Mesečni horoskop za septembar - rujan 2014.

Mars i Saturn posle 30 godina ponovo su se "spojili". Njihova konjukcija u Škorpiji ima svoja zanimljiva značenja: kao da manjka energije, koliko god se trudili da je usmerite u nekom konkretnom pravcu. Mars je, naime simbol akcije, erotike i muškog principa, a - na drugoj strani - Saturn je planeta ambicije i odgovornosti, pesimizma i kašnjenja.

Zato, zbog ovakvih "kontraverzi",  do 13. septembra, dokle ova konstalacija traje, nemojte po svaku cenu da insistirate na ispravljanju "krivih Drina" i rešavanju nagomilanih problema u odnosu sa partnerom, naročito ako ste u braku ili dužoj vezi.

Savet je da u istom periodu izbegavate i rizične finansijske transakcije, kredite i pozajmice.

Konflikte i sukobe posebno bi trebalo izbegavati saosebno Ovnovima, Škorpijema i Jarčevima.

Dodajmo i da Mars, planeta akcije u sekstilu sa Neptunom, simbolom nadahnuća u kreativnim Ribama, donosi uspeh umetnicima, naučnicima, lekarima, sportistima.

Ali, da predjemo i na konkretne mesečne astro poruke, ovog puta kolega sa Sveta Zodijaka:



O V A N

Osobe koje su rođene u znaku Ovna, očekuje 30 izvanrednih septembarskih dana. Na vaš život će delovati različiti planetarni uticaji, koji će vam omogućiti ostvarivanje ciljeva. Mars će tokom celog septembra pozitivno delovati na vašu osmu kuću – bliski odnosi, seks, krize, promene. Ovo će vam doneti mnoštvo prednosti.

Eliminisaćete stare i loše navike, preuredićete svoj život i okrenućete se ka novim i zdravijim navikama. Nemojte se iznenaditi ako vam se pojača libido i želja za emotivnim i intimnim trenucima. Mesec će takođe pozitivno uticati na vas. Osetićete da ste sposobni da postignete sve što zamislite.

Na poslu ćete biti mnogo ozbiljniji nego inače, i u potpunosti fokusirani na ostvarivanje zacrtanih ciljeva. Bićete motivisani da promenite nešto u svom životu ili na poslovnom planu. Razmišljaćete o prelasku na bolje plaćenu poziciju ili na to kako da zaradite dodatni novac. Velike su šanse da uspete u svojim planovima. Pred vama su nova iskustva i značajna poznanstva. Pratićete nove trendove i dešavanja u vašoj profesiji. Menjaćete se, radićete na sebi, ići ćete u korak sa trenutnim dešavanjima na profesionalnom planu.

Moraćete da radite mnogo i naporno da bi ste uspeli. Naoružajte se strpljenjem, prikupite svu svoju pozitivnu energiju, koncentrišite se na radne zadatke, i nadajte se uspehu. Budite vredni i iskreni, ne služite se lažima i trikovima, iako je sasvim sigurno da u okruženju ima i takvih osoba koje su spremne na sve da bi eliminisale konkurenciju. Uvek dobro razmislite i detaljno razmotrite sve činjenice, pre donošenja konačne odluke.

Moguće su manje prepirke ili nesporazum sa članom porodice. Rešite to u korenu, da ne bi preraslo u nešto ozbiljnije kasnije. Posle 23. septembra donećete zajedničku odluku sa partnerom o pitanju koje je bitno za vašu zajedničku budućnost. Tokom septembra od partnera ćete imati potpunu podršku i razumevanje za šta god vam bude trebalo. Osetićete da ste voljeni, i to iskreno.

Pozitivan uticaj Sunca, učiniće da počnete da gledate na život sa mnogo vedrije i pozitivnije strane. Bićete rado viđeni u društvu. Iskoristite društvene događaje da se približite osobi koju već duže vreme posmatrate. Iznenadićete se koliko imate zajedničkih tema i interesovanja. Emocije će ponovo ogrejati vaše usamljeno srce.




B I K

Predstavnici horoskopskog znaka Bik, tokom meseca septembra mogu računati na veliku pomoć planeta i uticaj srećnih okolnosti, skoro u svim sferama života. Naravno da postoji i mogućnost da se pojave i neki manji problemi, ali će njihov uticaj i trajanje biti potpuno zanemarljivi. Iskoristićete svaku povoljnu priliku koja vam se bude ukazala, jer ćete biti u stanju da je prepoznate i da reagujete na pravi način i u pravo vreme.

Venera, vaša vladajuća planeta, biće vam veliki i moćan saveznik tokom ovog meseca. Pridružiće joj se i Sunce. Tako da ćete biti u stanju da se izborite sa svim nepredviđenim i komplikovanim situacijama uz njihovu pomoć. U isto vreme, Pluton i Saturn će postati saveznici, ujediniće svoje snage i projektovaće svoju negativnost na vaše polje poslovanja. Ali nema razloga da se brinete, pošto će Venera i Sunce biti na vašoj strani.

Sfera poslovanja biće produktivna za Bikove u septembru, mada će je pratiti i manji problemi. Oni neće biti ozbiljni, ali se mogu odužiti, ako ih ne budete rešavali odmah, čim se pojave. Tačnost, organizovanost i efikasnost, biće najvažnije smernice za vaše uspešno poslovanje tokom meseca septembra. Bićete jako uspešni u realizaciji zadatih projekata, realizovaćete ih na vreme, i što je najbitnije, zaista kvalitetno.

Razbićete izvesne sumnje kod nadređenih, jer ćete im pokazati da ste sposobni za mnogo veće i ozbiljnije zadatke, od onih koji su vam trenutno dodeljeni. Vaši nadređeni će vas imati u vidu za upražnjeno bolje radno mesto, čim se stvori prilika za to. Međutim, ta situacija može izazvati veliku dozu ljubomore kod nekih kolega, koji će sve više početi da vas posmatraju kao veoma jaku konkurenciju.

Ako ste preduzetnik, biće potrebne dodatne mere predostrožnosti i kontrole zaposlenih. Neki od njih ne ispunjavaju kvalitet i potreban obim posla i to ćete im staviti do znanja. Ipak, posao je posao. A vi morate zadržati mesto koje trenutno imate na tržištu.

Ako ste trenutno u vezi ili braku, očekuje vas donošenje važne odluke, koja je bitna za vašu i partnerovu zajedničku budućnost. Biće potrebno da ozbiljno analizirate i razmotrite sopstveno ponašanje i stav koji imate prema partneru. Moguće je da na neki način niste bili fer ili ste ga/je nenamerno povredili. Ona/on će iskoristiti svaku priliku da vam to prebaci. Razrešite taj problem na vreme, da ne bi još više pravili razdor u vašem odnosu.

Ako ste već duže vreme sami, stvoriće se povoljne okolnosti da promenite svoju emotivnu i ljubavnu situaciju. Možete započeti neobavezno viđanje i razmenjivanje poruka sa osobom, za koju će se kasnije ispostaviti da bi vam mogla postati kvalitetan partner na duže staze. Bitno je da budete odlučni i da sami rešite da promenite svoju situaciju, ne treba da se plašite vezivanja. Prepustite se, i dozvolite vremenu da radi za vas dvoje.


B L I Z A N C I

Osobe rođene u znaku Blizanaca, tokom meseca septembra mogu postići uspeh na različitim životnim poljima. Ovo je period kada se slobodno možete okušati u stvarima koje već duže vreme planirate, ali se niste usudili iz različitih razloga. Sreća će vam biti izuzetno naklonjena. Septembar će za vas biti plodan mesec, mesec velikih poduhvata i uspeha.

Tokom ovog meseca, jedan od vaših najvernijih i najsnažnijih saveznika biće planeta Venera. U njenoj misiji, pridružiće joj se i Saturn. Neće zaostajati ni vaša vladajuća planeta, Merkur. On će vam najviše pomoći na poslovnom polju, oko svega što predstavlja znanje, kreativnost, inovaciju, književnost i intelektualne poduhvate. Jedina planeta koja će pokušati da vas spreči u realizaciji vaših ciljeva, biće Jupiter.

Na poslovnom planu će dosta toga zavisiti isključivo od vas. Ovog meseca ćete ostvariti najveću efikasnost i produktivnost na poslu. Čak i minimalan trud koji uložite, može vam doneti i više nego pristojne rezultate. Biće veoma bitno da tokom celog meseca održite isti kvalitet obavljenog posla. Stvari će se malo ubrzati krajem meseca. Tada će se zahtevati dodatni trud, jer će se sve više približavati rokovi koji se moraju ispoštovati.

Održavajte dobru i kvalitetnu komunikaciju sa kolegama i poslovnim partnerima. Uskoro se može desiti da vam zatreba njihova pomoć ili savet. Ako tražite posao, očekujte da ćete biti pozvani na razgovor. Očekuje vas period selekcije potencijalnih kandidata za posao, koji će biti jako primamljiv za vas. Potrudite se da se pokažete u najboljem izdanju, jer će sitnice odlučivati o izboru najboljeg kandidata.

Već na samom početku meseca očekuje vas rasprava sa partnerom. Sve će početi oko banalne stvari ili sitnice. Vi ćete odbijati da promenite svoje mišljenje, iako će to još dodatno zakomplikovati stvari. Razmislite isplati li se da budete toliko tvtdoglavi. Ako niste spremni da odmah prihvatite partnerovu sugestiju, bar odvojite vreme i razmislite o tome. Ako uspete da razrešite ovaj problem, prevazići ćete neprijatnu situaciju, i ostatak meseca ne bi trebalo da se suočavate sa problemima slične vrste.

Prijatelj će zatražiti vašu pomoć oko pitanja poslovne prirode. Izaći ćete mu/joj u susret. Daćete mu/joj kvalitetan savet koji će mu/joj veoma koristiti. Organizovaćete se sa članovima porodice oko aktivnosti u domaćinstvu. To će biti manje uređenje, ali ćete se usput i dobro zabaviti.



R A K

Predstavnici ovog horoskopskog znaka, uspeće da ostvare većinu svojih ciljeva tokom septembra. Na poslu ćete preuzimati na sebe najkomplikovanije projekte i radne zadatke, završavaćete sve u predviđenim rokovima, planiraćete nove projekte na kojima ćete raditi narednih meseci. Što se tiče privatnog života i emotivne sfere, izgladićete odnose i pomirićete se sa osobom sa kojom ste ranije doživeli konflikt, i ponovo ćete se približiti i uspostaviti kontakte sa vama bitnim osobama.

Veliku podršku pružiće vam planeta Jupiter, jer će blokirati i smanjiti negativan uticaj Saturna. Najveći i najopasniji neprijatelj u septembru biće vam planeta Mars. Međutim, i pored velikog truda on neće uspeti da probije zaštitnu barijeru koju će postaviti Mesec, vaša vladajuća planeta.

Na poslovnom planu tokom septembra, uspešno ćete se suprotstaviti konkurenciji bilo koje vrste. Bićete nepokolebljivi i potpuno sigurni u sebe, svoje kvalitete i sposobnosti. Ogromna doza samopouzdanja biće vaše najjače oružje za uspeh na poslu. Jedino će vas, pred sam kraj meseca uhvatiti malo lenjosti. Ali to će biti rezultat opterećenja i obaveza koje će vas pratiti celog septembra.

Možda ćete morati da promenite svoje prioritete, i da stavite neke druge stvari na prvo mesto. Pronaći ćete novu svrhu i zadovoljstvo u profesiji kojom se bavite. Još jednom ćete se uveriti da ste odabrali pravo zanimanje za sebe. Moći ćete da se pouzdate u svoje kolege i saradnike, pomoći će vam da završite deo važnog posla, jer će vam zbog obima obaveza ponestati vremena za njihovu realizaciju.

Društveni i emotivni život će vam biti zanimljiv i raznovrstan u septembru. Uživaćete u društvu voljene osobe, članova porodice i prijatelja. Neko iz bliže familije će vas pozvati na prijatan i svečan događaj. Pokušaćete da utičete na stavove koje vaš partner ima. Njemu/njoj se neće svideti vaš pokušaj da nametnete svoje mišljenje.

Posle 23. septembra najvažniji će vam biti porodični život i odnosi koji vladaju u vašem domu. Može se dogoditi da organizujete kraći porodični put ili izlet, gde ćete se lepo provesti i uživati u toploj porodičnoj atmosferi sa vašim voljenim osobama. Slobodni predstavnici ovog horoskopskog znaka će sresti izvesnu osobu iz svoje emotivne prošlosti. Ovaj susret vam neće prijati, jer ćete se prisetiti događaja i emocija, za koje ste bili ubeđeni da ste ih konačno prevazišli. Uhvatiće vas period nostalgije.



L A V

Tokom septembra suočavaćete se sa različitim situacijama, biće tu i onih negativnih i neprijatnih, ali vi ćete im se odlučno suprotstaviti. Uglavnom će planete prema vama imati pozitivan stav, pa ćete imati snage i rešenosti da se suočite sa svim potencijalnim problemima.

Sunce, vaša vladajuća planeta, će biti vaš najveći saveznik, i zaštitiće vas od svih spoljašnjih uticaja. Venera će biti najzaslužnija za pozitivan i vedar ton septembra. Njen uticaj će biti neverovatno povoljan na sve vaše sfere života – profesiju, karijeru, finansijsku situaciju, dom, emocije, ljubav, porodične i prijateljske veze.

Sa druge strane, neće vas zaboraviti ni vaši neprijatelji među planetama. Pluton, Uran i Merkur će se ujediniti protiv vas. Međutim, čak ni njihova ujedinjena i ojačana snaga neće biti dovoljna da probije zaštitno polje koje će oko vas postaviti Sunce i Venera.

Sfera preduzetništva i poslovanja, doneće vam mnoštvo iznenađenja tokom septembra. Već u prvoj sedmici, videćete pozitivan ishod i napredak u projektima, koje ste nešto ranije započeli. Bićete izuzetno efikasni i produktivni, imaćete mnogo kreativnih ideja, koje ako uspete da realizujete u stvarnosti, imaćete i više od očekivane koristi. Očekuju vas i promene na poslu, u smislu preraspodele zadataka i odgovornosti do promene dosadašnjih pristupa rešavanja dodeljenih radnih zadataka.

Za određene radne zadatke biće vam potrebno više vremena, strpljenja i truda nego uobičajeno. Postizanje optimalnih rezultata, zavisiće i od detaljne analize i raspodele resursa sa kojima raspolažete. Pred kraj meseca, postoji mogućnost za konflikt sa kolegom. Vi ćete samo braniti sebe i svoje interese. Nećete želeti da vas neko iskorištava, a da vi završavate većinu posla za drugoga.

U ljubavnom i emotivnom odnosu sa vašim partnerom, očekuje vas, najblaže rečeno – raj. Procvetaćete, ponovo ćete se zaljubiti u partnera, uživaćete u nežnostima kojima vas obasipa. Najviše vremena ćete provoditi u vašem ljubavnom gnezdu, razmenjujući nežnosti. Prijatelji i druge bliske osobe će se pomalo osetiti zapostavljeno i zaboravljeno od vas. Pokušajte da odvojite i malo vremena za svoje prijatelje, posvetite im pažnju i budite tu za njih.

Slobodni predstavnici ovog horoskopskog znaka, već će početi da se osećaju usamljeno i pomalo očajno. Zapamtite da ne treba da spuštate svoje kriterijume i nemojte se upuštati u prvu avanturu za koju se javi mogućnost. Mogli bi da se razočarate, kada shvatite da ta osoba nije za vas.




D E V I C A

Najveći saveznik u septembru će vam biti vaša vladajuća planeta, Merkur. On će dati sve od sebe da vas zaštiti od negativnih uticaja planeta koje će vas napadati sa svih strana. Neptun će svoju negativnost koncentrisati na vaše polje poslovanja. Venera će pokušati da vas sabotira na ljubavnom i emotivnom polju. Biće jako važno da se na vreme pripremite na borbu sa nepovoljnim i problematičnim situacijama.

Što se tiče posla, septembar neće biti najpovoljniji mesec za tu oblast vašeg života. Već u toku prve sedmice septembra ćete početi da osećate pritisak sa različitih strana. Dešavaće se različite okolnosti i situacije na koje ne možete uticati. Može se desiti da vas okrive za grešku ili propust na poslu za koji niste direktno vi odgovorni. Nemojte dozvoliti da budete žrtva nepravde. Nemojte ćutati, pokažite zube, izborite se za sebe i ukažite na pravog krivca. Jer ako se sada povučete i ne izborite za svoja prava, stvari će se samo zakomplikovati, pa se nemojte začuditi, ako i drugi počnu da vas iskorišćavaju i okrivljuju za svoje greške.

Najbolje što možete da učinite za sebe, je da se fokusirate striktno na posao. Što više budete zaokupljeni obavezama, manje ćete razmišljati o tome kako je ovaj svet nepravedan. A vi inače, najbolje funkcionišete kada ste zauzeti i razmišljate o ostvarenju vaših ličnih profesionalnih ciljeva. Zapamtite da ste sebi najbolji prijatelj. Što se tiče kvaliteta posla koji obavljate i poštovanja dogovorenih rokova, tu nećete imati nikakvih problema. Vi ste profesionalac posvećen poslu i sa zadovoljstvom i velikom odgovornošću obavljate svoje obaveze. Ako vam se ukaže prilika za dodatno usavršavanje, odlazak na seminar ili učenje novih metoda primenljivih u poslu kojim se bavite, iskoristite je.

U emotivnom i ljubavnom životu nedostajaće vam hrabrosti i inicijative. Totalno ćete se opustiti i upasti u negativna razmišljanja, a za to ćete vi biti jedini krivac. Nemojte dozvoliti da vas nadjača vaš unutrašnji strah od nepoznatog. Nije vreme da se povučete i da sedite u kući, izlazite i družite se sa ljudima, komunicirajte. Nikad se ne zna odakle se može pojaviti zanimljiva prilika.

U odnosu sa partnerom pratiće vas svađe, konflikti i nerazumevanje. Morate dobro razmisliti i sami sebi priznati sopstvene greške. Ako to ne učinite, jaz između vas dvoje postajaće sve dublji. Pravo je vreme da sazrite, da se promenite i da preuzmete odgovornost za svoje postupke. Ne vredi da budete tvrdoglavi, time nećete ništa postići.



V A G A

Septembar će biti uspešan i pozitivan mesec za osobe rođene u znaku Vage. Dve planete će biti glavni izvor svih pozitivnih dešavanja. Prva je Venera, vladajuća planeta ovog horoskopskog znaka, a druga je Sunce. Njima će se od sredine meseca pridružiti i Saturn, koji će vam doneti pozitivna dešavanja u život. Uran i Mars će zauzeti neutralnu poziciju.

Polje poslovanja biće veoma produktivno za osobe rođene u znaku Vage. Već do 9. septembra videćete kako se situacija razvija u pozitivnom pravcu. Upoznaćete nove poslovne kontakte, koji vam mogu veoma koristiti u budućnosti. Moraćete da napravite manje modifikacije u svojim poslovnim planovima. To neće biti velike promene, ali će biti neophodne za uspeh. Uspeh će se nizati jedan za drugim, tako da će to za vas postati potpuno normalna situacija. Mada će vam, u svakom slučaju, prijati priznanja i pohvale od strane drugih ljudi.

Neki predstavnici ovog horoskopskog znaka, dobiće unapređenje i preći će na bolje radno mesto, o kome su već duže vreme sanjali. Ni tu nećete stati sa svojim ambicijama. Odmah ćete početi da razmišljate šta još možete da ostvarite. Želećete da još više radite na sebi i da se dodatno usavršavate. Može se desiti da krenete da učite novi strani jezik, računarski program ili neku novu veštinu koja vam može koristiti u vašoj profesiji. Svoje planove za budućnost treba da zadržite za sebe. Nemojte zaboraviti da ste okruženi sa osobama koje vas posmatraju i koje su ljubomorne na vaš uspeh.

Na ljubavnom i emotivnom polju predstoji vam mesec radosti i zadovoljstva.Sve brige koje su vas ranije mučile, ostaće daleko iza vas. Idealna opcija je da otputujete na odmor sa partnerom. I to na neku romantičnu destinaciju. To bi potpuno osvežilo i oplemenilo vaš ljubavni odnos. Uživaćete u vašoj ljubavi, harmoniji i razumevanju.

Ovo je mesec za izlaske, druženja, komunikaciju sa ljudima i uživanje. Provodićete zanimljivo i kvalitetno vreme sa familijom i prijateljima. Prisustvovaćete različitim društvenim događajima i aktivnostima. Steći ćete nova poznanstva i proširićete svoju mrežu kontakata sa ljudima.



Š K O R P I J A

Osobe rođene u znaku Škorpije, uživaće tokom septembra veliku naklonost i podršku od dve planete. Prva planeta je Venera, koja će vas zaštititi od svih mogućih negativnih uticaja. A druga planeta je Mesec, koji će vas obasuti pozitivnom energijom i kreativnošću.

Vaša vladajuća planeta Mars, ovoga meseca će vas izdati, i delovaće negativno na različite sfere vašeg života. Njegova negativnost, na sreću, neće biti suviše destruktivna, manifestovaće se povremeno i znatno umanjena. Crvena planeta, Mars, neće uspeti da dođe potpuno do izražaja, jer su vaši saveznici, Venera i Mesec, ovoga puta isuviše jaki.

Na poslovnom planu ćete biti vrlo aktivni, vredni i zauzeti tokom celog septembra. Septembar će za vas biti vrlo plodan i produktivan mesec, pružiće vam mnoštvo šansi za napredovanje, neočekivane nagrade i zaslužena priznanja. Odnećete pobedu u projektima na kojima radite već duže vreme. Desiće se i par neprijatnih i problematičnih situacija na poslu, ali one neće uspeti da pokvare celokupan pozitivan utisak. To će uglavnom biti problemi u komunikaciji i razumevanju sa drugim ljudima u vašem poslovnom okruženju.

Sa izvršavanjem svojih radnih zadataka i obaveza nećete imati nekih većih teškoća. Bićete organizovani i efikasni. Sve će vam ići od ruke. Radićete istovremeno na više projekata. Krajem meseca već ćete biti potpuno iscrpljeni od posla i obaveza. Preduzetnici treba da obrate pažnju na razvoj svog biznisa tokom ovog perioda. Uzmite u obzir i najsitnije detalje, sprovedite potpunu analizu, često su sitnice i detalji ti koji koče celokupan tok posla.

Iako ste po prirodi pažljiva i brižna osoba, vodite računa o ukućanima, izlazite im u susret, uvek ste tu za prijatelje, bilo bi poželjno da obratite malo pažnje na sebe i na sopstvene potrebe. Učinite nešto posebno za sebe, obradujte se nekom sitnicom. Uverićete se kasnije i sami, da kada vama bude zatrebala pomoć ili bar neko da vas sasluša, nikoga neće biti tu za vas. U redu je pomoći, ali ne treba da dozvolite da vas drugi iskorišćavaju. Na kraju ćete opet biti razočarani i prepušteni sami sebi.

Budite obazrivi, postoji šansa da vam se dogodi ljubavna avantura sa kolegom/koleginicom sa posla ili poslovnim saradnikom/saradnicom. Ne bi trebalo da pređete granicu. Možda će vam na početku sve delovati idealno i primamljivo, kasnije možete zažaliti zbog svojih nepromišljenih postupaka.




S T R E L A C

Septembar će biti aktivan i zanimljiv mesec za predstavnike ovog horoskopskog znaka. Venera će stati na vašu stranu i pružiće vam podršku, zahvaljujući njoj imaćete dovoljno volje i elana za sve čemu se posvetite.

Jupiter, vaša vladajuća planeta, fokusiraće se na poslovnu sferu vašeg života, tako da će vas pratiti sreća u svim aktivnostima koje preduzmete. Jedino će planeta Merkur zauzeti negativan stav prema vama. Njegova negativnost će biti fokusirana na poslovnu i preduzetničku sferu.

Pozitivna Jupiterova energija će usmeriti sve vaše aktivnosti u pozitivnom pravcu. Vaši projekti će imati uspešnu realizaciju. Merkur će konstantno pokušavati da vas sabotira, tako što će dovoditi do neplaniranih i nepredviđenih događaja na koje ne možete uticati.

Za neke probleme će vam trebati malo više vremena da ih rešite. Određene događaje ćete uspeti da preokrenete u svoju korist. Pažljivo ćete raspolagati sa svojim resursima. Svaki korak ćete detaljno isplanirati. Trudićete da se da uspostavite potpunu kontrolu nad situacijom, i da ne dozvolite da stvari krenu neplaniranim tokom.

Ne preuzimajte na sebe previše obaveza i radnih zadataka, promišljeno donosite odluke i neka vreme radi za vas. Kasnije ćete sa osećajem velikog zadovoljstva moći da se osvrnete, i da uživate u svom uspehu i postignućima.

Na emotivnom i ljubavnom polju će vam mnogo značiti podrška Venere. Ona će vam dati hrabrosti da razmišljate i da se usudite na novi početak. Dovoljno ste patili za prošlom ljubavi, vreme je da okrenete list. Uz veliku dozu šarma kojom raspolažete ovog meseca, uopšte vam neće predstavljati problem da probudite interesovanje kod osobe koju ćete sasvim slučajno upoznati. Privlačnost će biti obostrana.

Veze sa osobama kojima ste vi bliski i dragi, i koji vama isto toliko znače u životu, samo će dodatno ojačati. Bićete zahvalni što imate iskrenog prijatelja kome/kojoj se možete poveriti u svakom trenutku. U vašem odnosu sa partnerom očekuje vas napredak tokom septembra. Vaša veza će ojačati i postaće stabilnija. Neki predstavnici ovog horoskopskog znaka odlučiće da započnu zajednički život sa partnerom. A neki mogu očekivati proširenje porodice.



J A R A C

Septembar će biti mesec prepun različitih i uzbudljivih dešavanja za osobe rođene u znaku Jarca. Neke planete će ostvariti prilično povoljan i blagonaklon uticaj na vaš život tokom ovih 30 septembarskih dana. Venera će vas stimulisati na pozitivna osećanja, na aktivnu komunikaciju i interakciju sa bliskim osobama iz vašeg okruženja. Maksimalno iskoristite ovaj Venerin povoljan uticaj da se približite određenim osobama, da proširite svoje društvene kontakte i da nađete nove poslovne saveznike.

Od 15. do 18. septembra Pluton će vas inspirisati da preduzmete neophodne promene o kojima već duže vremena razmišljate. Već na samom početku meseca razmišljaćete šta još možete da uradite za sebe po pitanju usavršavanja i dodatnog obrazovanja. Razmišljaćete o kursu iz stranog jezika, specijalnih programa iz oblasti računarstva i informatike, računovodsta, poreza, ili nečeg drugog što vam može koristiti u vašoj profesiji.

Do vas će doći važne vesti ili informacije koje vam mogu pomoći da steknete određenu prednost u odnosu na vašu konkurenciju na poslu. Oko 23. septembra pod direktnim uticajem Sunca doživećete maksimum i procvat na poslu. Sve što tada poželite da uradite, uspećete u tome. Savladaćete sve potencijalne prepreke sa izvanrednom lakoćom.

Krajem meseca desiće se određene promene u vašem radnom kolektivu. Neko od vaših kolega će iznenada napustiti svoj posao, tako da će njegovo/njeno radno mesto ostati upražnjeno. To bi za vas bila idealna prilika da pređete na odgovornije i bolje plaćeno radno mesto. Na nenametljiv i kulturan način, podsetite menadžment na vaša dosadašnja postignuća i zasluge, mada je vrlo verovatno da će vas i oni sami imati u vidu za upražnjeno radno mesto.

Na emotivnom polju, početak meseca može biti stresan i problematičan za vas, jer se može desiti da vaš partner/ka, bude izložen/a problemima na poslu, pa će svu nervozu preneti i na vas. Potrudite se da je/ga saslušate, razumete i pružite potrebnu pomoć i savet. Mnogo će mu/joj značiti vaša podrška i razumevanje.

Posvetite malo vremena svojom prijateljima, pošto se već neko vreme niste viđali, oni će početi da vam to prebacuju. Izađite u šetnju, u bioskop, na piće, to će vam izuzetno prijati. Novi hobi ili aktivnost koju će vam predložiti vaš prijatelj, će vas potpuno očarati. Slobodni predstavnici ovog horoskopskog znaka iznenada će upoznati osobu, za koju će odmah pomisliti da je njena druga polovina. On/ona će vam odgovarati po svim vašim kriterijumima.



V O D O L I J A

Septembar će biti mesec harmonije i stabilnosti za osobe rođene u znaku Vodolije. Ništa neće moći da naruši vašu unutrašnju ravnotežu i mir. Za ovu pozitivnu situaciju tokom septembra biće uglavnom zaslužan pozitivan uticaj planeta.

Sunce će vam pružiti neverovatnu snagu, odlučnost i samopouzdanje. Doneće mnogo srećnih i pozitivnih situacija u vaš život, dok će vas u isto vreme štititi od negativnih spoljašnjih uticaja. Jedino će planeta Mars zauzeti negativan stav prema vama i pokušaće da naruši vašu sreću i harmoniju. Velika je verovatnoća je da on neće uspeti u svojim namerama, ali ipak ostanite oprezni.

Na poslovnom planu, septembar će biti mesec velikih uspeha za predstavnike ovog horoskopskog znaka. Neprijatne situacije će vas uglavnom zaobilaziti, a ako se i dogode neki manji problem ili komplikacija, imaćete dovoljno snage i rešenosti da to prevaziđete. Nakon što definišete svoje ciljeve i odaberete najbolju strategiju, fokusiraćete se samo na njihovo što uspešnije ostvarenje.

Bićete deo tima, zajedno sa kolegama radićete na realizaciji bitnog projekta. Dosta novih stvari ćete naučiti od njih u tom periodu. To će vam sve koristiti u vašem poslu u budućnosti. Kombinujući različite strategije i pristupe ostvarićete maksimalne rezultate.

Dobra organizacija će biti ključ vašeg uspeha. Pazite se konkurencije, trudite se da održite kvalitet i efikasnost u svom poslu. Primena novih metoda i znanja pomoći će vam da svoj posao postavite na veći nivo i da budete mnogo produktivniji. Iz svih situacija ćete izaći kao pobednik. Ništa neće moći da poljulja vaše samopouzdanje.

Na emotivnom polju, bićete izuzeno srećni i zadovoljni sa vašim porodičnim životom. Porodični odnosi će biti nežni, brižni i harmonični. Zadovoljstvo vas očekuje i u odnosima sa vašim prijateljima.

Sa partnerom ćete se slagati po većini važnih pitanja, bićete bliski i uživaćete u vašim emocijama i intimi. Radićete na ostvarenju zajedničkog cilja, koji je jako bitan za oboje. Zajedno ćete naći rešenje i odgovor na neka pitanja koja su vam bitna u ovom trenutku. Ovog meseca nećete imati konfliktne situacije sa bliskim i dragim osobama.


R I B E

Predstavnici ovog horoskopskog znaka, trebalo bi da očekuju potpuno stabilna i harmonična dešavanja u svim sferama njihovog života tokom septembra. To znači da će se suočavati sa sitnijim problemima, ali biće i pozitivnih trenutaka, naravno. Venera će vam pružiti zaštitu koja vam je potrebna, obasuće vas velikim količinama kreativne energije i neće vam faliti snage i hrabrosti.

Na vašu stranu će stati i Jupiter, vaša vladajuća planeta. On će se pobrinuti da se srećni i pozitivni trenutci ravnomerno raspodele tokom ovog meseca. Jupiter će vam garantovati pozitivan razvoj projekata koje započnete u septembru. Planeta Merkur, neće biti dovoljno jaka da vam pokvari vaše planove, ali će imati dovoljno snage i odlučnosti da vam priredi nekoliko sitnijih neprijatnih situacija.

U sferi poslovanja tokom septembra očekuju vas neke neprijatne situacije, ali na svu sreću, imaće sasvim jednostavno rešenje. Kada se suočite sa problemom, ne odustajte i ne povlačite se, već hrabro i odlučno krenite napred ka ostvarenju vaših ciljeva. Najvažnije je da pronađete adekvatnu strategiju, da pratite dešavanja u okolini i kod konkurencije, i da budete spremni da se adaptirate novim situacijama.

Ako ozbiljno i odgovorno pristupite rešavanju vaše situacije ili problema, isplanirate i sprovedete pažljivo pravu akciju, možete se nadati uspehu. Postepeno ćete ostvarivati sve željene ciljeve i nećete dozvoliti nikakva negativna iznenađenja na vašem putu ka cilju. Najveća nagrada za vas biće priznanje vaših zasluga i bolja pozicija na poslu. Krajem meseca stvoriće se pozitivni uslovi za povišicu ili dodatnu zaradu.

U odnosima sa partnerom, članovima porodice i rođacima primetićete korak nabolje. Uživaćete i mirnoj i harmoničnoj porodičnoj atmosferi, u stabilnim odnosima sa partnerom. Vaše ljubavno gnezdo će biti prava oaza mira, emocija i utočište za beg od surove realnosti.

Komunikacija sa voljenom osobom će ići u dobrom smeru, dogovaraćete se o stvarima bitnim za vašu zajedničku budućnost. Osetićete najlepše i najdublje ljubavne emocije. Partner će vas iznenaditi sitnim znakom pažnje ili romantičnim gestom. Slobodni predstavnici ovog znaka će se iskreno i istinski zaljubiti posle dužeg vremenskog perioda. Doživećete pravu ljubavnu euforiju, bićete važni samo vas dvoje. Sanjarićete o zajedničkoj budućnosti.

Autor/izvor: svetzodijaka
(Ponudu svih astroloških usluga možete pogledati na stranici: svetzodijaka.wordpress.com/astroloske-usluge/)


Foto: Danilo Rizzuti / freedigitalphotos.net
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар