TEST: Da li je vaš muž zavisan od seksa?

Ako sumnjate da je vaš muž zavisan od seksa, sada to lako možete da proverite. Rešite sledeći test tako što ćete na tvrdnje odgovarati sa da i ne.

1. Stalno mu je seks na pameti i moli vas da s njim vodite ljubav svake noći

2. Kad god ima priliku, on flertuje i komentariše izgled drugih žena čak i u vašem prisustvu

3. Ima zalihu erotskih magazina skrivenu u dnu ormara

4. Neprekidno je na internetu, odbija da komunicira s vama i često izlazi iz kuće pod izgovorom da “se viđa s drugarima”.

Ako ste odgovorili “da” na prvo pitanje, vi ste prava srećnica. Sve je u redu sa vašim suprugom, sve dok on normalno reaguje na to što vi ponekad odbijete seks.

Ako ste potvrdili i drugi iskaz, još nemate dovoljno dokaza da je vaš muškarac zavisan od seksa. Ipak, treba da mu skrenete pažnju da vam smeta to što posmatra druge devojke na takav način.

Treći odgovor “da” znači da ste preturali po njegovim stvarima iako na to nemate pravo. Možda on uživa u nekim drugačijim formama seksa, barem u mašti i to ne treba da mu uzimate. Međutim, s pravom postajete sumnjičavi.

Ako ste i na četvrtu tvrdnju rekli “da”, možda ste u problemu, jer vaš dragi pokazuje zabrinjavajuće znake zavisnosti od seksa.

Seks postaje opsesija kada preuzme život i postane predmet konstantne želje muškarca. On zapostavlja posao, stavlja svoje i vaše zdravlje u veliki rizik, a to može potpuno razoriti porodicu.

Rešenje: Veoma malo muškaraca ima pravu zavisnost od seksa, ali ako mislite da je i vaš muž jedan od njih, morate potražiti pomoć terapeuta.
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар