Nedeljni horoskop 25-30. avgust/kolovoz 2013.

Bikovi, Venera u šestom polju vam zadaje malo više briga na poslu * Device, Merkur u vašem znaku donosi vam preduzimljivost, taktičnost i mogućnost za pregovore; sada je pravi period za realizaciju planova...

OVAN

Ona: Pošto Mars ulazi u Lava vi ćete biti u daleko pozitivnijoj fazi, sa manje nervoze i više inicijative. Od sredine nedelje osetićete povratak samopouzdanja i energije. Dobre planete u Devici iskoristićete za posao, tako da možete da očekujete bolju ponudu ili susret koji će vas odvesti korak dalje. Od kraja sedmice vi postajete otvoreniji za izlaske i susrete na emotivnom planu.

On: Mars u petom polju pretvara vas u pravog osvajača na ljubavnom planu. Krajem nedelje ulazite u povoljan period za početak nove emotivne veze. Pozicija Sunca i Merkura vam donosi uspeh na poslu, tako da će svaka vaša inicijativa biti dobrodošla. Od sredine nedelje bićete aktivniji na svim planovima, tako da izlazite iz povučenije faze i krećete u nove pobede.

BIK

Ona: Venera u šestom polju vam zadaje malo više briga na poslu. Jer stalno imate utisak da treba nešto konkretno da preduzmete ali vas Venera stavlja u razne dileme. Treba da imate u vidu da će Mars od kraja nedelje početi da vam oduzima energiju, tako da ne bi bilo poželjno da ulazite u porodične rasprave. Ako imate partnera rasprave će biti učestalije.

On: Mnogo toga ste žrtvovali zbog posla u ovom periodu. Mars će od sredine nedelje da vam stvara mnoge porodične komplikacije. Možete imati probleme sa stanom ili učestalije svađe sa osobom koja vam je bliska. Na emtivnom planu niste sprmeni za kompromise. Ako se upustite u vezu sa ženskom osobom vatrenog znaka teško ćete ostvariti kvalitetan odnos.

BLIZANCI

Ona: Merkur u četvrtom polju donosi vam razne porodične polemike ili bavljenja pitanjem stana. Mnogi pripadnici vašeg znaka žele da promene mesto življenja. Pod uticajem  Marsa imaćete dovoljno energije da se boriste za svoje ciljeve na poslu. Bićete spremni da se suprotstavite stavovima sa kojima se ne slažete. Vodite računa da bliske osobe ne uvredite pogrešnim rečima. Ako se bavite nekretninama položaj planeta radi za vas.

On: Ulazak Mrsa u treće polje ukazuje da ćete biti strogi prema svima koji vas okružuju. Bićete u fazi kada kritikujete mnoge osobe za ono što jesu ili njihove izbore. Sve što se tiče porodice i stana možete da rešavate u ovom periodu. Ako ste planirali da renovirate ili kupujete neke nekretnine dobar je trenutak. Na ljubavnom planu flertujete sa više osoba, a zapravo vam treba emotivna sigurnost i garancije.

RAK

Ona: Naglašeno treće polje stvara vam prilike da ostvarite odlične pregovore. Ovo može biti nazaka da ćete realizovati neki plan koji ste imali u vidu ili potpisati ugovor koji vam je važan. Iskoristite pozitivan uticaj Jupitera koji vam otvara sva vrata, samo treba da se setite da ste u poziciji da birate. Budite oprezni sa Lavovima i Ovnovima oko finansija.

On: Pod uticajem Sunca i Merkura jača vaša volja tako da ćete imati neverovatnu pokretačku energiju. U ovom periodu treba da završite papirologiju koju imate jer vam Sunce stvara povoljne prilike. Vaša moć ubeđivanja je velika tako da ćete lako ubediti druge u svoje stavove. Mnogima predstavljate uzor za razne stvari.

LAV

Ona: Promišljena pozicija Sunca ukazuje da u ovom periodu ništa ne prepuštate slučaju. Najviše energije usmerćete na ostvarivanje finanijske dobiti. Venera vam donosi simpatične razgovore i dopisivanja sa muškarcima koji žele da vas osvoje rečima. Od sredine nedelje osetićete nalet nove energije koja će vam doneti dodatu snagu i volju da se boriste za sve što želite. Od kraja nedelje većina Laviva biće aktivna na svim planovima.

On: Naglašeno drugo polje ukazuje da ako budete taktični da ćete ostvariti veliku zaradu. Možete čak da dobijete priliku za dodatan posao koji će biti bolje plaćen.Uran vam ne olakšava emotivnu situaciju jer imate promene mišljenja o tome šta želite, ali vas Jupiter stavlja u situacije u kojima spoznajete svoju senzitivnost. Pojačanu nervozu počećete da osećate od sredine nedelje.

DEVICA

Ona: Merkur u vašem znaku donosi vam preduzimljivost, taktičnost i mogućnost za pregovore. Sada je pravi period za realizaciju planova. Reklo bi se da u ovom periodu imate prioritet da ostvarite svoje lične potrebe, a da zapostavite sve druge ljude, uključujući i partnera. Bićete ponajviše koncentrisani na sebe. Mars u dvanaestom polju ukazuje da imate osobe kojse nisu sasvim iskrene, tako da slušajte samo svoju intuiciju.

On: Izraženo prvo polje donosi vam period ličnih transformacija. Rad na sebi, nove ideje i sprovođenje planova su vaš prioritet. Konačno ste rešili više pažnje da posvetite ličnom usavršavanju i napredovanju. Uran vas sve vreme stvara promene na poslu. Međutim, uz Sunce i Veneru u ovom periodu mnogo toga zavisi od vašeg ličnog agažovanja.

VAGA

Ona: Planete u dvanestom polju donose vam stalna preispitivanja i promene raspoloženja. Pod uticajem Venere mnogi žele da budu u vašem društvu ali niste spremni da govorite o svojim osećanjima. Nakon nekoliko nedelja konačno ulazite u bolji period za posao i partnerstvo. Jedan Lav lako može da vam ponudi saradnju. Ako ste slobodni, prijatelji će vas upoznati sa ambicioznim muškarcem.

On: Planete u dvanaestom polju možete da iskoristote za kreativne momente ali i duga putovanja. Izuzetno ste privlačni osobama suprotnog pola, stim  što ćete od kraja nedelje ući u bolji period za partnerstvo. Tenzije koje su postojale na poslu prestaju tako da ćete situaciju moći realnije sa sagledate. Saturn vam stvara finansijske probleme.

ŠKORPIJA

Ona: Pošto Mars ulazi u Lava vi ćete tokom narednih dana biti mnogo više angažovani oko posla. Venera u Vagi sve vreme vam svara osećaj konfuzije u ljubavi. Treba da se suzdržite bilo kakvih radikalnih odluka u odnosu sa partnerom jer mogu biti trenutno pogrešne. Možete da se oslonite na prijateljsku podršku jedne Device ili Lava.

On: Ulazak Marsa u Lava ukazuje da ćete imate pojačane tenzije na poslu ali i više obavezea. Koliko god želeli da se odmarate ili budete smireni u ovom periodu nećete moći. Jedna osoba zemljanog znaka biće spremna da učini veliku uslugu za vas, a nije isključeno da će se to odnositi na posao. Vodite računa sa brzopletim odlukama u ljubavi, jer mnogo toga nije onako kako trenutno deluje.

STRELAC

Ona: Jupiter u Raku uči vas novi vrednostima u životu, tako da ste došli do momenta kada spoznajete šta su vam prioriteti. Planete u desetom polju ukazuju an nove poslovne prilike. Iako će vas mnoge sitnice nervirati na radnom mestu, nije isključeno da ćete baš u ovom periodu napredovati. Pošto Mars ulazi u deveto polje ljubav može da vam se dogodi na putovanju ali i kao poznanstvo preko posla.

Ona: Planete u Devici teraju vas da budete praktični i organizovani na poslu. U ovom periodu ćete mnogo toga morati rutinsni da obavljate i reagujete brzo, iako će vam to biti nezanimljivo. Venera vam donosi šiti krug prijatelja i mnoštvo susreta. Nije isključeno da će jedna prijateljica pokušati da flertuje sa vama.Poziciju Jupitera treba da iskoristite u sledećem periodu za potraživanje većeg novca ili nasledstva.

JARAC

Ona: Mars konačno napušta znak Raka tako da ćete osetiit olakšanje i prestati da se svađate sa osobama vodenog znaka. Mnogi pripadnici vašeg znaka su imali nadmetanja u braku, što im je smetalo. Odlična pozicija planeta u devetom polju ukazuje na kontakte sa inostrasntvbom ili neki vid usavršavanja. Ako ste mladi iskoristite period za polaganje ispita.

On: Dobri aspekti planeta vam donosi istrajnost i lako ostvarivanje planova. Ovo se naročito odnosi na posao, tako da treba da prihvatite ponudu osobe zemljanog znaka. Od sredine nedelje prestaćete da osećate tenzije u odnosu sa osobom do koje vam je stalo jer ćete biti popustljiviji. Na poslu ete imati ubeđivanja sa Vaga i Bikovima oko različitih stavova.

VODOLIJA

Ona: Izazovna pozicija Urana ne deluje olakšavajuće na vas tako da u najmanju ruku prolazite kroz promene. Ovo jeste period u kome vam se dešavaju sveobuhvatne životne promene i od vas se očekuje da reagujete pravovremeno. Mars ulazi u Lava što vam otežava bilo kakve kompromise, pa vodite računa ako ste u braku ili dužoj vezi. Jedna osoba zamljanog znaka uspeće fizički da vas privuče već pri prvom susretu.

On: Uranovi aspekti govore o promenama koje vam teško padaju, tako da ste spremni preko noći da donesete radiklane odluke. Jupiter vam donosi pomoć Rakova na poslu, dok ćete sa Lvovima i Ovnovima imati otežanu komunikaciju. Ako ste u dužoj vezi zahtevaćete više slobode . Sunce vam donosi razrešenje pitanje nekog nasledstva.

RIBE

Ona: Planete u Devici deluju na vašu maštu tako što ukazuju da je vremne za realizaciju planova. Ovo je vremen u kome ideje treba da spovodite u delo. Mars u šestom polju donosi vam dinamičniji period na poslu koji će početi od sredine nedelje. Možete lako emotivno da se zaiknteresujete sa nekoga ko je mnogo racionalniji od vas. Imaćete veće troškove.

On: Planete u sedmom polju podsticajno deluju na vaše ideje tako da ćete biti primećeni gde god se budete pojavljivali. Mnogim osobam delovaćete promišljeno i organizovano. Iako ćete povremeno biti u raskoraku između onoga što želite i radite ovaj period je konstruktivan za usavršavanje. Jedna racionalna ženska osoba osvojiće vas svojim jasnim stavovima o životu.
(Pressonline)
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар