koja će ih intelektualno oduševiti.
Tranzit Venere daje vam harizmu, privlačnost i tajanstvenost za suprotan pol. Iznenadiće vas strasti koje će se neočekivano probuditi, kao i naglašena potreba da osvojite i budete osvojeni. Pokušajte da budete opušteniji i nemojte strahovati u ljubavi koja vam donosi zadovoljstvo. Godine nisu bitne, ukoliko ste ispunjeni nadom i željom da nastavite vezu sa voljenom osobom.
Zdravlje - Mnogo ste se iscrpljivali u proteklom periodu, pa vam je trenutno najpotrebniji oporavak. Osim neraspoloženja, u decembru će vas najviše mučiti nesanica.




RIBE

Posao - Ukoliko razmišljate o privatnom biznisu, period nije povoljan, jer možete imati velikih problema sa raznim poslovnim papirima. Pokušajte da se što manje zadužujete, a kredite uzimajte samo ukoliko je to neophodno, jer ćete ih teško vratiti. Ovo nije vreme za opuštanje i za sve što budete radili moraćete da se izborite. Zato se maksimalno usredsredite samo na najvažnije stvari, a sve drugo za sada stavite u drugi plan.
Do petog decembra komunikacija sa saradnicima biće otežana i prilično problematična. Nećete uvek biti raspoloženi da saslušate savete kolega i prijatelja nego ćete reagovati impulsivno i donositi odluke koje bi mogle lođe da utiču na vašu poslovnu karijeru. Posebno obratite pažnju na razne priče i ogovaranja, jer, ma koliko bile neosnovane mogu izazvati probleme sa nadređenima. Srećom, posle drugog decembra bićete u prilici da vam ponude drugi, bolje plaćen posao.
Ljubav - Početkom perioda bićete u prilici da najzad zadovoljite emocije i ispunite neke ljubavne želje. Već duže vreme želite da se zaljubite i ostvarite vezu o kakvoj za sada samo sanjate. Ne zapostavljajte ni jednog prijatelja, ali ni kolege koji vas mogu upoznati sa novim društvom. Najmanje dve osobe će vam se dopasti, pa ćete biti na pravim ljubavnim mukama za koju da se opredelite.
Ukoliko ste nedavno prekinuli jednu vezu, verovatno ćete do sredine decembra obnoviti odnos, ali stari problemi u komunikaciji i dalje biti prisutni. Slobodni pripadnici znaka biće zaokupljeni starim ljubavima i verovatno će ponovo sresti osobu sa kojom su nekada bili u vezi i naglo prekinuli. Ukoliko ste spoznali da je lakše i efikasnije menjati sebe, a ne partnera, možda ovog puta i uspete.
Zdravlje - Ukoliko promenite način ishrane i unosite dovoljno tečnosti u organizam imaćete manje zdravstvenih problema. Vreme je da odete na pregled kod očnog lekara.

Izvor: Novosti
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар