Astro vodič za osvajanje muškaraca

Svidja vam se neki mladić već duže vreme, ali ne znate kako da mu priđete? Prvo saznajte njegov horoskopski znak, a onda sledite "uputstvo" portala Astrology.
Ovan: Ponašajte se kao da je centar sveta. Kada ste u njegovom društvu, neka vam on bude najvažniji na svetu. Kontakt očima i inteligentna konverzacija obezbediće vam svu njegovu pažnju. Ali, nemojte da viđanja predugo traju, stavite mu do znanja da "imate život" nevezano za vaše zajedničke izlaske.

Bik: Neka njegova čula uživaju. Bikovi su pre svega vizuelni, čulni tipovi. Dakle: sjajna, svilenkasta kosa, nežan dodir ruke i miris vanile, recimo. Upotrebite njegove "slabosti" protiv njega, i neće vam odoleti.

Blizanci: Zavedite ga pričom. Muškarci rođeni u ovom znaku "padaju" na inteligentne žene koje su u stanju da vode suvisle razgovore o različitim temama. I naravno, žene koje znaju kad je vreme da prestanu sa pričom...

Rak: Nežnosti neće odoleti. Uprkos tome što muškarci rođeni u ovom znaku umeju da budu tvrdoglavi, zapravo su veoma osećajni i čeznu za nežnošću. Oni žele pored sebe ženu kojoj mogu da veruju, pažljivu, osećajnu i punu podrške. Pokažite mu osećanja i vaš je.

Lav: Okrenite stvari na šalu. Lavovi su harizmatični, i kad su oni u pitanju, neće vam biti dovoljne samo lepota, pamet i obrazovanje. Oni žele pored sebe ženu koja ima duha, sa kojom mogu da se smeju. Smisao za humor će ga oboriti s nogu.

Devica: Budite fina devojka uz poneki pogled koji nagoveštava i "drugu" stranu vaše prirode. Muškarce rođene u ovom znaku odbijaju žene koje svoj seksepil ističu u prvi plan. Oni žele damu koja je saosećajna, moralna, ali i ženu koja ume da uživa u životu... Dakle, neka jedno dugmence na svilenoj bluzi bude otkopčano.

Vaga: Pada na stil. Možda on neće uvek biti skockan od glave do pete, ali definitivno pored sebe želi ženu od stila. Dakle, ne nekoga ko prati modu po svaku cenu, već ženu koja zna da iznese ono što je odabrala. On želi "ceo paket" - eleganciju, obrazovanje i ženu koja to ume da pokaže sa stilom.

Škorpija: Nemojte se stideti "đavolice" u sebi. Muškarac rođen u ovom znaku razume magijsku snagu ljubavi i spreman je da joj se prepusti. Dakle, slobodno aktivirajte sve svoje čari.

Strelac: Pokažite da ste zainteresovani, a onda "nestanite". Strelčevi uživaju u igri zavođenja, ako im se učini da ste "lak plen", nećete mu biti interesantni. Stavite mu do znanja da je vaša ljubav redak i dragocen dar, i da treba da bude srećan ako vas osvoji.

Jarac: Opušteno, ali ne i dosadno. Jarčevi su najčešće momci tradicionalnih shvatanja, koji žele devojku koja će se uklopiti u ulogu koju žene imaju u njegovoj porodici generacijama. To ne znači da očekuje da se zatvorite u kuhinju, već da prosto pored sebe želi devojku koja će se dopasti i njegovoj mami. I koja će biti taman toliko seksi da mu ortaci pomalo zavide.

Vodolija: Prijatelji pre svega, ali... Prijatelji koji se ljube. Vodolije nije lako razumeti, jer često zamagljuju granicu između prijateljstva i ljubavi. Najbolje je da krenete kao drugari, i vidite kako će se stvari razvijati. Ali, nemojte bežati od dvosmislenosti i budite slobodni, tako će biti zabavnije i vama i njemu.

Ribe: Vi ste njegova sudbina. Muškarci rođeni u ovom znaku žele uz sebe ženu koja će se savršeno uklopiti u njihovu životnu priču. On će biti potpuno očaran svim slučajnostima koje ukazuju na to da ste vas dvoje srodne duše. Ali, nemojte da preterate sa "ovo je bilo suđeno" pristupom... Bolje je ako imate "neverovatno, i ja isto (to mislim, volim, radim)" stav. Samo nemojte da se folirate, nemojte da se pravite da imate više toga zajedničnog nego što je to zaista slučaj.
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар