Nedeljni horoskop 13-19. oktobar/listopad 2013.

Device, kako planeta akcije Mars ulazi u vaš znak mnogo toga novog ćete započeti baš u sedmici koja dolazi; sve što ste odlagali rešićete da pokrenete baš ovih dana * Bikovi, Venera u Strelcu probudila je nova interesovanja u vama; od sredine nedelje počećete da osećate veliko olakšanje u porodičnim odnosima... 

OVAN

Ona: Ulazak Marsa u Devicu pomera vaše interesovanje ka poslu, ako da ćete biti manje opterećeni emotivnim dešavanjima. Posao će vam biti prioritet i imaćete priliku da pokažete svoje sposobnosti na radnom mestu. Saradnja sa zemljanim znacima može da bude izazovna za vas. Odnos sa partnerom je i dalje turbulentan i imaćete utisak da je vama potrebno trenutno sada nešto potpuno drugačije nego voljenoj osobi. Mnogi Ovnovi maštaće o osobi koja je na putu.

On: Mars u šestom polju donosi vam sedmicu u kojoj ćete više biti posvećeni poslu. Ovo je prilika da promenite neke svoje loše navike ili započnete zdraviji način života. Nećete trpeti nikakve kritike, ali će saradnja sa Devcom na poslu stvoriti nove mogućnosti za vas. Ako ste u dužoj vezi, imaćete i dalje utisak da vam je teško sa partnerom da napravite kompromis. Ako se bavite pitanjem nasledstva,  jedna Škorpija može da vam otežava dalji postupak.

BIK

Ona: Venera u Strelcu probudila je nova interesovanja u vama. Od sredine nedelje počećete da osećate veliko olakšanje u porodičnim odnosima. Sledi vam novo poznanstvo na mestu javnog tipa i to sa osobom koja je vodeni ili zemljani znak. Na poslu ste prinuđeni stalno da se suočavate sa novim zahtevima i situacijama, tako da ste u konstatnom procesu učenja nečega novog.

On: Sa Venerom u sedmom polju skloni ste usvajanju novog pogleda na svet. O svemu razmišljate na dubljem nivou. Na emotivnom planu uz uticaj Saturna treba biti obazriv jer brzo gubite inetersovanja za osobe suprotnog pola. Mnogi Bikovi imaju nejasne odnose sa ljubavima iz prošlosti. Tokom sedmice imate priliku da razrešite porodične nesuglasice koje su vas opterećivale. Devica može da vam privuče pažnju na ljubavnom planu, dok ćete flertovati sa Strelcem.

BLIZANCI

Ona: Hteli vi to ili ne, Saturn utiče na vašeg vladara Merkura da budete odgovorni i privrženi na poslu. Nije isključeno da trpite neke okolnosti koje vam ne odgovaraju. Mnogi pripadnici vašeg znaka razmišljaju o promeni radnog mesta. Venera vam donosi poseban šarm, tako da privlačite pažnju gde god se pojavite. Mars će početi da vam stvara nesporazume u porodici ili u vezi sa stanom. Neočekivano možete da se zaljubite.

On: Merkur vam donosi iscrpljujući period na poslu, pa ćete često imati utisak da nemate dovoljno energije. Vaša briga oko posla je verovatno i preterana, a mnogi Blizanci su zapostavili sve ostalo zbog obaveza na radnom mestu. Mnoge ženske osobe intersovaće se da saznaju nešto više o vama. Ove sedmice možete neočekivano da se upustite u ljubavnu romansu. Ako živite sa Devicom, probajte da ne ulazite u rasprave.

RAK

Ona: Pod uticajem sjaja Jupitera u vašem znaku vi znate šta je ispravno i pravedno da uradite u bilo kom trenutku. Uz pomoć prijatelja u znaku Bika ili Vage ostvarićete dobre poslovne rezultate. Sredinom sedmice postajete veoma odlučni i ubedljivi u svojim stavovima. Imaćete potrebu da budete direktini i otvoreni prema drugima, što će vam doneti veliku moć delovanja na ljude. U ljubavi još uvek razmišljate i o prošlosti, ali je svakako dobar momenat da odnos sa partnerom podignete na viši nivo.

On: Venera u šestom polju donosi vam pozitivne neočekivane ishode na poslu. Bićete veoma kreativni i mnoge osobe ćete podsticati da budu bolji u onome što rade. Saturn u petom polju donosi vam novu fazu u ljubavi u kojoj osećate veću odgovornost i obavezu prema osobama koje su vam drage. Mnogi Rakovi spremni su za brak, zajednički život ili proširenje porodice.

LAV

Ona: Pošto Mars napušta vaš znak, izlazite iz komplikovanog perioda, prevashodno na emotivnom planu. Osetićete veliko olakšanje i shvatiti da imate dobre izgleda za pregovore bilo koje vrste. Na poslu vam se ukazuje prilika da započnete samostalni projekat, čije ćete rezultate videti sa vremenom, a ne odmah kako vam se čini. Na mestu javnog tipa imaćete zanimljiva poznanstva sa osobama suprotnog pola, a jedan Strelac će uspeti da vas zaintrigira.

On: Nedelja koja dolazi donosi vam povratak energije i samopouzdanja. U poslednjih godinu dana mnogo toga se promenilo u načinu na koji živote ili radite. Ovo jeste faza u kojoj vi ozbiljnije sagledavate sve životne situacije. Više energije ćete ulagati kako biste osigurali svoju finansijsku budućnost. Na emotivnom planu ste i dalje nespopustljivi. Ženska osoba vatrenog znaka može da vam bude zanimljiva, pa da vam se dogodi romansa na potpuno neočekivani način.

DEVICA

Ona: Pošto planeta akcije Mars ulazi u vaš znak mnogo toga novog ćete započeti baš u sedmici koja dolazi. Sve što ste odlagali rešićete da pokrenete baš ovih dana. Ako ste bili u dilemi, verovatno ćete znati koja je prava odluka koju treba da donesete. Ako prihvatite ponudu za posao, možete da zaradite dodatni novac. U narednoj fazi je jedini problem što neće biti tolerantni niti spremni da popuštate drugim u njihovim greškama.

On: Mars u vašem znaku nagoveštava dinamičan period bez predaha, tako da treba da štedite energiju kako biste je usmeravali tamo gde treba. Ovo je period brojnih razgovora i razjašnjavanja nejansih situacija iz prošlosti. Možete lako da se odlučite na kraće putovanje. Najbolje je da ne započinjete konflikte sa bliskim osobma, jer kasnije možete da se pokajete. Nije isključeno da jedna osoba pokušava da se pomiri sa vama ali ne zna koji je pravi način.

VAGA

Ona: Venera u trećem polju donosi vam brojne pogodnosti. Veoma ste komunikativni i otvoreni za svaki vid saradnje. u ovoj nedelji treba da pregovarate o boljim uslovima na poslu. Pod uticajem Saturna finansijski problemi i dalje postoje, tako da ćete morati da naučite da budete štedljivi.Ukoliko ste u vezi ili braku odnosi su i dalje nestabilni, a mnoge Vage su na ivici raskida veze u kojoj se nalaze. I vi i partner potrebno je da budete tolerantni i fleksibilni ako želite da vam odnos opstane.

On: Venera u trećem polju ukazuje da ste u fazi kada vam je bitno da se krećete i komunicirate sa ljudima. Kroz razgovore sa bliskim osobama dobićete sjajne ideje koje možete da iskoristite u kasnijem periodu. Mnoge Vage čekaju ugovore koji su im obećani baš u ovom periodu. Polje finansija je i dalje nestabilno. Nije isključeno da vam neko daje lažna obećanja u vezi novca. Prijaće vam svako dopisivanje i razgovor ali niste spremni za ozbiljnu emotivnu vezu.

ŠKORPIJA

Ona: Iako vam Saturn svakodnevno otežava siuacije u kojima se nalazite, pošto Mars menja svoju poziciju, sredinom nedelje ćete osetiti povratak energije i samopouzdanja. To će vam doneti poboljšanje situacije na poslu i manje konflikta. Venera donosi kupovinu lepih stvari, tako da će biti i poboljšanja finansijske situacije. Tenzija u odnosu sa partnerom i dalje traje, samo što ćete biti popustljiviiji.

On: Sredinom sedmice osetićete znatno olakšanje u odnosu na prethodne nedelje. Mars prestaje da vam stava komplikacije, što se ponakviše odnosilo na posao. Bićete u fazi kada ćete biti raspoloženi za druženja i prijateljske kontakte. Posredstvom osobe u znaku Strelca, Bik ili Vage, možete da poboljšate finansijsku situaciju. Buran period u ljubavi nije prošao, tako da treba da imate u vidu da je vaš odnos sa partnerom i dalje na "tankom ledu".

STRELAC

Ona: Poletna energija i šarm koji posedujete zbog uticaja Venere donosi vam mnogo udvarača u ovom periodu. Treba da se pripremite na poslu jer će vam Mars od sredine nedelje doneti veću nervozu. Iako ćete ulagati veću inicijativu, bićete stalno iscrpljeni. Otkrićete ko su vam skriveni neprijatelji i razočarati se u neke osobe za koje ste mislili da su vam bliske. Udvaraće vam se Bikovi, Vage ali i uspešne Device.

On: Naglašeno dvanaesto polje naučiće vas novu lekciju o poverenju. Spoznaćete ko su vam pravi prijatelji, a ko vam je radio iza leđa. Venera vam donosi flertovanje i nova poznanstva sa ženskim osobama koje će želeti da budu u vašoj blizini. Na poslu ćete započeti novu bitku i imaćete veliku konkurenciju, tako da je u poslovnom smislu period više nego izazovan. Budite mudri i taktični i ne dozvolite Devici i Ovnu da vas iznervira.

JARAC

Ona: Venera u dvanaestom polju stavlja vas u nepredvidive situacije u ljubavi. Jedna osoba je uspela da prodrma vaš svet i stavi va su neizvesnu situaciju. Poslovna situacija mnogo više zavisi od drugih osoba u ovom periodu nego od vas. Mars može da vam donese putovanje u inostranstvuo, ali i snažnu želju za promenom mesta boravka. Imate potrebu da se družite sa kolegama na poslu.

On: Venera u Strelcu ukazuje da vać nekoliko dana intenzivno razmišljate o ženskoj osobi vatrenog znaka. Ta osoba je za vas na neki način nedostupna ili nije slobodna, što vas dovodi u dileme. Na poslu teško pronalazite zajednički jezik sa Škorpijom, a niste sigurni kome možete da verujete. Ako ste mladi, energiju treba da usmerite na obrazovanje jer je dobar period za učenje.

VODOLIJA

Ona: Pritisak Urana i Saturna vam ne pada lako, tako da često menjate raspoloženja i svoj životne stavove. Pošto Mars prestaje da vas muči tokom nedelje, imaćete racionalniji uvid u sve što vam se dešava. Mnogi pripadnici vašeg znaka menjaju svoja inetersovanja ili poslovna usmerenja. Vi koji ste uvek bili pobornik promena, sada treba to i da realizujete. Nemojte da se začudite ako vam Saturn bude stvarao smetnje na poslu jer se nalazite u iskušenjima koja testiraju vašu izdržljivost.

On: Pojačana nervoza i stres ukazuju da ste u periodu kada treba da izdržite sve poslovne promene i situacije koje vam se dešavaju. Mnogim Vodolijama ovaj period će biti potpuno nov jer su navikle da sve ide mnogo lakše. Saturn vas tera da sumnjate u svoje sposobnosti na poslu, pa ćete biti podložni lošim raspoloženjima. Imaćete lepo podršku prijatelja koju ne treba da odbijate.

RIBE

Ona: Ulazak Marsa u Devicu unosi vam nemir u svakodnevne situacije, tako da nemojte da se začudite ako se mnogo toga bude prolongiralo. Ako ste u braku ili vezi, bićete podložni razočarenjima. Venera vam stvara nove pogodnosti na poslu. Merkur u Devetom polju sve više vas navodi da bi bilo najbolje da otputujete ili posetite rođake u inostranstvu. Budite oprezni sa finansijama jer neko lako može da vas prevari za novac.

On: Mars iz Device uticaće na vas tako što nećete biti sposobni da trpite bilo kakve kritike niti primate savete. Sa mnogim osobama možete biti u konfliktu zbog nerazumevanja, a na to će da vam odlazi velika količina energije. Sve više razmišljate o putovanju jer je istina da bi vam promena prijala. U svakom slučaju Mars vas budi iz fantaziranja i suočava sa realnim okolnostima, koliko god vam one ne odgovarale. Na emotivnom planu to može da stvori konfuziju.
Izvor: Pressonline
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар