Kako da uredite kuću u Godini zmije?

Stručnjaci za feng šui savetuju da kuću u 2013. Godini Vodene zmije prilagodimo vladajućem znaku, kako bismo privukli dobro zdravlje, sreću i povoljne okolnosti.

Kada su boje u pitanju, ovu zmiju simboliše crna, siva, teget, sve nijanse plave i zelene, a posebno tirkizna. Crvena je uvek dobrodošla, bez obzira na to koji kineski znak je aktuelan. Osim toga, enterijer bi trebalo oplemeniti stvarima koje svetlucaju, pa se preporučuje zlatan i srebrni nameštaj, tapeti ili detalji za kuću.

U ovakvom dekoru posebno će da uživaju žene, jer poznavaoci feng šuija preporučuju nežne i glatke materijale i nameštaj, pa nećete pogrešiti ukoliko se opredelite za svilene ukrasne jastučiće i posteljinu, satenske draperije i lakiran nameštaj visokog sjaja, što se odlično uklapa i u aktuelne trendove u enterijeru.

Takođe se preporučuju figure u obliku zmije, kao i njenih prijatelja u kineskom horoskopu, bivola, petla i majmuna, jer će u 2013. godini da privlače pozitivnu energiju. Tradicionalna srećna figura kornjače preporučuje se za sve koji imaju probleme sa finansijama i karijerom, a u tom slučaju bi trebalo da bude na istočnoj strani doma.

Inače, zmije su velike čistunice i u ovoj godini bi trebalo posebno da se obrati pažnja na čišćenje. Dobro bi bilo da pre februara sredite kuću i izglancate nameštaj. Posebnu pažnju posvetite kupatilu, sanitarije i pločice očistite tako da blistaju i popravite ili bacite sve što je pokvareno i oštećeno.

(Novosti)
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар