Šta znači njegov Novogodišnji poklon?

Otkrijte šta vam vaš dragi zaista poručuje ako vam pokloni putovanje, a onda odlučite da li da odbacite odeću... ili njega.

Putovanje
Otpakujte ga: Bilo da je u pitanju avio-aranžman za Pariz ili putovanje kolima do Praga, vi pored sebe imate avanturistički nastrojenog kopilota, koji smatra da su nova iskustva prijatnija kada ste vi pored njega. Spakujte nekoliko seksi komada za vrlo srećan put.

On sve plaća
Otpakujte ga: Zajednička putovanja prilika su da pokažete jedno drugom koliko ste pažljivi, a finansije nisu nimalo romantične. Možda ste tražili da vam pomogne, ali on je vaš dečko, a ne vaš računovođa. Cveće ili lepa večera pomoći će vam da se podsetite da među vama još ima varnica.

It gadget
Otpakujte ga: Ako vam pokloni iPod sa vašom omiljenom muzikom, njegovo srce je na pravom mestu. Ako ispod ukrasnog papira otkrijete najnoviji e-reader uprkos svojoj velikoj ljubavi prema papirnim izdanjima, možda on misli da je vreme da se modernizujete.

Cveće i bombonjera
Otpakujte ga: Ukoliko vam je kupio samo cveće i slatkiš, onda je uložio žalosno minimalnu količinu truda. Vi zaslužujete partnera koji će vam pokloniti više pažnje nego što zahteva odluka da svrati u Ideu na putu do vašeg stana.

Nakit
Otpakujte ga: Momci ga poklanjaju kada vezu shvataju ozbiljno, a žele da je i vi shvatite na isti način. On dobija bonus poene ako vam je poklonio komad koji ste priželjkivali - muškarci koji umeju da slušaju zlata su vredni (ili platine ili srebra...)

Uradi sam projekat
Otpakujte ga: Svojeručni pokloni kao što je plej lista ili album zahtevaju trud, što znači da je on uložio vreme u vaš poklon. Ako je uz to kupio i nešto što zna da ste tako želeli, onda je to dvostruki pogodak: kreativan i nesebičan.
Autor: cosmopolitan.rs
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар