Nedeljni horoskop 23. februar - 1. mart 2014.

Pred vama je novo izdanje nedeljnog horoskopa, za Nju i Njega, ovoga puta za period na razmedju izmedju dva meseca, od 23. februara/veljače do 2. marta/ožujka. kakve su poruke zvezda za te nastupajuće dane, proverite u narednom tekstu.

OVAN

Ona: Naglašeno dvanaesto polje čini vas preosetljivom, zbog čega ćete mnoge stvari pogrešno tumačiti, a biti nespremni da se nosite sa sopstvenim slabostima. Ovo je vreme kada treba da mislite više na sebe, umesto na druge. Do kraja nedelje treba da budete oprezni sa potezima na poslu, jer Merkur donosi lažna obećanja i nesigurne pregovore. Vi i partner se u različitim životnim fazama.

On: Mars kvadrat Venera donosi vam tenzije na emotivnom planu, što vam najviše oduzima energiju. Vaš patner sve više insistira na svojim zahtevima. Skloni ste tajnim ljubavnim vezama koje neće baš najbolje da se odraze po vas. Poslovna situacije će do kraja nedelje biti neizvesna.


BIK

Ona: Venera u devetom polju naglašava vašu potrebu za usavršavanjem. Očekuju vas nova poznanstva u ovoj nedelji i to sa osobama koje će vas na neki način inspirisati. Nedelja je i dalje nepovoljna za finansije. Na poslu verovatno želite mnogo toga da promenite.

On: Zanimljiva pozicija planeta u Ribama ukazuje da je ovo period kada ćete imati kreativne osobe u svom društvu. To može da vas podstakne na nova razmišljanja. Bikovi koji su razvedeni razmišljaće o drugom braku. Mars vam crpi energiju na poslu. Ako ste u vezi sa Ovnom ili Vagom, odnos je otežan.


BLIZANCI

Ona: Do kraja nedelje Merkur će nastavljati da vas stavlja u neizvesne situacije i kvarenja planova, ali treba da imate u vidu da je to prolazna faza. Planete u destom polju donose vam nove poslovne prejekte u kojima ćete se baviti nečim što će predstavljati pravi izazov za vas. Ukoliko ste slobodni, očekuje vas neobično poznanstvo.

On: Merkur u devetom polju najviše vas orjentiše ka putovanjima i saradnji sa inostranstvom. Razmišljate da napravite veliku promenu na poslu, mada ste zbog nazadnog kretanja Merkura u sve većim dilemama. Sačekajte kraj sedmice kada ćete imati racionalniji uvid u ono što želite.


RAK

Ona: Lepa pozicija planeta u devetom polju omogućava vam dobre kontakte sa inostranstvom. Mars vam crpi energiju na porodične diskusije, tako da ne bi trebalo sebi da dozvolite da vam to kvari planove. Mnogi pripadnici vašeg znaka osećaju da je pravi momenat za početak samostalnog biznisa.

On: Jupiter u prvom polju ukauje na uspešne poslovne početke i mogućnosti osamostaljivanja na tom planu. Pravi je trenutak da poradite na sasmostalnim projektima i razmislite o saradnji sa inostranstvom. I dalje ste veoma popularni među ženama.


LAV

Ona: Sunce u odnosu sa Neptunom donosi vam spoznaju novih delova sebe ili neki vid učenja koje će vam koristiti u životu. Vi ste u fazi kada život ne pojmite zdravo za gotovo već sve posmatrate iz potnutno nove perspektive. Vi ste na prekrenici i spremni ste za promene. Mars vam nažalost povremeno donosi ispade od bliskih osoba tako da vam neće biti jasan bes određenih osoba u vašem okruženju.

On: Sunce u osmom polju ukazuje da se nalazite između dva značajna životna izbora. Niko nije rekao da je to lako, ali je ova faza neophodna kako biste kasnije bili mudriji. Mars vam donosi manje nesporazume u odnosima sa bliskim osobama. Merkur nije stabilizovao vašu finansijsku situaciju, pa ste skloni pogrešnim procenama.


DEVICA

Ona: Do kraja nedelje treba da budete maksimlano suzdržani kada su u pitanju poslovne odluke koje donosite. Nazadno kretanje Merkura poljuljalo je vaše samopouzdanje i više niste sigurni šta je ispravan potez. Ako ste u dužoj vezi saznaćete nešto što vam neće odgovarati o partneru. Ako ste slobodni, imaćete neobičan susret.

On: Početak sedmice ne treba da koristite za donošenje važnih odluka na poslu jer Merkur ne pravi dobre aspekte. Nazadno kretanje Merkur stavlja vas u nepovoljnu situaciju da vam ništa nije jasno i da se u nepovoljnim pozicijama. Možda je pravi trenutak da poradite na svojim životnim navikama. U ovoj nedelji ćete saznati mnogo toga o osobama koje vam se dopadaju.


VAGA

Ona: Mars u vašem znaku ne olakšava vam period kroz koji prolazite. Sve što radite vam je stresno i naporno. Odnos sa partnerom je zbog toga dodatno otežan niste spremni da prihvatite bilo kakav kompromis, a potrebno je da pronađete ravnotežu između onoga što želite i trenutno možete. Na poslu ćete se iznenaditi kada budete spoznali ko su vam pravi saradnici, a ko vam je davao lažna obećanja.

On: Mars i Venera u kvadratu dopinose lošem razumevanju na svakom planu, a naročito u partnerskim odosima. Mnogim pripadnicima vašeg znaka veza ili brak jeste na testu. Imate potrebu dodatno da zaradite novac, a Mars vas stavlja u izazovne situacije. Nije isključeno da ćete zbog uticaja Neptuna pronaći novu oblast rada koja vas zanima.


ŠKORPIJA

Ona: Pozicija Marsa ukazuje da prolazite kroz specifičan proces promena koji se ponajviše odnosi na posao. Uran predviđa poslovne promene koje zahtevaju od vas da se prilagodite tome da je vreme da naučite razne tehnološke inovacije. Sa partnerom vam je najteže u komunikaciji jer pošto je Venera u Jarcu, imate utisak da je rezervisan i suzdržan prema vama.

On: Naglašeno dvanaesto polje suočava vas sa strahovima i podsvesnim željama. Vi shvatate da je vreme za promene, a nenamte dovoljno energije da doneste odluke koje će vam promeniti život. Ne treba mnogo da se opterećujete i namećete sebi tenzije jer ste sami sebi verovatno najveći pritisak. U ljubavi je potrebno da pronađete kompromis sa partnerom, kako vam komunikacija ne bi bila stresna.


STRELAC

Ona: Nazadno kretanje Jupitera stavlja vas u situaciju da ne istrajavate u svojim odlukama, jer vam se čini da idete jedan korak napred, a dva unazad. Venere u odnosu sa Marsom i Saturom donosi vam iscrpljujući period na poslu sa dosta nerazumevanja. Rezultate svog rada videćete kasnije nego što biste želeli. Do kraja nedelje ne treba da donosite važne odluke u ljubavi, jer će biti pogrešne kao i vaši zaključci.

On: Merkur u trećem polju ukazuje da do kraja nedelje treba da vodite računa kakve pregovore ostvarujete jer nisu povoljni. Nije pravi trenutak da donosite odluke jer će biti pogrešne. Mnoge partnerove postupke shvatićete pogrešno, što može da donese krizu. Na poslu sve vreme smatrate da niste dovoljno plaćeni, što je odraz Venere u Jarcu koja je na neki način „škrta“.


JARAC

Ona: Mars u desetom polju sve vreme vam stvara komplikacije na poslu. Treba da pronađete način kako da na taktičan način ostvariete svoje ciljeve, a da ne dođete u sukobe. Do kraja nedelje Merkur otežava realizaciju poslovnih planova, tako da treba da se suzdržite od pogrešnih poteza. Povedite računa o svom zdravlju. Više muških osoba vam posvećuje pažnju.

On: Ne tako zavidna pozcija planeta slabi vašu poziciju na poslu zbog čega ste prinuđeni da se prilagođavate. Merkur vam odlaže finansijske planove, tako da ćete u ovoj nedelji zaraditi manje nego što ste očekivali. Nije dobar momenat da pozjamljujete novac. Privlače vas turbulentne emotivne veze i komplikovane ženske osobe.


VODOLIJA

Ona: Retrogradan Merkur u vašem znaku i ove nedelje stvaljaće vas u dileme i donositi vam čudne vesti. Imate utisak kao da vas niko ne razume. To je prolazno stanje, zbog čega treba biti oprezan u pregovorima. Vaša brzopleta priroda tera vas burno da reagujete što nije tako poželjno. Vaš partner prolazi kroz period kada mu je potrebna finansijska podrška.

On: Venera u dvanaestom polju donosi vam nerešene porodične odnose koji vas verovatno opterećuju. Imate nejasan odnos sa jednom bliskom osobom. Pošto je Merkur u vašem znaku imate potpuno pogrešne predstave o mnogim stvarima. Jedna osoba može lako da vas nagovi na pogrešnu finansijsku odluku.


RIBE

Ona: Neobična pozicija Sunca i Neptuna donosi vam nesvakidašnji period na poslu gde vam neće biti jasno mnogo toga. Ako se ne bavite umetnošću, imaćete utisak kao da vas neko obmanjuje. Prijatelji porilično utiču na donošenje vaših dluka, što nije najbolji izbor. Sdo kraja nedelje imaćete nejasan odnos sa voljenom osobom. Nije dobar peirod za početak nove emotivne veze.

On: Merkur u dvanaestom polju nije povoljan ne samo za odnos sa voljenom osobom, nego i za poslovna partnerstva. Ovo vas stavlja u nepovoljnu poziciju jer imate utisak da ne znate na „čemu ste“. Ovaj konfuzan period će trajati do kraja nedelje. Od Lava ćete dobiti zanimljiv poslovan predlog o kome treba da razmislite jer ste skloni pogrešnim procenama i idealizacijama.
(Izvor: Press Online)
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар