Godišnji ljubavni horoskop za 2014. godinu

Ljubavni, porodični i društveni život, erotika i seks u 2014. godini * U kojoj meri ćete moći da računate na podršku prijatelja, porodice i voljenih? * Ima li prostora za nove veze i emocije? * Pred vama je godišnji ljubavni horoskop za 2014. 

Ovan

Ponekad, uspeh u jednoj oblasti znači malo više angažovanja u drugoj. Godišnji horoskop za Ovna 2014. pokazuje da će porodični i intimni odnosi biti zategnuti u prvom delu godine. U stvari, mogu i da izmaknu kontroli. Budite spremni da čvrsto držite u rukama čak i najmanju nesuglasicu vezanu za porodicu ili voljenu osobu. Ignorisanje malih znakova upozorenja može dovesti do velikih problema. Ako želite harmoniju 2014., budite spremni da razgovarate o problemima. Budite voljni da rešavate probleme koji nailaze, ne prepuštajte ništa slučaju. Godišnji horoskop za Ovna 2014. pokazuje da postoji realna mogućnost da, ukoliko prevaziđe dramatične trenutke u prvom delu godine na ljubavnom planu, ostatak godine neće nailaziti na prevelike prepreke.
- Erotski zivot: zauzeti Ovnovi ce ove godine biti skloni eksperimentisanju u krevetu u zelji da impresioniraju partnera. Nemojte pretiravati jer vas partner nema istu kolicinu energije kao vi i moze vas, zbog toga, drzati dalje od sebe. Ne preterujte ni u flertu jer bi to mogao da sazna vas partner. Slobodni Ovnovi ce preferirati partnera sa vecom razlikom u godinama. Favorit godine za vas je Jarac .

Bik

Ono što je sigurno je da ćete ove godine dobiti punu podršku prijatelja, porodice i voljenih. Godišnji horoskop za Bika 2014. pokazuje da će u ovoj godini romantika biti sve vreme na vrhuncu. Vaša sposobnost da komunicirate, poverite se i otvorite svom partneru doprinosi učvršćivanju vaših odnosa. Takođe, i poverenje koje imate jedno prema drugom je ključni deo vaše veze. Ako ste tek na početku, ne žurite što pre u intimu, već se što bolje upoznajte. Pustite da se strast malo ohladi i omogućite stvarima da se dešavaju polako. Imate više nego dovoljno prijatelja, a upoznaćete i nove u periodu mart-jun.
- Erotski zivot: zauzeti Bikovi ce nastaviti sa uzivanjem u postelji istim intezitetom kakav je bio u drugoj polovini prethodne godine. Iako vas partner razume, probajte da uvedete neku novinu na tom polju. Manji nedostatak seksualne energije u drugoj polovini godine. Slobodni Bikovi ce imati dosta erotskih prilika u ovoj godini a ciji ce skor biti veoma pozitivan.Favorit Bikova u prvoj polovini godine je Rak, a u drugoj Lav.


Blizanci 2014

Godišnji horoskop za Blizance 2014. pokazuje da, kada je reč o odnosima, vi ste ona uobičajena, neodlučna osoba. Ovo nije godina da se donose velike odluke, ali stalno ćete vagati prednosti i mane vaše veze. Šanse su velike da ćete želeti da promenite život od januara do juna, ali to premišljanje će samo doneti stres. Evo jednog saveta Blizancima 2014. - može biti mnogo bolje ako cenite ono što imate. Imate odlične prijatelje, porodicu i međuljudske odnose! Dakle, potrebno vam je vreme da to i primetite. Razvijajte ove odnose. Usporite malo, osetite miris cveća i prestanite da mislite da je trava zelenija na drugom mestu. Umesto toga, uživajte u luksuzu mira u odnosima koji vam donosi 2014. godina.
- Erotski zivot: zauzeti Blizanci ce pokusati da animiraju svog partnera u smislu promene svakodnevne rutine i uvodjenja novina u ustaljenim pozama ."Pseca" poza ce biti favorit za Blizance u ovoj godini.Slobodni Blizanci ce imati velike planove na polju erotike ali ce oni biti realizovani ako ne budu malodusni. Favorit slobodnih Blizanaca u ovoj godini bice Skorpije .


Rak 2014

Početak godine bi mogao da bude pun iskušenja. Odnosi koje ste pokušavali da popravite ili poboljšate mogu lako da krenu u suprotnom smeru, a sve na osnovu jedne nepažljive reči. Tokom ovog perioda, shvatite da od vašeg ponašanja sve zavisi. Budite pažljivi sa rečima i pokušajte da vežbate strpljenje. Zapamtite, vi niste uvek u pravu. Posvetite više vremena slušajući svog partnera i zajedno radite na tome da shvatite vaše međusobne potrebe. Ulaganje u ljubav je obavezno u prvom delu kalendarske godine ako želite da učvrstite vaš harmoničan odnos.
- Erotski zivot: opstem trendu rasta i prosperiteta u ovoj godini pridruzice se i trend lepih i inovativnih stvari u erotskom zivotu. Zauzeti Rakovi ce biti vise nego zadovoljni erotskim zivotom sa svojim bracnim partnerom jer ce on biti upotpunjen pozitivnim emocijama, komponentom bez koje oni ne mogu. Slobodni Rakovi ce imati najmanje dve sanse u prvoj polovini godine a da li ce zadrzati partnera zavisi od njihovog stava prema neobaveznom sexu. Favorit Rakova je Vodolija.

Lav 2014

Lav ponekad može da bude kralj drame. Imajte ovo na umu ako vaša veza krene nizbrdo na početku 2014. Ne mora biti vašom krivicom. Ali je teže da volimo druge ako trošimo previše vremena voleći sebe. Morate obraćati mnogo više pažnje na vaše voljene. Skrenite pažnju sa sebe neko vreme. Godišnji horoskop za Lava 2014. pokazuje da ljudi neće imati mnogo saosećanja za vas i da će vaša veza imati poteškoća u prvoj polovini 2014. Moraćete da se oslonite isključivo na sebe ukoliko želite da rešite probleme. Ili još bolje, ne preuveličavajte stvari. Ako postoji problem, rešite ga i krenite dalje. Promena vaše reakcije na probleme ili više ljubavi sa vaše strane nego obično će pomoći da se vaša porodica, prijatelji i najbliži vrate tamo gde bi trebalo da budu – pored vas.
- Erotski zivot:dobar erotski zivot iz prethodne godine, nastavice se i u ovoj. Partner ce uzivati u vama ali bi voleo da se posveti vise paznje njegovim potrebama i njegovim pogledima na sex. Ucinite mu to, vratice vam sa kamatom .Favoriti Lavova u ovoj godini su Ribe tokom cele godine, Rakovi u prvoj polovini a Lavovi u drugoj polovini godine.

Devica 2014

Godišnji horoskop za Devicu 2014. pokazuje da će početkom godine Device doživeti razdor u intimnim odnosima. Biće potrebno vreme da rešite probleme. Ne očekujte da se stvari jednostavno reše, samo zato što želite sve odjednom. 2014. će biti idealna godina da poradite na interpersonalnim odnosima uz stručnu pomoć ili podršku grupe. Kada dođe jun, bićete u mnogo boljoj poziciji što se tiče davanja i primanja ljubavi. Prijatelji i porodica će biti tu tokom cele godine. Posvetite vremena ljudima koji vas vole i dobićete puno zauzvrat.
- Erotski zivot: pocetak godine nije ono na sta su se Device navikle kada je erotika u pitanju. Od proleca stvari krecu nabolje. Zauzeti ce osetiti priliv energije koju ce najradije zeleti da utrose u postelji. Neka Riba ce pokusati da vas uvuce u svoju postelju. Nemojte se mnogo opirati jer je poznat magnetizam kad se ova dva znaka nadju u mraku .

Vaga 2014

Nova romansa samo što se nije rasplamsala! Ponekad vas previše strasti može dovesti do panike. Međutim, želja za posedovanjem nije uopšte romantična. To treba da kontrolišete. Ako se osetite preplavljeni ljubavlju, ne stežite obruč previše. Usporite malo i opustite se. Vežbajte poverenje kako u romantičnim, tako i u platonskim vezama ili budite spremni za nesuglasice u letnjim mesecima. U smislu pronalaženja prijatelja ili nove ljubavi, budite otvoreni za sve. Godišnji horoskop za Vagu 2014. pokazuje da, bez obzira na put koji izaberete, mir i harmonija će preovladavati tokom novembra i decembra.
- Erotski zivot: zauzete Vage ce, uglavnom, uzivati u harmoniji bracnog i erotskog zivota bez posebne zelje da nesto, bitno, u njemu promene. Bice srecne ako ih partner iznenadi odlukom da pre odlaska u krevet odu u neki otmeni restoran na veceru. Dobra vest, za slobodne Vage, je da ce vecina od njih, u ovoj godini, naci, bar,erotskog partnera. Od njihove promisljenosti i pozitivnog stava ce zavisiti da li ce partnera i zadrzati. Favorit Vage u ovoj godini je Lav.

Škorpija

Škorpije, strast i ljubav nikada nisu bili problem za vas. Vama je uvek jasno šta želite i obično to lako i dobijete. Osobina koja vam ponekad nedostaje je druženje i povezivanje sa ljudima i u 2014. vrata za tu opciju će vam biti širom otvorena. Ako ste introvertni, vaš partner će vas zamoliti da se otvorite. Učinite to. Ove godine ćete biti puni zanosne energije i kreativnosti. Prenesite nešto od ove energije na međuljudske odnose i bićete iznenađeni napretkom koji možete ostvariti. U početku će vam biti neprijatno, pa čak i zastrašujuće. Držite se. Godišnji horoskop za Škorpiju 2014. pokazuje da ćete biti nagrađeni. Ako ste bez partnera, što nikada kod vas ne traje dugo, budite strpljivi i sačekajte da se pojavi jedna posebna osoba.
- Erotski zivot: zauzete Skorpije ce pokusati da nagomilane frustracije saniraju sa vise vremena provedenog u postelji sa bracnim partnerom. Rutinu, u krevetu, ce razbiti nekom novom koreografijom. Ljubomora, koju mozete osetiti, vise je deo taktike partnera nego sustine odnosa. Slobodne Skorpije ce na meniju imati neki od vodenih znakova sa kojima se odlicno slazu u krevetu. Obratite paznju na osobe u znaku Ribe.

Strelac

Lojalan u svemu, Strelac ponekad želi da sazna ko su osobe koje nisu u njegovom taboru. Godišnji horoskop za Strelca 2014. pokazuje da će ovo biti problematična godina, u pogledu porodičnih odnosa i prijateljstva. Međutim, možda nije loše saznati na koga možete da računate. Što se tiče vas, bićete u maksimalnoj formi u 2014., sa svim kvalitetima koje čine Strelca tako privlačnim. To može izazvati ljubomoru kod pojedinih prijatelja koji se osećaju ugroženim u vašoj blizini. Nemojte donositi nikakve važne odluke, ali nemojte se ni ograničavati. Sprijateljite se sa kim želite. To je vaš život. Pa ipak, udaljite se od prijatelja koji imaju zajedljive komentare. Do kraja godine, vaši pravi prijatelji će i dalje biti u blizini. Kao i jedna posebna osoba.
- Erotski zivot: Izrazita sexualnost svih Strelceva, bice vise nego zadovoljena, pogotovu u prvoj polovini ove godine. Uz to ce ici i emocije, koje su, za sve Strelceve, kada je dobar sex u pitanju, nepotreban ukras. No sta je, tu je: vise ce uzivati partner. Slobodni Strelcevi ce imati srece , pogotovu u prvoj polovini godine, u pronalazenju erotskih partnera. Prilika ce biti vise no energije da se sve to isprati. Na rang listi partnera , mnogi ce pasti posle ove godine. Favorit Strelceva je Vaga, u ovoj godini.

Jarac

U pogledu društvenog života, Mars će malo uticati na vas u 2014. godini. Godišnji horoskop za Jarca 2014. pokazuje da će početak uticaja Marsa učiniti da ne budete društveni kao obično, pa čak i mrzovoljni. Ljudi će biti začuđeni vašim kratkim fitiljem ili nedostatkom želje za izlascima ili proslavama. Socijalizacija sa pozitivnim ljudima je zapravo veoma važna zbog energije koju ste potrošili u prethodnoj godini. Godišnji horoskop za Jarca 2014. pokazuje da ove godine treba da se fokusirate na revitalizaciju i oblasti koje su bitne, umesto da gubite energiju na nevažne stvari. Do jeseni ćete bolje razumeti kako da nađete ravnotežu u životu. Savladavanje unutrašnjih strahova će vas učiniti sposobnijim i u drugim oblastima vašeg života. Nemojte očekivati velike korake na interpersonalnom nivou ove godine ukoliko ne radite na sebi i kultivišete svoju ličnost.
- Erotski zivot: partner ce vam, putem sexa, povratiti, pomalo izgubljen, osecaj sigurnosti nastao usled svakodnevnih frustracija. Slobodni ce, uprkos jakoj erotskoj zelji, oprezno prici potencijalnom partneru, u strahu da ne budu odbaceni i osramoceni. Ispoljite li sigurnost u postupku osvajanja partnera, kao i pozitivan stav, ne bojte se, partnera u mrezi ce biti vise no sto ste planirali. Favorit slobodnih Jarceva, u ovoj godini, je Bik.

 Vodolija

Ovo je godina za promene. Često Vodolije izbegavaju romantične ili intimne odnose na duge staze u korist svoje nezavisnosti. Zahvaljujući kretanju Neptuna, kako pokazuje godišnji horoskop za Vodoliju 2014., vaša osetljiva priroda će čeznuti za životnom lekcijom koju pravo vezivanje može doneti. To znači da ćete vezi u kojoj ste se našli dati šansu da postane dublja i smisaona. Venera će vas podstaći da uživate u zadovoljstvima i u novoj, dubljoj prisnosti sa partnerom. Do jeseni, mogućnost da otvorite svoje srce zauvek je velika. Ne plašite se da predate celog sebe u tom periodu. Možda ste još uvek nespremni da se posvetite nekome u potpunosti, ali je i vreme da se oslobodite unutrašnjih strahova. Vaša mirna priroda će vam i ovog puta pomoći da postignete zajedništvo.
- Erotski zivot: ovo je godina inovacija u krevetu Vodolije. Rutinu, koja se neosetno uvukla u postelju, ce zameniti inovacije. Kako u novim pozama, tako i u novim mestima u kuci. Bolje i to nego vanbracni izleti. Osoba sa radnog mesta, probace da vam privuce paznju i da vas zainteresuje za svoje ljubavne cari. Slobodne Vodolije ce akcenat imati na kvalitetu veze a ne na broju. Favorit Vodolija je, u ovoj godini, Ovan.


Ribe

Što se tiče porodice i prijatelja, sve je u redu. Imaćete udobnost i bliskost, ali morate i vi uložiti više truda u prijateljstva i odnose sa ljudima. U julu, vaša veza će naići na poteškoće. To će biti dobar trenutak za prevrednovanje vašeg odnosa. Da li se u njemu osećate dobro? Ako je odgovor ne, onda morate da sagledate ono što dajete ili dobijate za uzvrat. Problemi leže u jednom od vas. Odvojite vremena da biste saznali odakle potiču problemi i pokušajte da ih rešite. Iako će biti prostora za nesporazume i u septembru i oktobru, važno je da stalno ulažete ljubav, nežnost i poverenje u vašu vezu. Ako stvari krenu nizbrdo, shvatićete da li možete da računate na osobu sa kojom ste u vezi.
- Erotski zivot: romanticne Ribe ce pronaci nacina da osveze svoj erotski zivot, zahvaljujuci svojoj mastovitosti. Nece imati previse vremena da razmisljaju o alternativnim partnerima vec i zbog toga sto ce biti zadovoljni postojecim. Za slobodne Ribe ce biti i vise prilika no sto ocekuju. Favoriti Ribe, u ovoj godini, su Rakovi, Skorpije i Strelcevi. Za sve Ribe sex je dobar nacin za oslobadjanje od stresa.

Autor: tt-group/astrologijaibahovekapi
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар