Nedeljni horoskop 8-14. januar/siječanj 2012.

Vreme praznovanja polako ostaje za nama, ako ne racunamo jos i predstojecu Srpsku Novu godinu. Pocinje novi ciklus obaveza, a hoce li vam zvezde u njemu biti saveznici?


OVAN
Budite spremni na iznenađenja! Ovo je nedelja u kojoj ćete možda biti u ekstremnim emotivnim situacijama, što će se neizbežno odraziti i na vaše poslovne rezultate.
Dani sreće i zadovoljstva na koje ste navikli biće zamenjeni danima neizvesnosti. To je odlično za one Ovnove koji su raspoloženi da malo divljaju, ali je s druge strane užasno za one koji su željni mirne luke.
Mesec u Devici u subotu je u vašoj sedmoj kući, što će pojačati temelje vaše emotivne veze.

BIK
Romansa na pomolu! Sve što treba da uradite je da sačekate petak, kada će vam Mesec „ušetati“ u petu kuću, kuću romanse i ljubavi, a vaša vladajuća planeta Venera inspiriše vas da otvorite srce.
Nemojte dozvoliti da vam promene raspoloženja utiču na poslove ili već napravljene planove. Dozvolite svojoj mašti da se razbukta i učini svoj deo posla, kako bi vam privatni (a i poslovni) segment života dobio na kvalitetu i dinamici.
Budite otvoreni za sve, pa čak i za povremeno detinjasto ponašanje.

BLIZANCI
Ovo je nedelja u kojoj ćete doživeti mnogo iznenađenja! Nije ni čudo: početak je godine u kojoj ćete imati dosta turbulencija, iz kojih ćete se izvući praktično neogrebani, s mnogo pozitivnih rezultata, naročito na bankovnom računu.
Ali, što se emocija tiče, zahvaljujući tome što u subotu Mesec u Vagi ulazi u vašu petu kuću, kao i kod Bikova, moguće je da ćete pronaći novog partnera, ili se na miran način razići s postojećim. Pazite se nepredviđenih potresa. I pazite se osobe koja ima želju da vas kontroliše.

RAK
Maštate o putovanju? O odlasku nekud daleko? Da, odgovorićete vi. Ne, reći ćemo mi. To će vam se tek desiti u petak, kada Venera „obuzme“ Ribe i uđe u vašu devetu kuću, zaslužnu za putovanja.
Tek od petka biće vam teško da se skrasite: a to će se odraziti i na vašu trenutnu vezu. U subotu će se povesti rasprava o velikim stvarima, i to će vam poslužiti kao alibi za veliko bekstvo.
Dobro je biti otvoren i iskren u vezi, ali praviti probleme bez povoda može biti riskantno.

LAV
A da promenite malo taktiku? Probajte da tokom vikenda koji je pred vama budete malo nežniji, u čemu će vam pomoći kreativna Venera, koja ulazi u osetljive Ribe i vašu osmu kuću u petak uveče. Verujte nam, nije sve u poslu, u kojem ćete tokom čitave nedelje uglavnom briljirati. Neke stvari treba ostaviti i za vaša četiri zida, ili za osobu sa kojom delite život, vezu, osećanja.
Upravo to vam može pomoći da budete bliži vašoj voljenoj osobi, ili da pronađete već ovog vikenda onu osobu koju ste čekali ceo život.

DEVICA
Uspeh za uspehom. Istina, previše posla za vaš ukus, ali, s druge strane, vi ne funkcionišete dobro ako vas ne zatrpaju raznim obavezama.
Emotivno gledano, Mesec u vašem znaku intenziviraće vaše emocije u četvrtak i petak, što će biti samo uvod u sve ono što ćete doživeti posle petka uveče, kada Venera uđe u vašu sedmu kuću, kuću partnerstva. To je ono pravo, magično vreme, kada bi trebalo da se povežete s nekim posebnim.
Zaboravite na analizu i kritike ako želite da uđete u svet romantike. Posao vas je previše zaokupio.

VAGA
Nesigurni ste. Nije nam jasno zbog čega. To što težite miru i harmoniji, koje bi mogle da budu uzdrmane izvesnim iznenađenjima, nije razlog za nepoverenje. Mesec ulazi u vaš znak u subotu ujutru i pojačaće vaš privatni život. Da vas odmah upozorimo: veza zahteva ne samo duboku iskrenost prema drugima nego i želju da zaboravite na stara pravila.
Ovo je pravo vreme da osetite strast, uzbuđenje i otkrijete nove segmente sigurnosti u porodičnom delu horoskopa.
Prekontrolišite pritisak.

ŠKORPIJA
Voleli bismo da smo na vašem mestu.
Poslovno gledano - solidna nedelja u kojoj ćete zauzeti dobru početnu poziciju (jer kod nas tek sad počinje da se radi).
Emotivno gledano, prelepa nedelja. Stvorena za ljubav, romantiku, nežnost, nove veze. Venera ulazi u petak uveče u vašu petu kuću, kuću romanse, i poziva vas da spustite gard, koji uvek imate, i uživate u trenutku.
Ovakav tranzit iz snova ne prihvata realnost, pa nemojte dozvoliti logici i oprezu da vam unište raspoloženje. A tome ste bili skloni.

STRELAC
Nešto treba menjati. Upornost i tvrdoglavost ne isplate se uvek, a posao je pravi dokaz za to. Možda bi trebalo izabrati taktiku „bočnog završavanja“ određenih zadataka koji su pred vama.
Kod vas su emocije i posao spojeni: zato vam predlažemo da budete malo nežniji prema drugima. Time biste napravili pun pogodak, a najveća nagrada čekala bi vas tokom narednog vikenda. Venera je u Ribama od petka uveče i doneće nagradu onima koji su se odlučili da govore tiho i pokazuju povećanu dozu nežnosti. Probajte. Isplati se.

JARAC
Zaboravite na svoje planove. Promena - to je ono što vas očekuje u narednih sedam dana. I to ne samo na poslovnom planu nego i na polju emocija.
Zaboravite na sve što ste želeli.
Mesec u Vagi ulazi u vašu desetu kuću tokom subote ujutro, a kako se radi o kući odgovornosti, vaša potreba za kontrolom potpuno će preuzeti upravljanje vašim životom.
Intenzivne lunarne veze sa ostalim planetama uzburkaće potrebu za promenama. Ne bismo bili iznenađeni kada bi dobar broj Jarčeva promenio i posao i partnera.

VODOLIJA
Ne mora sve da ima smisao. Ovo naročito važi za ljubavne veze. To će se dokazati već za vikend.
Čak i s Mesecom u Vagi tokom subote i nedelje, znaku koji krasi logika i rezervisanost, razum će se povući pred emocijama! Samo treba da pustite da vam osećanja teku! Ne smete ih kriti ni od koga. Ako postupite onako kako vam savetujemo, možda ćete i uživati u iznenađenjima koja vas očekuju.
Biće u ovoj nedelji trenutaka kada ćete misliti da su vas izmanipulisali. Predlažemo vam da ostanete mirni.

RIBE
Venera će uploviti u vaš znak u petak u noć. To će doneti više magije vašem životu. Naravno, ljubavnom. Ipak, biće pravi izazov da uživate u fantazijama bez lutanja i prepuštanja kontrole: nju morate zadržati koliko-toliko.
Vaša želja za egzotičnim uživanjima mogla bi da privuče neobične ljude ili da kod vas izazove dosadu i nezadovoljstvo trenutnom vezom.
Nemojte veštački izazivati krizu u vezi zbog ovih prohteva: skupo će vas koštati i neće vam se na kraju isplatiti. Zbog toga se strpite i malo osamite.
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар