Nedeljni horoskop 26. maj - 2. jun 2013.

Bikovi, Venera u drugom polju donosi vam razne finansijske mogućnosti * Blizanci, skup planeta u vašem znaku donosi vam prenaglašena emotivna stanja jer se sve događa istovremneo i treba odmah da reagujete * Vodolije, planete u petom polju ukazuju da osećate olakšanje iako vas Mars i dalje čini prilično nervoznim...


OVAN


Ona: Do subote Mars će uticati da rešavate finansijaka pitanja. Narednih sedam dana povoljni su za pregovore, pa treba da iskoristite dane na poslu i da zahtevate svoje uslove. U drugom delu nedelje jedan Rak ili Blizanac može imati zanimljiv poslovni predlog za vas. Od kraja nedelje mnogi pripadnici odlučiće se za kraće putovanje. Muškaraci vazdušnog znaka mogu da privuku vašu pažnju.
On: Pošto je naglašeno treće polje, sve što vam treba nalazi se u vašoj blizini. Odnosno, sva rešenja nalaze vam se ispred „nosa“ i samo treba da shvatite da nema razloga za nervozu. Koristite dane za pregovore i potpisivanje ugovora. Na poslu ćete sklopiti dobar pregovor, a od kraja nedelje možete da se upustite u započinjanje samostalnog biznisa. Takođe, u komšiliku ili u okolini nalazi se ženska osoba sa kojom možete o svemu da razgovarate, a to vam je potrebno.



BIK


Ona: Venera u drugom polju donosi vam razne finansijske mogućnosti. To znači da možete da radite dodatni posao koji će vam doneti neku zaradu. Vaša glavna preokupacija poslednjih dana jeste novac, ali ne bi trebalo toliko da se brinete jer je period povoljan. U emotivnom smislu jedan Blizanaca će uspeti da vas zaintrigira početko juna. Pošto Mars napušta vaš znak naredne subote, osetićete veliko olakšanje, a nervoza će prestati.
On: Dobra pozicija Venere ukazuje na odlične finansijske pregovore. To je takođe povoljno za vaš posao jer možete da dobijete povišicu ili zahtevate veću zaradu. Do naredne subote treba da istrpite tenzije koje vam stvara Mars, a iza toga dolazi harmoničniji period sa više pozitivnih momenata. Prestaćete da osećate ljutnju i bes zbog koje ste mnoge odnose učinili neshvatljivim. Tako da, potudite se da budete što tolerantniji narednih dana jer će se ubrzo sve promeniti u vašu korist.



BLIZANCI


Ona: Skup planeta u vašem znaku donosi vam prenaglašena emotivna stanja jer se sve događa istovremneo i treba odmah da reagujete. Ljubav, posao, porodica, sve se događa istovremeno. Sada je vaših pet minuta. Ukoliko niste rešili neka pitanja sada je pravi momenat da to uradite jer vam planete donose razne pogodnosti. Snove koje ste sanjali, a niste imali hrabrosti da ih živite, ostvariće se se u narednih mesec dana. Pritisak Marsa počećete da osećate od 1. juna, tako da iskoristite naredne dane da delujete.
On: Pozitivan uticaj planeta znači da je period više nego dobar za poslovne i privatne stvari. Mnogi Blizanci razmišljaju o braku, porodici ili ostvarenju nekog poslovnog sna. Sve to može da se ostvari jer je godina naklonjena za bilo kakve akcije. U ovom periodu mnogi ljudi veruju u vaše potencijale tako da smao treba da se prepustite svemu što dolazi. Ovo je prilika da rizikujete, a da se to sve okrene u vašu korist.



RAK


Ona: Većina planeta u dvanaestom polju ukazuje da ste u fazi kada ste zatvoreniji, promenljivog raspoloženja i nepoverljvi. Trebalo bi ako možete da odete na odmor ili provedete neke momente sami kako biste što bolje shvatiti životne situacije u kojima se nalazite. Ne treba da preduzimate važne korake na poslu ili na privatnom planu jer mogu biti pogrešni. Trenutno mnogo toga nje tako kako vam deluje da jeste. U ljubavi možete da naletite na intrige ili neiskrene partnere.
On: Izraženo dvanaesto polje ukazuje da imate manje energije nego inače. Često menjate raspoloženja i nije isključeno da ste povremeno depresivini. Ovo je prolazna faza koja vas priprema za životne promene koje dolaze od kraja juna meseca. Treba da budete strpljivi i ne pravite drastične poteze.Poslovne prilike koje očekujete stižu, ali ne odmah kako biste želeli. U ljubavi ste verovatno zbunjeni jer su vam osećanja pomešana, ali budite strpljivi do kraja meseca.




LAV


Ona: Jedanaesto polje donosi vam razne mogućnosti. U ovom periodu spoznaćete ko su vam pravi prijatelji. Moguće je da ćete mešati ljubav i prijateljstvo, pa zbog toga biti u dilemi šta osećate prema jednom muškarcu. Prijaće vam izlasci na mesta na kojima ima mnogo ljudi, jer osećate da su vam potrebni kontakti bilo kakve vrste. Bićete mnogima zanimljivi i šarmantni.
On: Pozicija Sunca čini vas pozitivnim i raspoloženim za druženje. Verovatno će vam u ovoj fazi biti važnije da budete na usluzi prijateljima nego voljenoj osobi. Prijaju vam društvena događanja i mesta na kojima ima različitih tipova ljudi. Drugi deo nedelje donosi vam priliku za dodatnu zaradu, moguće kroz inostranstvo.



DEVICA


Ona: Prvih dana sedmice pokušavaćete što bolje da se organizujete na poslu. Drugi deo nedelje mnogo je povoljniji za vas jer ćte konačno pronaći zajednički jezik sa osobom do koje vam je stalo. Krajem nedelje ulazite u period sa više prijateljskih druženja. Ako ste slobdodni, možete da očekujete da će prvi deo juna da vam donese nova poznanstva u ljubavi i novu vezu.
On: Prvih par dana nedelje imaćete utisak da treba da ostvarite bitne poteze u karijeri. Ne treba da budete nepromišljeni, već taktično da sačekate drugi deo nedelje kada će vam planete biti naklonjene. Device koje su u braku ili planiraju da započnu zajednički život sa partnerom, drugi deo nedelja vam donosi dbre mogućnosti. Prijatelj u znaku Raka će vam biti velika podrška.


VAGA


Ona: Venera i Jupiter vam donose dobre prgovore sa inostranstvom. Sada je prilika da usavršavate jezik ili polažete neke stručne ispite. Mnogim pripadnicama vašeg znaka može da se dogodi ljubav sa nekim ko nije iz vašeg grada. Ako ste razvedeni, vreme je za novo poznanstvo. Na poslu možete da očekujete pozitivan razvoj situacije od drugog dela nedelje. Saradnja sa Ribama, Škorpijama i Rakovima će biti dobra.
On: Naglašeno deveto polje vuče vas ka inostranstvu, tako da ćete imati putno kontakata sa strancima. U ovom trenutnu sve vaše mogćnosti mnogo su bolje u nekom drugom gradu ili državi nego ovde gde se nalazite. Verovatno uveliko planirate putovanje i to bi bio pravi izbor. Vodite računa da pogrešno ne uložite novac jer jedna osoba može da vas nagovori na negativnu odluku.



ŠKORPIJA


Ona: Pošto će Mars sledećih nekoliko dana da se nalazi u Biku i dalje ćete imati utisak da ste pogrešno shvaćeni, kako od partnera tako od osoba koje srećete na poslu. Zbog Saturna koji ide unazad sve vam ide sporije nego što biste želeli, a povremeno gubite interesovanje za ono što radite. Planete u osmom polju treba da iskoristite za sponzorstva. Od drugog dela nedelje ulazite u povoljnan period za putovanja.
On: Još nekoliko dana treba da budete strpljivi jer vas Mars nervira i stvara nepsorazume sa osobama koje srećete. U ovom periodu finansije su vam prioritet. Prijatelji mogu da vam predlože putovanje na koje biste išli u prvom delu juna. Ako ste u vezi ili braku, od narednog vikenda osetićete olakšanje jer će Mars prestati da vam donosi tenzije.




STRELAC


Ona: Veliki broj planeta sedmom polju daje vam mogućnost da utičete na situacije koje vam se dešavaju. Osim što ćete imati brojne udvarače, na poslu možete da očekujete bolju poziciju. Strelčevi u dugim vezama mogu lako da razmišljaju o braku. U drugom delu nedelje Merkur vam donosi dobar period za novac. Od 1. juna možete da očekujete smanjenje tenzija na poslu jer Mars prestaje da vam stvara konflikte. U ljubavi postajete zahtevniji jer ćete imati veća očekivanja.
On: Izraženo polje javnosti donosi vam dobru poziciju u svakom smislu. Na poslu će vaš stvar itekako da se ceni, a u ljubavi ćete biti predmet interesovanja raznih ženskih osoba. Još nekoliko dana treba da sitrpite uticaj Mars na poslu, a da ne ulazite u konflikte. Iza toga će situacije biti mnogo povolljnija za vas. Finansisjki ćete biti u mnogo boljoj poziciji od kraja naredne sedmice.



JARAC


Ona: Veliki broj planeta svakako treba da iskoristite na poslovnom planu jer ste u prilici da organizujete mnoge aktivnosti, nametnete stavove i radite više poslova istovremeno. Reklo bi se da ste u pozitivnoj životnoj fazi i da mnoge stvari krećete ispočetka, iako ste strahovali od promena za koje sada shvatate da su bile potrebne . Vodite računa da zbog posla ne zapostavite osobe koje su vam važne.
On: Pod uticajem naglašenog šestog polaj shvatate da je došlo vaših pet mniuta na poslu kada vam se pružaju brojne mogućnosti. To je mnoštvo kontakata, poslovnih sastanaka koji će da vam osiguraju poziciju u budućnosti. Veći deo dana u toku naredne sedmice dešavaće vam se na radnom mestu, tako da nije isključeno da osetite emocije prema osobi koju srećete preko posla.



VODOLIJA


Ona: Potpuno olakšanje možete da očekujete od sledećeg vikenda jer će Mars prestati da vam stvara probleme u porodici i na poslu. Reklo bi se od drugog dela nedelje ulazite u pozitivnu fazu vašeg života. Slobodne pripadnice vašeg znaka imaće zanimljiva poznanstva na mestima javnog tipa. Merkur vam donosi pozitivne obrte na poslu, tako da sa Rakovima i Blizancima možete da ostvarite zanimljivu saradnju.
On: Planete u petom polju ukazuju da osećate olakšanje iako vas Mars i dalje čini prilično nervoznim. Ponajviše se nervirate jer ne možete da utičete na neke situacije na poslu i u porodici. Međutim, to će se promeniti najkasnije do kraja naredne semdice. Osobe zemljanog znaka biće vam velika podrška na poslu od drugog dela nedelje. Na emotivnom planu imaćete više prilika za izlazak na mesto javnog tipa.



RIBE


Ona: Pošto planete polako počinju da izlaze iz vašeg četvrtog polja vi ulazite u novu životnu fazu kada ćete biti mnogo otvoreniji za druge ljude. Još uvek se najbolje osećate među porodicom, međutim od sredine nedelje vama počinju da trebaju veći izazovi i avanture. Ukoliko ste slobodni, Mekur nagoveštava mogućnost da vam se dogodi ljubav u prvom delu meseca juna. Ne mestima javnog tipa imaćete nova poznanstva. Ako ste u dužoj vezi, razmišljaćete o proširenu porodice.
On: Naglašeno četvrto polje ukazuje da se nalazite između važnih perioda u vašem životu kada se menjate i odnosite odluke koje će vas promeniti. Mnogi pripadnici u dilemi su između dve odluke koje ćće im promeniti život. U emotivnom smislu naredna nedelja vam donosi promene tako da možete da očekujete romantične susrete na mestima javnog tipa. Ne poslu ne donosite neočekivane odluke jer nije period za tako nešto.
(pressonline)
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар