Tajna čvrstih i lepih grudi

Dojenje, svakodnevna nega hidratantnim kremama i hormonska terapija imaju pozitivan uticaj na ženske grudi u procesu starenja. Istovremeno, pušenje, alkohol i više trudnoća mogu da ubrzaju starenje dojki, tvrde naučnici.

Iako sama trudnoća ima negativan efekat na izgled ženskih dojki, istraživanje je pokazalo da dojenje zapravo poboljšava kvalitet kože, iako pate veličina i oblik areole

Da vam grudi bile lepe morate da održavate liniliju, jer BMI utiče izgled poprsja kao i veći grudnjak i neadekvatna veličina korpe. Važna je i svakodnevna nega kremama koja pomaže da izgledate mlađe.

Ovi zaključci su rezultat istraživanja u kome je učestvovao 161 par bliznakinja.

- Svaki par bliznakinja odgovarao je na pitanja o životnim navikama, kao što su pušenje, alkohol, broj trudnoća, korišćenja brushaltera, sportskih navika, hormonske terapije, hidratacije i izlaganju suncu. Ispostavilo se da je izgled grudi, jednako kao i zdravstveno stanje, važan za ukupno zdravlje žena - rekao je dr Hooman T. Soltanian koji je objasnio da bliznakinje imauju iste grudi ale se one zbog sredine menjaju tokom godina.
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар