Nedeljni horoskop 1-7. april/travanj 2013.

Bikovi su pod stresom * Device, probudiće se vaša strastvenost, ako ste slobodni, mogla bi uslediti burna i uzbudljiva ljubavna avantura * Škorpije, bićete rastrzani između poslovnih i porodičnih obaveza, zbog čega će trpeti i vaš posao i vaša porodica...

Ovan

Ljubav: Sredinom nedelje fokusiraćete se na jednu određenu osobu. To može biti prijatelj, kolega s posla ili važan član porodice. Nemojte davati više od sebe nego što je to moguće. Za vikend ćete shvatiti da ste dugo grešili u vezi s nekim vama važnim. Nemojte se nervirati. Posao: Vaši poslovi i završavanje započetih zadataka početkom nedelje biće u prvom planu. Gledajte da sve obavite u ponedeljak i utorak, jer će tada vaša energija biti povoljna za to. Zdravlje: Dobro se osećate.

Bik

Ljubav: Neko će biti veoma uporan da se s vama sretne baš ove nedelje, bez obzira na to da li ste slobodni ili ne. Budite iskreni ukoliko ste već duži period u braku jer vaše sitne laži mogu biti otkrivene. Posao: Sredinom nedelje očekujte poziv vezan za novac, materijalne vrednost, nasledstva ili kredit. Neke stvari će tada krenuti sasvim drugim tokom, uglavnom povoljnijim. Stvoriće se uslovi da uradite mnogo toga upravo onako kako ste i planirali. Zdravlje: Pod stresom ste.

Blizanci

Ljubav: Ako ste u vezi ili braku, partner pokazuje naglašenu ljubomoru. Ne možete da se ponašate kako vi hoćete. Sami ste doveli do toga. Slobodnima sredinom nedelje sledi novo poznanstvo. Posao: Situacija je dosta napeta pa ako je potrebno da promenite neke odluke, učinite to sada. Ne ulazite u rizične poslovne kombinacije ako to nije neophodno jer rizikujete da naiđete na zakonske probleme, zastoje i kašnjenja. Polovinom nedelje dobitak. Zdravlje: Povrede donjih delova nogu.

Rak

Ljubav: Osoba rođena u nekom od vodenih znakova pokazuje prema vama otvorene simpatije i izuzetnu lojalnost. A vi se predomišljate! Slobodno se prepustite događajima i dajte joj šansu. Posao: Ništa ne prepuštajte slučaju. Tokom ovog perioda slobodno rizikujte i planirajte velike poslove i poteze. Očekujte dobre prihode, ali ostavljajte više na stranu. Istina o nečemu će napokon isplivati i doneti satisfakciju u svakom smislu te reči. Zdravlje: Podložni ste bronhitisu i virusima.

Lav

Ljubav: Moguć je susret sa starom ljubavlju, a mogli biste se zaljubiti i u osobu koja dolazi iz nekog udaljenog mesta. U svakom slučaju, bićete veoma strastveni i moguća je uzbudljiva ljubavna avantura. Posao: Kroz trgovinu robom iz uvoza mogli biste ostvarivati dobitke. Nastojaćete da poboljšate neke svoje lične kvalitete. Sredinom nedelje imaćete dobru priliku za dodatnu zaradu. Zdravlje: Posebno pazite na predeo oko bubrega. Moguća je pojava kožnih oboljenja.

Devica

Ljubav: Probudiće se vaša strastvenost. Ako ste slobodni, mogla bi uslediti burna i uzbudljiva ljubavna avantura. Ako imate partnera, jedno drugome ćete pružiti više pažnje i nastojaćete da poboljšate intimne odnose, što ćete i uspeti. Posao: Umećete da povlačite konce događaja iz pozadine i više će vam odgovarati da ne budete u prvom planu, već da koristite druge ljude u izvršavanju svojih zamisli. Zdravlje: Krajem nedelje trebalo bi da budete umereni u svemu.

Vaga

Ljubav: Unećete više dinamike i svežine u odnose s partnerom. Ako ste slobodni, bićete u mogućnosti da započnete veoma skladnu vezu sa osobom koja će vas pre svega veoma fizički privući, a ta privlačnost biće obostrana. Posao: Umećete da ostvarujete dobre poslovne kontakte i da uvećate svoju popularnost, naročito u saradnji s poslovnim partnerima. Odlični dani za posao su vam utorak, sreda i petak. Zdravlje: Kožne infekcije. Čuvajte se ujeda životinja.

Škorpija

Ljubav: Bićete optimistički raspoloženi, umećete da svog partnera pokrenete na konstruktivnu akciju i da mu prenesete dobro raspoloženje. To će vam pomoći da ostvarite neke zajedničke planove i ciljeve, što će vas još više zbližiti. Ukoliko ste u braku sa osobom rođenom u znaku Riba ili Jarca, očekujte manju krizu. Posao: Bićete rastrzani između poslovnih i porodičnih obaveza, zbog čega će trpeti i vaš posao i vaša porodica. Zdravlje: Osetljivo grlo. Podložni ste zubobolji i išijasu.

Strelac

Ljubav: Tokom vikenda vam sledi poznanstvo sa osobom koja odgovara vašoj slici idealnog partnera. Prema toj osobi ćete osećati jaku fizičku privlačnost i umećete da nađete pravi način da joj priđete. Lako bi se moglo dogoditi i da započnete novu emotivnu vezu ili avanturu. Posao: Od ruke će vam ići poslovi vezani za pružanje kozmetičkih i frizerskih usluga, umetničko zanatstvo, kao i prosvetni rad. Uspešna poslovna nedelja je pred vama. Zdravlje: Moguća je slabija cirkulacija u stopalima.

Jarac

Ljubav: Pružiće vam se mogućnost da uđete u skladnu vezu na duže staze s praktičnom osobom koja ispunjava vaše kriterijume u ljubavi. Ako ste u braku, svom partneru ćete pružiti iskrene, duboke emocije i nežnost, što će vam on na isti način uzvratiti. Posao: Vaša pažnja će biti usmerena na finansijske akcije i transakcije. Tražićete način da se istaknete na polju finansijske saradnje i u udruživanju novca. Mogućnost prodaje ili kupovine nekretnine. Zdravlje: Visok krvni pritisak.

Vodolija

Ljubav: Već dugo vas privlači osoba o kojoj ste čuli mnogo toga intrigantnog. Ako se odlučite za tu osobu, budite spremni na sve. Ne namećite svoja pravila. Svi oni koji prolaze kroz krizu mogu da očekuju poboljšanje odnosa. Posao: Neko ko je po rangu iznad vas mogao bi da vam zameri nešto, ali ne odustajte od plana jer vas ništa ne može sprečiti da ostvarite ono što ste planirali. Krajem nedelje moguć je dobitak, ali se čuvajte krađe ili zakulisnih radnji. Zdravlje: Pazite da se ne prehladite.

Ribe

Ljubav: Ako ste u braku, bićete veoma privrženi partneru i dobro ćete se slagati u svemu. Kroz odgovoran pristup partneru i bračnim obavezama učinićete vezu stabilnijom, a i vaš partner će se osećati sigurno i poklanjaće vam više pažnje nego obično. Ako ste slobodni, nema promena. Posao: Pružiće vam se mogućnost da rešavanjem zaostalih poslovnih zadataka, kao i obnavljanjem starih poslovnih veza, ostvarite značajne dobitke. Zdravlje: Izbegavajte da trošite energiju na nevažne stvari.
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар