Ljubavni horoskop za maj 2012

Rakovi su pod velikim uticajem ljubavnih asteroida koji se nalaze u njihovoj astrološkoj kući javnosti, tajnih ljubavi i komunikacije * Veoma uzbudljiv period je pred Ribama jer asteroid Karma ide ka njihovom astrološkom polju ljubavi u koje će ući u vreme pomračenja Sunca 21. maja

OVAN

Tokom većeg dela perioda u vašem znaku neće boraviti nijedan značajniji asteroid kada je u pitanju ljubavni život. Krajem perioda ulazak asteroida Palade - mudrost, za žene Ovnove znači da će naročitio biti spremne da trezveno razmišljaju o svojim problemima, uključujući i ljubavne. Posle 20. maja ulazak asteroida Erosa u vaše astrološko polje partnerskih odnosa donosi mogućnost romanse sa Vagom, Vodolijom, Blizancima ili Lavom. U to vreme i asteroid Karma će ući u vaše astrološko polje doma i porodice zbog čega će mladi Ovnovi najverovatnije poželeti da stupe u brak. Pomračenje Sunca 21.maja donosi mogućnost flerta na poslu sa drugim Ovnom, Lavom ili Bikom. U astrološkoj kući preljube nalazi se asteroid koji ukazuje na moguće opterećenje vaše savesti, najverovatnje nekim događajem iz prošlosti.


BIK

U vašem znaku borave asteroidi Ceres i Vesta koji donese potrebu za stabilnom vezom sa odgovornom i privrženom osobom. Sunce i Jupiter u vašem znaku pojačavaju vašu harizmatičnost, optimizam i verovatno ćete biti predmet udvaranja mnogih jer su u astrološkoj kući ljubavi i dalje asteroid Psiha, a sve do 20.maja i asteroid Eros. Putovanja mogu u poslednjih deset dana maja doneti neko poznanstvo koje ćete, naročito ako idete u morske krajeve, zbog pozicije asteroida Karme u Raku, doživeti kao fatalno i sudbinsko. Moguće da će jedna Vaga, osoba rođena u znaku Riba ili Device vas tako doživeti jer ste prvih deset dana maja vi ona strana koja deluje fatalno na druge, kako zbog šarma tako i zbog vaše komunikativnosti.


BLIZANCI

Asteroid Fantazija iz konjukcije se Venerom, planetom ljubavi tokom ovog meseca preći će u znak Raka u vaše astrološko polje posla. Za vas bi to moglo značiti započinjanje ili obnovu romanse sa nekim koga poznajete preko posla. Dobro pazite da ne uđete u vezu sa Lavom ili Bikom koji nisu slobodni jer je Crni Mesec Lilit i dalje u vašoj astrološkoj kući tajni što vas čini sklonim tajnim vezama. Neko ne odustaje od vas, moguće da se radi o osobi koju viđate u većem društvu. Asteroid Ceres i Vesta u astrološkoj kući javnosti i društvenog života čine vas sklonim flertu. Ako ste dama Blizanci, može vam se dopasti sportista ili osoba koja često putuje u inostranstvo. Pomračenje Sunca 21. maja takođe u astrološkoj kući tajnih ljubavi može doneti strastvenu ljubav sa Strelcem.


RAK

Pod velikim ste uticajem ljubavnih asteroida koji se nalaze u vašoj astrološkoj kući javnosti, tajnih ljubavi i komunikacije. Asteroid Kupidon i dalje je u astrološkoj kući posla zbog čega će društveni kontakti i biti u centru pažnje. Asteroid Karma pred kraj meseca prelazi iz znaka Blizanaca u vaš znak i donosi mogućnost susreta o kome ste mogli samo da maštate. Moguće da se radi o nekom Ovnu ili Škorpiji, eventualno Devici koje ste povremeno viđali na poslovnim sastancima ili na kraćim putevima. Rođeni početkom znaka pod većim su uticajem asteroida Karme a rođeni pred kraj znaka pod uticajem asteroida ljubavi Juno koji im donosi mogućnost lepe ljubavi sa mlađom osobom. Ako ste u vezi sa Bikom, pozicija asteroida Veste u ovom znaku donosi lepu ljubavnu vezu sa nekim ko će vam biti veoma odan i privržen.


LAV

Sunce, vladalac vašeg znaka biće 21.maja u fazi pomračenja što naglašava značaj asteroida koji se nalaze u Blizancima u znaku u kome će doći do ove pojave. Pre nego što nastupi pomračenje imaćete dovoljno vremena da fascinirate jednog Strelca jer je Severni Mesečev čvor u ovom znaku u vašoj astrološkoj kući ljubavi, i to tokom većeg dela perioda u konjukciji sa asteroidom ljubavi Juno, koji vam donosi veliku ljubav nekog ko je verovatno u vas već duže vreme zaljubljen. Bićete fascinirani nečijom zaljubljenošću u vas, moguće nekog vatrenog znaka. U astrološkoj kući partnerskih odnosa nalazi se asteroid Amor koji vam donosi veliku naklonost jedne Vodolije, moguće i Ovna koje poznajete najmanje šest meseci.


DEVICA

U vašem znaku i tokom ovog perioda nalazi se asteroid Psiha sve vreme u konjukciji sa Marsom zbog čega imate veliku potrebu da analizirate ponašanje partnera ali bilo bi dobro da ga ne kritikujete bez veće potrebe. Asteroid Eros će posle nekoliko meseci napustiti vaš znak upravo u vreme pomračenja Sunca i preći će u astrološko polje posla u znak Vage pa ćete i vi moći da sretnte nekog u okviru posla ko vam se može udvarati. Prelazak asteroida Karma iz astrološke kuće prijatelja i javnosti u astrološku kuću tajnih ljubavi krajem meseca može doneti tajnu romansu ili iznenadni susret sa nekim ko vam je nekada bio veoma drag. Rođeni u drugoj polovini znaka pod velikim su uticajem asetroida Ceresa koji donosi ozbiljnog partnera u njihov život.


VAGA

Saturn, planeta ambicije, ozbiljnosti i simbol vaše odlučnosti nalazi se na kraju vašeg znaka ali njegovo prisusto osećaju sve Vage. Dobar aspekt sa asteroidom Karmom prvo u Blizancima a zatim u Raku donosi mogućnost veze sa strancem, poznanstvo na putu ili romansu sa nekim ko je prisutan u medijima ili radi u nekom velikom stranom predstavništvu. Ako ste mladi, ovo bi moglo značiti vezu sa kolegom sa fakulteta ili iz škole a ako nameravate da idete na post diplomske studije, moguće vezu sa nekim koga ćete upoznati tom prilikom. Pomračenje Sunca 21. maja utiče na rođene početom znaka u vidu moguće zaljubljenosti u nekog ko nije slobodan ali vas to neće sprečiti, upravo zbog prelaska asteroida Erosa u vaš znak, da odustanete od te veze.


ŠKORPIJA

Naglašeno astrološko polje partnerskih odnosa, ljubomore, tajnih ljubavi donosi mnogobrojna uzbuđenja u vaš život. Ne samo da ćete biti potpuno nepredvidivi u svojim reakcijama jer će vam Severni Mesečev čvor koji se približava vašem znaku potpuno poremetiti kriterijume kada je ljubav u pitanju, nego ćete možda biti skloni i paralelnim vezama. Stalni partner i pored uticaja Crnog Meseca Lilita u Biku koji donosi strast i posesivnost, neće imati kontrolu nad vama. Asteroid Karma prelazi iz astrološke kuće ljubomore i flerta u astrološko polje inostranstva a istovremeno asteroid Eros ulazi u astrološko polje tajnih ljubavi. Neće biti dana a da na vas neće uticati bar neki ljubavni asteroid koji će vas činiti spremnim na razne „ludosti“.


STRELAC

Rođeni na početku znaka pod uticajem su Severnog Mesečevog čvora koji donosi karmičke ljubavi i potrebu razrešenja situacije čak i po cenu da se vi na neki način žrtvujete za partnera dok asteroid ljubavi Juno iz vašeg znaka krajem perioda ulazi u astrološko polje tajnih ljubavi. Ako ste beznadežno zaljubljeni u nekog ko na vas ne obraća pažnju, nađite način kako da se sa tom osobom objasnite ili kako da joj date na znanje da se u toj vezi ne osećate sjajno. Sami ste izabrali da se osećate kao žrtva jer asteroid Karma prelazi u vaše astrološko polje posesivnosti i vi ćete od veze koja je imala šansu da postane stabilna svojom ljubomorom doprineti razvoju odnosa u sasvim neželjenom pravcu. Pomračenje Sunca pogađa upravo rođene početkom znaka i to 21. maja, zato izbegnite bilo kakve rasprave.


JARAC

Najveći uticaj na predstavnike vašeg znaka imaće i dalje Mars, planeta akcije koja simbolizuje strast i to u astrološkoj kući koja simbolizuje drugu značajnu ljubav ili vezu i to sa osobom iz inostranstva. Asteroid Psiha u konjukciji sa Marsom učiniće vas sposobnim da pravilno analizirate svoj život ali i da budete veoma kritički nastrojeni prema partneru. Asteroid Eros u vreme pomračenja Sunca 21. maja koje će se dogoditi u vašem astrološkom polju ljubavi ulazi u vaše astrološko polje karijere i javnosti zbog čega ćete moći da upoznate nekog na nekom većem skupu ko će vam se svideti. Asteroid Karma takođe krajem znaka prelazi u astrološko polje partnerskih odnosa zbog čega ćete verovatno imati prilike da upoznate nekog ko će vam biti veoma drag.


VODOLIJA

Asteroid Amor sve vreme boravi u vašem znaku i pravi dobar aspekt sa asteroidom Cupidonom u astrološkom polju partnerskih odnosa. Možete upoznati nekog ko će vas fascinirati a i obrnuto, najverovatnije će se raditi o osobi kojoj je veoma stalo da izgradi karijeru. Ako se bude radilo o sportisti ili naučniku, umetniku, vi ćete biti verovatno zaljubljenija strana u vezi. U vreme pomračanja Sunca 21. maja oni koji su u dugoj vezi ili braku mogu imati problema u komunikaciji sa familijom partnera ili će voditi razgovore o stambenom prostoru. Severni Mesečev čvor u jedanaestoj astrološkoj kući prijatelja i javnosti donosi u vaš život mogućnost romanse sa nekim ko često putuje u inostranstvo ili živi u stranoj zemlji.


RIBE

Veoma uzbudljiv period je pred vama jer asteroid Karma ide ka vašem astrološkom polju ljubavi u koje će ući u vreme pomračenja Sunca 21. maja. Do tog perioda imate mogućnost da uspostavite dobre odnose sa Bikom ili Devicom, moguće sa onima sa kojima inače poslovno sarađujete i sve vreme vam se može zbog asteroida Kupidona u Lavu u vašem astrološkom polju posla udvarati neko koga ćete viđati u poslovnim krugovima. Asteroid Psiha u konjukciji sa Marsom i dalje je veoma aktivan u astrološkoj kući partnerskih odnosa pa vam se može dopasti neko ko na poslu nosi uniformu, dres ili je veoma ambiciozan. Ako ste dama rođena u znaku Riba, mnoge prijatne momente možete doživeti na kraćem putu, bilo da ste slobodni ili u vezi.
(Novosti)
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 коментара:

  1. Unquestionably believe that which you stated. Your favorite
    reason seemed to be on the web the easiest thing to be aware of.
    I say to you, I certainly get irked while people consider worries that they plainly don't know about. You managed to hit the nail upon the top and also defined out the whole thing without having side effect , people could take a signal. Will probably be back to get more. Thanks

    Take a look at my site: hemorrhoids treatment at home

    ОдговориИзбриши