Ko su najgori ljubavnici zodijaka?

I muškarci i žene podjednako vole da se hvale svojim seksualnim uspesima, a u priči su svi najbolji i najvatreniji ljubavnici. Međutim, u stvarnosti je situacija mnogo drugačija.A ovo je - TOP 3!

Strelac
Od žene Strelca može da se čuje mnogo uzbudljivih priča o seksu, a prava istina je da one u spavaćoj sobi pokazuju sasvim drugačije lice! Što se tiče muškaraca, oni su tek nesnađeni. Pre svega nisu toliko potentni koliko bi se očekivalo, a nisu ni preterano maštoviti.

Vaga
Posebno muškarci rođeni u ovom znaku, imaju potrebu da se hvale kako su najbolji u svemu, pa i u krevetu. U stvarnosti je priča sasvim drugačija. Ono što osvaja kod ovog muškarca su pogled i osmeh. Međutim, kada dođe vreme da se "pređe na dela" nisu previše upečatljivi. I za žene rođene u ovom znaku važi isto: prilično su lenje ljubavnice.

Devica
Devicama je seks kao nešto što ide "usput". Ako od ovog znaka očekujete nekakvu inicijativu, ne nadajte joj se. Žene rođene u ovom čaku čak preziru igrice u krevetu, a muškarci su prilično "dosadni" ljubavnici.
Autor: dnevno.rs
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар