Nedeljni horoskop 30. jun - 6. jul 2013.

Device, vaši pokušaji da sredite finansije i nekretnine, kreće sa mrtve tačke, zahvaljujući ulasku Jupitera u znak Raka * Rakovi, nalazite se na početku perioda koji bi mogao da bude presudan u vašoj karijeri * U ovom periodu bićete veoma angažovani na poslu, ali i zabrinuti...

OVAN (21. 3. - 20. 4)

Posao - Ukoliko se bavite privatnim biznisom, poštujte zakonske propise, jer u suprotnom možete biti neprijatno iznenađeni onim što će se o vama otkriti. Takođe, možete biti žrtva afere ili nekog skandala, a u najboljem slučaju predstoji vam neprijatna scena u firmi ako ne budete prilagodljiviji ili spremni na neki dogovor.

Ljubav - Neko i te kako kritikuje vaš način života, ali vi se mnogo ne obazirete na to. Ako ste slobodni, na kućnoj zabavi upoznaćete zanimljivu, ambicioznu osobu koja zbog posla često putuje i uspostavićete sjajnu vezu. Verujete u dobre namere jednog Jarca ili Škorpije, čak i kada vas kritikuju. Mladi, slobodni Ovnovi koji planiraju odlazak u inostranstvo, upoznaće osobu koja će im odmah biti veoma draga.

Zdravlje – Dobro se osećate.


BIK (21. 4. - 21. 5)

Posao – U ovom periodu bićete veoma angažovani na poslu, ali i zabrinuti, jer vam se čini da ne možete u potpunosti da vladate situacijom zbog jednog Ovna ili Škorpije koji nameću svoje uslove rada. Nemojte se nervirati ukoliko vam saradnik predloži nešto što vam ne odgovara, jer ćete biti u mogućnosti da se dogovorite oko zajedničkog posla, i to pod vašim uslovima.

Ljubav - Očekujete strastvenu vezu, ali ćete biti sasvim zadovoljni i ako dođe samo do flerta. Ne bi trebalo da odbacujete mogućnost nastavka veze sa Škorpijom ili Strelcem, odnosno sa nekim koga ste dugo poznavali i ko vam je oduvek bio veoma drag. Ne budite previše racionalni u svemu, naročito ne u ljubavi. Dopustite sebi da se zaljubite.

Zdravlje - Pazite se oštrih predmeta.


BLIZANCI (22. 5. - 21. 6)

Posao - Saznaćete nešto veoma važno što će biti polazna tačka za vaše dalje planove, posebno kada je u pitanju saradnja sa Ovnom, Škorpijom ili Jarcem. Saradnici će vas staviti u dilemu, pa ćete morati da se opredeljujete. Pokušajte da budete maksimalno racionalni prilikom donošenja odluke, jer ćete u protivnom i sami postati žrtva spletke. Moguća je vest o povećem novcu koji vam duguju.

Ljubav - Ako ste mladi i zaljubljeni, postoji mnogo toga što o osobi koja vam se dopada ne znate. Ukoliko se vi ili partner bavite sportom, spremni ste da donesete odluku o zajedničkom životu i verovatno ćete planirati da to uradite na prilično originalan način. Na putovanju predstoji mnogo prijatnih trenutaka, pogotovo ako se radi o službenom putu.

Zdravlje - Budite pažljiviji u sportskim aktivnostima.


RAK (22. 6. - 22. 7)

Posao – Nalazite se na početku perioda koji bi mogao da bude presudan u vašoj karijeri. Moraćete mnogo toga da postavite na nove osnove i da reorganizujete svoj život. Merkur u retrogradnom hodu preko vašeg znaka pomoći će vam da mnoge stvari dovedete u red, posebno ukoliko to nameravate da uradite sudskim putem. Očekivanja u vezi sa inostranstvom mogla bi da se ostvare brže nego što očekujete.

Ljubav - Uticaj Marsa prilično vas iritira. Nešto u vezi sa vašim porodičnim životom stvara vam konstantne probleme. Nezadovoljni ste, povlačite se u sebe i nerado pričate o onome što vas tišti. Vaši najbliži nemaju mnogo razumevanja za vas, ali i vi im ne olakšavate posao time što ne želite o sebi da pričate. Teško komunicirate sa osobama u vodenim znacima.

Zdravlje – Moguća povreda.


LAV (23. 7. - 22. 8)

Posao – Bilo bi dobro da budete realniji kada su troškovi u pitanju, da korigujete planove i da procenite šta je realno u vašem poslu. Prevelike ambicije mogu vas odvesti u zaduživanje. Neko iz vaše okoline, moguće neko od roditelja, izuzetno je ambiciozan i podstiče vašu ambiciju. Nemojte biti žrtva ni tuđih ni sopstvenih zabluda. Mladi Lavovi su pod velikim uticajem atuoriteta i osoba sa kojima rade.

Ljubav – Tokom ovog perioda poželećete da budete sami i taman kada budete pomislili da je vaš ljubavni život prilično sumoran i da je veza na kraju, doživećete nešto izuzetno prijatno. To može da bude poziv za izlazak ili će vam neko najaviti posetu. Partner ima veliki uticaj na odluke koje se tiču karijere.

Zdravlje - Izbegnite veće količine alkohola.


DEVICA (23. 8. - 22. 9)

Posao – Vaši pokušaji da sredite finansije i nekretnine, kreće sa mrtve tačke, zahvaljujući ulasku Jupitera u znak Raka, što znači da ćete uspeti da regulišete nešto sudskim putem. Ipak, dokumentaciju nećete uspeti tako lako da dovedete u red. Kontakt sa osobama koje žive u inostranstvu mogao bi da bude od velikog značaja.

Ljubav - Položaj Neptuna i Urana označava mogućnost razdvojenosti od osobe koja vam je draga. Verovatno ćete vi biti na nekom službenom putovanju, ili ćete toliko biti opterećeni poslom, čak i ukoliko ga obavljate u okviru svoje porodice, tako da nećete imati dovoljno vremena za najbliže. Ako ste na početku veze ili želite nekome da se udvarate, verovatno pokušavate da to učinite na originalan način.

Zdravlje – Više se krećite.


VAGA (23. 9. - 22. 10)

Posao – Bilo bi dobro da vodite urednu dokumentaciju za sve što radite, jer vam to može biti od velike koristi. Svaki posao sa strancima u ovom trenutku izgleda najisplativiji. Retrogradni Merkur u Raku može vas dovesti u konfliktnu situaciju sa osobama na koje ste računali. Mlade i ambiciozne Vage tokom ovog perioda mogao bi da isprovocira stav pretpostavljenog ili nekog ko odlučuje o njihovom statusu.

Ljubav - Nemojte u afektu raskidati vezu ili na brzinu stupiti u brak koji neće biti dugog veka. Za sve što radite računajte najviše na sebe, a manje na bližnje. Mlade i slobodne Vage previše očekuju od osobe koju su upoznali preko Fejsbuka ili slične društvene mreže. Susret na nekom putovanju je ono na šta već dugo čekate.

Zdravlje – Bavite se rekreacijom.


ŠKORPIJA (23. 10. - 22. 11)

Posao - Tokom ovog perioda bićete previše osetljivi na sve što se tiče utiska koji treba da ostavite na druge, jer retrogradni Merkur i Jupiter podstiču vašu ambiciju, ali verovatno ne umete da nađete pravi način da se nametnete. Jedna Vaga, Rak ili Lav pokušavaju da se s vama dogovore oko važnih pitanja, koja se tiču kako njihovih tako i vaših poslovnih aranžmana.

Ljubav - Uticaj Jupitera iz znaka Raka mogao bi da nagovesti pomirenje sa partnerom, pogotovo ako ste u poslednje vreme bili u prilično zategnutim odnosima. Ukoliko ste slobodni, moguće je da imate tajnu simpatiju i da se ne usuđujete da joj date na znanje šta osećate, pogotovo ako mislite da nije slobodna.

Zdravlje – Bolovi u nogama.


STRELAC (23. 11. - 21. 12)

Posao - Okupirani ste problemima u vezi sa novcem ili vašim radnim mestom, jer vam se čini da je nesigurno. Ako radite u privatnoj firmi, verovatno ste u nekim nedoumicama kako dalje da postupite. Nešto nije u redu na vašem radnom mestu. Možda je u pitanju sukob između vaših kolega, a u kojem bi vi trebalo da posredujete, ili je posredi sukob između vas i vašeg pretpostavljenog. Budite oprezni u radu sa Ovnovima i Lavovima.

Ljubav - Položaj Marsa donosi preteranu potrebu za uzbuđenjima. Kada je ljubav u pitanju njegov položaj može označavati potrebu za velikom idealnom ljubavlju, ali ponekad simbolizuje i tugu za izgubljenim vremenom i prošlošću. Potrebno je da pokažete više inicijative u vezi sa nečim što vam je veoma bitno, a tiče se vaše ljubavne veze.

Zdravlje - Dobro se osećate.


JARAC (22. 12. - 20. 1)

Posao - Novi poslovi prilično su vas okupirali i energetski se jako trošite, ali znate da nemate izlaza, naročito ukoliko ste usred nekog velikog projekta sa strancima. Tačno znate šta hoćete, ali paralelno radite najmanje dva posla, očekujući da će oba biti uspešna. Tokom ovog perioda očekuju vas dobici s nekoliko strana. Ne oslanjajte se mnogo na druge nego samo na sebe, kada su u pitanju rokovi za izvršenje posla.

Ljubav - Mnogima je stalo da se sa vama sretnu ili da vas upoznaju, ali vi ste prilično distancirani, jer vam tako odgovara. Nekome je posebno bitno da dobije priliku da s vama razgovara o nekim događajima iz prošlosti, ali vi ne želite ni sa kim da pričate o svojim brigama. Ukoliko ste partneru nešto obećali, potrudite se da to ispunite, jer je nestrpljiv i jako detinjast.

Zdravlje - Smanjite obroke.


VODOLIJA (21. 1. - 19. 2)

Posao - Položaj Jupitera i Merkura u odnosu na vaš znak prilično vas iritira i čini nesigurnim. Nalazite se u konfuznom stanju, bar kada su u pitanju vaše redovne obaveze. U svakodnevni posao pokušavate da unesete intuiciju i emocije, što vam u stvari više odmaže nego pomaže. Previše ste ozbiljni, moguće je da imate problema sa zakonom ili vam neko preti. Očekujete poziv jednog Ovna za saradnju.

Ljubav - Partner vam zamera da niste dovoljno delikatni, ali u ovom periodu bićete u prilici da se pokažete u drugačijem svetlu. Sa osobom koja vam je draga možete provesti izuzetno prijatan dan ili povesti razgovor o nečemu veoma važnom. Ukoliko ste na početku veze ili nameravate da se udvarate, pravi je trenutak za to. Okupirani ste razmišljanjima o braku.

Zdravlje – U dobroj ste formi.


RIBE (20. 2. - 20. 3)

Posao – Ne bi trebalo da imate problem u komunikaciji sa kolegama, pogotovo ako radite sa strancima, jer je pozicija Jupitera dobra, a imate i "pomoć" Plutona i Saturna. Moguće je da ste se prihvatili posla za koji niste sigurni kako će se završiti i pokušavate da dobijete u vremenu. Ipak, jednog dana ćete morati da uradite to što vam stoji, a čega se bezrazložno plašite.

Ljubav – Trenutno ste u nekoj vrsti zanosa, možda vam se nedavno udvarao neko ko se bavi umetnošću i na tu osobu intenzivno mislite. Dopada vam se osoba izuzetne inteligencije, koja poseduje parapsihološke sposobnosti. Možda se radi o lekaru, umetniku ili sportisti. Vaš partner je mnogo jača osoba od vas, a uz to je i vrlo dominantan.

Zdravlje - Budite oprezni ako nameravate da putujete. (Novosti)
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар