Nedeljni horoskop 10-16. februar/veljača 2013.

Rakovi, ako vam neko traži pozajmicu, budite oprezni, jer teško ćete ponovo doći do te osobe * Lavovi, Ideje koje su vam se motale po glavi prethodnih mesec dana, sada bi mogli da pokrenete...

Ovan

Ljubav: Ako želite da se ostvarite u emotivnoj vezi sa starijom osobom, budite vrlo pažljivi. Ma koliko da vas ta osoba privlači, bitno je kako ćete se postaviti od samog početka veze. Ukoliko se budete borili za prevlast s ovim partnerom, veza će biti kratkog daha, a vi ćete biti povređeni. Posao: Tokom ove nedelje s velikim elanom i na diskretan način krenite u akciju u cilju rešavanja ključnog problema. Ne verujte nikome, oslonite se isključivo sami na sebe. Zdravlje: Problemi s pritiskom.

Bik

Ljubav: Mudrost i strpljenje su preporučljivi ukoliko ste u braku koji prolazi kroz krizu. U drugom delu nedelje u vašem životu pojavljuje se jedna uspešna osoba, najverovatnije zauzeta. Posao: Nije vreme za veće izdatke, ulaganja i kupovine, sem onoga što je neophodno da biste normalno funkcionisali. Pozajmice, kao i krediti, takođe vam se ne preporučuju. Pažljivo raspoređujte novac kojim raspolažete, jer svaka neodgovornost ubrzo donosi problem. Zdravlje: Bez većih tegoba.

Blizanci

Ljubav: Ova nedelja vam donosi lepa osećanja i romantične večeri. Početkom nedelje biste mogli pokrenuti ljubavnu priču s nadarenom i veoma posvećenom osobom. Do poznanstva dolazi u večernjim časovima. Posao: Dajte sebi više slobode i svu energiju usmerite ka karijeri. Tako ćete se u većem delu osloboditi od pritisaka koje osećate, a sebe ćete pronaći u poslu. To mora doneti uspeh kakav niste ni očekivali. Zdravlje: Odlična nedelja da krenete s dijetom.

Rak

Ljubav: Ukoliko očekujete povratak voljene osobe iz inostranstva, bićete razočarani. Iz nekih razloga put je odložen. Prihvatite to kao neminovnost, bez ljutnje. Uskoro dolazi do susreta. Slobodni imaju šanse za novu romansu u četvrtak. Posao: Ako vam neko traži pozajmicu, budite oprezni, jer teško ćete ponovo doći do te osobe. Vama je povoljno za pozajmice i uzimanje kredita. Iskoristite sve mogućnosti da dobijete novi posao, jer su vam povoljni aspekti. Zdravlje: Problemi sa želucem.

Lav

Ljubav: Neko iz vaše blizine pokušava već duži period da vas upozna s osobom za koju smatra da je stvorena za vas. Koliko god da to odbijate, na kraju ćete ipak pristati. Vaše odbijanje stimulativno deluje na suprotnu stranu, pa ni ne pomišlja da odustane od vas. Posao: Ideje koje su vam se motale po glavi prethodnih mesec dana, sada bi mogli da pokrenete. Dobar je period za bilo koji početak, da li novi posao ili prelazak na bolje radno mesto. Zdravlje: Premoreni ste.

Devica

Ljubav: Ukoliko na putovanju upoznate interesantnu osobu koja od starta sebe bezuslovno potencira, bolje vam je da se što pre udaljite. Nešto posebno lepo i prijatno može se desiti sa osobom rođenom u nekom vatrenom znaku. Ne ulazite u sitne svađe s partnerom. Posao: Povoljan period za posao. Okrenite se svojim obavezama i ne obraćajte mnogo pažnje šta se dešava oko vas, uneće vam nemir. Zdravlje: Mogući problemi s kičmom, izbegavajte teške stvari. Blagi pad energije.

Vaga

Ljubav: Iako vam prošlost ne da mira, još uvek imate priliku da nešto preduzmete. Mudrost je ta koja vas podržava. Promenite dosadašnji način na koji ste pokušavali da dođete u kontakt sa starom ljubavi ili simpatijom, bićete uspešniji. Prijatelji su ti koji bi vam mogli biti podrška. Posao: Ako vam nešto ne ide od ruke, napravite manju pauzu, pa tek onda krenite, imaćete više uspeha. Ukoliko savladate navedene prepreke, završićete obaveze pre vremena. Zdravlje: Odlično se osećate.

Škorpija

Ljubav: Ako vas neko od prijatelja upozna s nekim zanimljivim, znajte da je na pomolu novi početak na ljubavnom planu. Započinjanje veze sa osobom iz vatrenog znaka - Ovnom, Lavom ili Strelcem - bio bi pun pogodak. Ukoliko ste u vezi ili braku, ne verujte svemu što čujete o partneru. Posao: Na poslovnom planu napredak. Ne bi trebalo da imate materijalnih problema. Novac vam stiže, ali ne u meri u kojoj ste očekivali. Zdravlje: Služi vas dobro zdravlje i snaga. Mogući problemi vezani za način života.

Strelac

Ljubav: Ukoliko ste na putu, ili preko bilo kog vida komunikacije i kretanja upoznali novu osobu, doći će do ljubavi. To će biti ljubav na prvi pogled, ali lepa osećanja obostrano će potrajati. U vezu ne ulazite s nekim tajnama, ne predstavljajte se onakvim kakvi niste, brzo ćete razočarati partnera. Posao: Savršena nedelja za predavače, putnike i profesore. Kada se planovi budu realizovali, očekujte uspeh i novac. Potražite bolji posao. Zdravlje: Nežnijeg ste zdravlja. Dovedite se malo u red.

Jarac

Ljubav: Ukoliko ste u dužoj vezi, ovo je povoljan period za vaš emotivni život. Ostvarićete više zadovoljstva nego uobičajeno. Ako ste skloni ljubomori, dovešćete svoj emotivni odnos u veliku krizu. Posao: Nalazite se u jednom vrlo ozbiljnom periodu po pitanju vaše karijere. Sigurno da vam mnogo toga nije po volji i da vam je u nekom smislu svega preko glave. Svoje unutrašnje doživljaje zadržite samo za sebe i odano se posvetite svojim obavezama. Samo tako možete da se zaštitite. Zdravlje: Solidno.

Vodolija

Ljubav: Ovu nedelju obeležiće tajne ljubavi. One koje već traju doneće mnogo nežnosti i više viđanja, ali veoma su zastupljene i tajne veze koje upravo sada počinju. Ukoliko partner nije u braku, onda se radi o osobi iz javnosti ili je to vaš šef. Posao: S novcem morate biti vrlo oprezni. Koliko god da imate novca, nije vam u ovom periodu preporučljivo nikome da pozajmljujete novac. Već od kraja nedelje stiže vam neki priliv. Zdravlje: Blaži, zanemarljivi problemi. Sasvim solidno zdravlje.

Ribe

Ljubav: Za novi početak naklonjene su vam osobe iz zemljanih znakova - Bik, Devica ili Jarac. Za pravo čudo, bićete vrlo strpljivi sve dok ne naiđete na nekog ko je stabilan i pouzdan. I dalje vas podržavaju uticaji koji omogućavaju obnovu stare veze. Posao: Kod vas je došlo do neke pozitivne promene, u stavu prema životu, ali i obavezama. Imate potrebu da se dokažete na poslu, izabrali ste pravo vreme za ovakvu promenu. Zdravlje: Treba da unosite više tečnosti.
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар