Nedeljni horoskop 18-25. avgust/kolovoz 2013.

Venera  je od 16. avgusta  u Vagi, u kojoj će ostati do11. septembra kada prelazi u Škorpiju. To će najviše osetiti vatreni i vazdušni znaci, Ovnovi, Blizanci, Lavovi, Vage, Strelci i Vodolije. Osim fizičkog prolepšavanja i poboljšanja finansijske situacije, prelazak Venere preko Vage, donosi nam i nova uzbuđenja na ljubavnom planu. Ali, da se sada pozabavimo sledecom nedeljom...

OVAN

Ona: Drugi deo sedmice za većinu pripadnika vašeg znaka donosi poslovne promene. Možete da očekujete pozitivan pomak u odnosima na poslu ili dobijanje neke prilike koja će vam značiti u karijeri. Mars vam i dalje stvara tenzije u porodici. Venerini aspekti ukazuju d avam se dopada osoba koja je šarmantna ali iz nekog razloga neodlučna, što vas irititra.

On: Ne tako povoljna pozicija Marsa negativno utiče na vaše raspoloženje i situaciju sa porodicom i bliskim osobama. Međutim, dobar uticaj Merkura i Sunca od petka treba da iskoristite za poslovne uspehe. Imaćete odličnu saradnju sa Devicom i Lavom. Moguće je da vam se dopadaju dve ženske osobe ali trenutno ne možete da procenite šta je najbolja opcija za vas.

BIK

Ona: Venera u Vagi ukazuje da većinu energije usmeravate na posao. Bez obzira na to, planete u petom polju od kraja nedelje ukazuju na uzbudljiva dešvanja na ljubavnom planu. Pod uticajem Marsa muškarac vodenog znaka pokušava da ostvari komunikaciju sa vama koja vam ne deluje primerena. Sa mnogima osobama možete imati problema u razumevanju.

On: Pozicija Venere donosi vam turbulentan period na poslu, pa ćete imati problem da se dogovorite oko uslova. U drugom delu nedelje ulazite u lep period za emocije, pa je povoljan trenutak za početak nove ljubavne veze. Treba da poradite na svom odnosu sa osobama koje vas orkužuju jer vas Mars navodi na konflikte. Možda treba dva puta da razmislite pre nego što svima kažete sve što mislite.

BLIZANCI

Ona: Do petka treba da iskoristite momente za pregovore i završavanje papirologije. Krajem nedelje ualzite u fazu kada ćete se više baviti porodicom i stambenim pitanjima. Na poslu vam je najbitiniej da ostvarite sigurnu zaradu. Rak može da vam ponudi poslovno partnerstvo koje može da vam donese zaradu. Raspoloženi ste za flert i izlaske na mesta javnog tipa.

On: U sledećoj nedelji i dalje treba da se trudite maksimalno da iskoristite dobar uticaj Merkura za kraća putovanja i pregovore. Bilo kakav vid papirologije koji planirate da završite treba da radite do petka. Mars vas tera da tražite bolje plaćen posao, iako vam mnogo toga deluje komprlikovano. Uz pomoć osoba vodenog znaka možete da uvećate zaradu.

RAK

Ona: Nervoza koju osećate zbog Marsa najviše vas ometa na emotivnom planu. Krajem sedmice ulazite u odličan period za pregovore i kraća putovanja. Od kraja nedelje možete da obnovite kontakte koji će vam pomoći u daljim životnim odlukama.Kombinacija Plutona i Jupitera probudila je orgomnu energiju u vama tako da ste koncentrisani na posao i nećete odustati od svojih ciljeva dok ih ne ostvarite.

On: Bez obzira na uticaj Marsa koji vam stvara stres i nervozu, vi ste u poziciji da napravite ključne promene u svom životu. Poslovna situacija može delovati promenljiva ali ćete u periodu u roku od nekoliko meseci uspei da ostvarite svoje ciljeve. Od kraja nedelje možete da se odlučite na kraće putovanje, a  Device i Lavovi će vam prijati u komunikaciji.

LAV

Ona: Mnogi pripadnici vašeg znaka usmeriće energiju na zaradu novca u narednom periodu. Najvažnije će vam biti da se materijalno osigurate. Period od drugog dela nedelje je odličan za dodatnu zaradu. Ako ste u vezi, Uran vam stalno donosi situacije toplo-hladno, kao i da niste sigurni šta tačno želite od partnera. Dopadate se jednoj osobi koja nije spremna otvoreno da vam pokaže svoja osećanja.

On: Pomeranje planeta u Devicu čini vas koncentrisanim na finansije. Biće vam važno da ostvarite dobru zaradu i stalno ćete se pribojavati da niste dovoljno zaradili. Reklo bi se da će vaše manje brige biti učestalije, ponajviše jer ste sami sebi nametnuli neke principe. Ako ste u dužoj vezi, lako možere odlučiti da raskinete odnos.

DEVICA

Ona: Netsbilan period i česte promene raspoloženja koje osećate trajaće do kraja semdice kada ulazite u povoljniju fazu. Sve što planirate ili nameravate da zatražite od nekiga treba da počnete od vikenda. Mnoge situacije će vam delovati potpuno drugačije od drugog dela nedelje. Na poslu možete da očekujete turbulentan period, ali krajem nedelje ulazite u bolji momenat za pregovore i vesti.

On: Reklo bi se da zbog uticaja Merkura trenutno imate manje energije da se suočavate sa bilo kakvim životnim okolnostima. Na vas sve mnogo više utiče, pa ste ranjivi. Ovo je period u kome treba da se suočite sa nekim ličnim strahovima ili poteškoćama, kao i da poradite na sebi. Do kraja sedmice će vam prijati razgovori sa osobama koje imaju razumevanja za vas.

VAGA

Ona: Iscrpljujući uticaj Marsa sve vreme vam donisi poteškoće na poslu. Uranovi aspekti deluju nestabilno na vaš odnos sa partnerom ili brak. Reklo bi se da je u ovom periodu kompromis neophodan ali zbog uticaja i Marsa i Urana to vam jako teško pada. Niste spremni za prilagođavanja. Zbog uticaja Venere delujete privlačno i šarmantno na većinu ljudi. Ako planirate odlazak na put, kraj nedelje je idealan za dugačka putovanja.

On: Pod uticajem Marsa i Urana reklo bi se da prolazite kroz stresan peirod, kako na poslu, tako u odnosu sa partnerom. Treba da vodite računa kako se postavljate na poslu jer nema potrebe da ulazite u beskorisne konflikte. Ulazite u lep period za putovanja u inostranstvo. Ovo je takođe nova životna faza sa više preispitivanja. Nezadovoljnosto na emotivnom planu može da potraje, mada ćete biti zadovoljni sa kratkotrajnim flertom.

ŠKORPIJA

Ona: Venera u polju tajni ne olakšava vam situaciju u ljubavi tako da možete lako da saznate neke partnerove skrivene motive koji vam ne odgovaraju. Od kraja nedelje imaćete iskrenu podršku prijatelja za bilo kakve dileme. Uran vam stvara neočekivane situacije na poslu. Pozicija Jupitera donosi vam veće troškove. Nije povoljno se se upuštate u veze koe namju perspektivu.

On: Saturnova energija tera vas da posmara život iz drugačijeg ugla. Venera u Vagi nije povoljna za vaš odnos sa partnerom, tako da ćete biti nepoverljivi ili se suočiti sa nekim okolnostima koje vam ne odgovaraju. Uran vam donosi prepreke na poslu zbog čega ćete biti stalno nervotni. Nije isključeno da ćete menjati radno mesto.

STRELAC

Ona: Nepovoljni aspekti Jupitera ukazuju da ste često zabrinuti da nemate dovoljno garancija za bilo šta što radite. Mnogi pripadnici vašeg znaka zabrinuti su zbog finansija ili nekog naslestva. Situacija od kraja nedelje postaje dinamičnija. Pozicija Merkura ukazuje da će vam se udvarati mlađi, uspešan muškarac. Preko prijatelja pokušavate da ostvarite poslovni kontakt koji vam je potreban.

On: Položaj Jupitera donosi vam razne promene raspoloženja i zabrinutost. Mnogo toga vam deluje nerešivo, ali ste zapravo vi trenutno u fazi kada sve probleme preuveličavate.U emotivnom smislu mešate ljubav i prijateljstvo. Od kraja nedelje na poslu ćete početi da osećate veći pritisak. Devica može da bude prilično zahtevna prema vama.

JARAC

Ona: Iako vam Mars stvara nervozu, pod uticajem Plutona nastojite da budete istrajni u svemu što radite. Imate neverovatnu pokretačku energiju. Drugi deo sedmice donosi vam lepe prilike za putovanja. Privlačiće vas ambiciozni muškarci. Na neki način emotivno osećate pritisak jer ste u raskoraku između onoga što želite i treba da radite. Ne treba da rizikujte sa novčanim ulaganjima.

On: Planetarni uticaj ukazuje da imate priliku da nametnete drugima svoje stavove. Mnogi vas doživljavaju strožije nego što jeste, tako da ste stvorili jednu novu sliku o sebi u stvarnosti. Imate visoke poslovne ciljeve, a saradnja sa Vagam može da vam bude zanimljiva. Imaćete najmanje dve prilike za putovanje. Nemojte da dozvolite da vas Ovan nagovori na pogrešnu finansijsku odluku.

VODOLIJA

Ona: Nezahvalna pozicija Urana vas stavlja na razne testove, tako da je bitno da ne odnosite odluke na brzinu. Mars vam već ceo mesec stvara tenzije na poslu tako da nemojte da budete začuđeni ako budete imali češće konflikte. Pozicija Venera može da vam donese romansu na putovanju ili zajednički odlazak u inostranstvo sa osobom do koje vam je stalo.

On: Ulazak planata u osmo polju može da vam donese veću novčanu zaradu, ali treba svakako da budete oprezni sa potezima koje pravite jer vam Uran donosi troškove. Poziciju Venere treba da iskoristite za kontakte sa inostrasntvom. Treba da imate u vidu da vam Mars remeti poslovne planove, tako da ćete ovu sedmicu morate sa sačekate sa važnim potezima.

RIBE

Ona: Do petka treba da iskoristite dane za poslove poduhvate jer vam planeta donose energiju i preuzimljivost. Od vikenda počinjete da budete više koncentrisani na osobu do koje vam je stalo. Kraj nedelje je povoljniji za susret bilo koje vrste. Ako ste slobodni, imaćete barem dva različita udvarača. Lep je period za putovanja.

On: Planete u šestom polju ukazuju da imate potrebu da se dokazujete na poslu i srešćete osobe koje će to umeti da cene. Energični ste i dobro organizovani. Uz to, Neptun pojačava vaše stvaralačke potencijale tako da će mnogi želeti da sarađuju sa vama. U ljubavi počinjete da budete aktivniji od kraja nedelje jer ćete imati mnogobrojne susrete.
(Pressonline)
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар