Ljubavni horoskop za decembar / prosinac 2014.

I za kraj godine... Sunce je u znaku vatrenog Strelca tokom prve tri decembarske nedelje (do 22.12), što bi trebalo,  pre svega u prvoj polovini meseca, doneti i više pozitivne energije i težnje za avanturama. Ono čega se treba paziti je brzopletost, preterani optimizam i  nestrpljivost - uprao do 22. decmbra, kada Sunce ulazi u znak Jjarca, a Venera i Merkur će već biti u ovom znaku.

A Venera u Strelcu je uvek spremna za avanturu ili neki drugi izazov, pa je to i vreme iznenadnih susreta, koji će razbuktati strasti i pokrenuti vas na veće promene, o kojima niste ni sanjali!

Posle 10. decmbra, što se tiče ljubavnog života,  smirićemo se jer Venera čeka pravu osobu kojoj će otvoriti vrata srca, pa ćemo biti ćemo probirljivi. Merkur u Jarcu će nam dati distancu u komunikaciji, skeptičnost, racionalnost.

Šta bi to moglo da znači za svaki horoskopski znak pojedinačno?

Ovan vladavina Strelca uvodi  u romantičan period. Iako ćete biti napeti, veze time neće biti narušene. Savet: Setite se onih koje niste dugo ni videli ni čuli.

Bikovima će se emotivna ulaganja vratiti vam se dvostruko. Nova poznanstava mogla bi brzo da prerastu u iskrenu ljubav.

Blizanci će, pak, biti rastrzani između prošlosti, sadašnjosti i budućnosti. Unutrašnju ravnotežu neočekivano će narušiti novo poznanstvo ili telefonski poziv bivše ljubavi.

Što se rakova tiče, ako su od nedavno u vezi, imaće utisak da nisu napravili dobar izbor. Ne požurujte dešavanja, već se strpite...


Kompletan ljubavni horoskop za sve znake za novembar-studeni 2014. godine pogledajte OVDE!

Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар