Tipovi muške prevare prema Zodijaku

Želja za prevarom ne mora uvek da znači da će do prevare i doći. Međutim, još opasnija može da bude upravo ta prevara u tajnosti muškog srca, naravno u zavisnosti od toga kojem zodijačkom znaku vaš partner pripada

PREVARA OČIMA – Sedi u kafiću sa suprugom ili devojkom... Na potiljku oseća nečiji dubok pogled ispod trepavica. Nije li to njegovim licem preleteo smešak? Pokvarenjak jedan, zavodi druge! Ljubomora kipti. A možda je to njemu potrebno da bi zadovoljio svoju sujetu? Možda testira svoju privlačnost? Stari šarmer... Svejedno, ali prevara očima zna i te kako da nas uzdrma. Najbolji lek je da ne dozvolite da vas to isprovocira. Govorite mu o cilju njegovog pogleda: „Zar nije zgodna ona crnka u uglu? I meni se sviđa kako izgleda“. Te reči obično ga brzo vraćaju u poznati zagrljaj.

ČEST PRIMER: JARAC I RAK.

PREVARA MISLIMA – Gleda za dugom plavom kosom koja je upravo prošla i čija je lepršavost ostala u vazduhu. Samo nekoliko sekundi. I već zamišlja kako se plavušom valja po krevetu. Njene usne približavaju se njegovim. Muške fantazije, prevara mislima. Mnoge žene pri tom se bune, jer tu prevaru najčešće osećaju svojim šestim čulom. I tada počinju bekonačna pitanja...Trči li on za nekom drugom? Zar mu se više ne sviđam? Greška. Najbolje je da se poslužite čistim rečima. Kada vi u takvoj situaciji kažete: „Plavuša koja je upravo prošla jako je zgodna. Zar se nije i tebi svidela?“, to na njega deluje kao hladan tuš.

ČEST PRIMER: BIK I VAGA.

PREVARA U SNOVIMA – Ujutru je sasvim neprepoznatljiv. Doručkuje i izgovara nešto što od njega još niste čuli: “Možda bi mogla malo da oslabiš, bolje bi izgledala“. Trn u srce svake žene! Zar više nije zadovoljan sa mnom? Može biti da sanja o nekoj drugoj... To se događa u većini brakova pa i dužih veza. Kada pokušava da zaspi, pred zatvorenim kapcima lete slike neke sasvim druge žene. Snovi o željama? Opasnost leži u tome što naši snovi najčešće pokazuju naša podsvesna razmišljanja. Ali to su želje koje nam se u stvarnom životu retko ispunjavaju...A još opasniji su svesni snovi. Oni su pravi pokazatelji nezadovoljstva. ČEST PRIMER: VAGA I ŠKORPIJA.

PREVARA S „PORNIĆIMA“ – Sa bilborda izazivaju bujne grudi razgolićenog anđela iskušenja. Sa svih strana vrebaju reklame s nepokrivenom kožom. Muškarci pod seksualnom paljbom. Pa kome ne bi pale na pamet lude zamisli? I to je vrsta prevare. Na primer, kada on do kasno u noć sedi pred televizorom ili laptopom, a ona već spava. I samo jednim pritiskom na dugme ili tastaturu u spavaću sobu dovodi izazovne obline. Ili kada redovno čita muške magazine sa duplericama sa kojih se smeše seksi lepotice ili gleda „porniće“... Bez ikakve realne prevare. Ali, i tu se krije opasnost. Jer, kada muškarci samo sanjaju o pornografskim lepoticama, postaju sve nezadovoljniji.

ČEST PRIMER: BIK I VODOLIJA.

PREVARA REČIMA – Više uopšte ne govori sa svojom partnerkom. O svojim stvarnim problemima ona može da raspravlja jedino sa prijateljicama. Poljubac ujutru postao je samo rutina i više je ni ne grli onako spontano kao nekada. Veza kao da se „zaglavila“ u hladnoći... Najgora prevara je kada zamre nežnost. Prevara osećanja. Ponekad tužan kraj ljubavi. Ponekad i samo prolazna kriza u kojoj on ne daje sve od sebe zbog poslovnih problema. Iz te izolacije u koju muškarci znaju da se zavuku u trenucima krize, možda može da ga izvuče iskren razgovor.

ČEST PRIMER: OVAN, STRELAC I RAK.

PREVARA HLADNOĆOM – U veselom muškom društvu, on izjavljuje: „Onome ko je tako dugo u braku kao ja, ponekad je potrebno i malo promene! Vremenom, svaka žena izgubi na privlačnosti“. Muški razgovori. Govori se sporadično o braku, ženama... I drugi se tada uključuju u razgovor, da bi bili važniji i u sopstvenim i u tuđim očima ili zbog njihovog čvrstog ciničnog stava? Šta li sve prolazi kroz muški mozak?! Čak i kada njegove primedbe nisu sasvim iskrene, prevara rečima je ipak izdaja partnerke, nedostatak poštovanja, nedostatak osećaja zajedništva. Tužno.

ČEST PRIMER: LAV I RIBE.

PRAVA PREVARA – Stalno zanoveta, stalno traži svađu. I u poslednje vreme često deluje odsutan duhom. Ima li on neku drugu? Misli li na nju? Muškarci rado istresaju svoje loše raspoloženje na svojoj partnerki. Ali zašto se to uopšte događa? Zar mu više nisam dovoljna?

Postoje tri osnovna razloga za taj „smrtni greh“ za vezu:

1. Zbog sujete: On traži potvrdu svoje muškosti. Želi sam sebi da dokaže kako još uvek deluje na žene. Ovo je najčešće bezopasni, prolazni flert.

2. Zbog frustracije: U krizi je. Misli da je prokockao život. Želi da vrati mladost. Sa novom ženom ispunjava se njegov san o novom uzbudljivom životu. Ovo je opasno jer će teško moći da se vrati u svoje stare životne tokove.

3. Radi seksualnih iskustava: Potrebna mu je promena. Kao vuk samotnjak u potrazi za plenom vuče se po noćnim klubovima. Tipično muška bolest našeg vremena. Smrtonosno za vezu jer će vremenom njegova osećanja potpuno otupeti.

ČEST PRIMER: BLIZANCI I DEVICA.
Izvor: Astrolog Marina Jungić Milošević, novosti.rs
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар